Čo s sfušovanou kúpeľňou?

Ahojte, chcem sa spýtať, čo by ste robili na našom mieste. Kúpili sme obklad Rako Coral a dali obložiť dvom "odporúčaným" obkladačom. Nakoľko sme boli v práci aj ja a manžel a chlapci sa realizovali sami, tak to aj dopadlo. Na niektorých obkladačkách vidno, že sú zrezané do šikma, cez špáry priesvitá čierne lepidlo, pod oknom je jedna obkladačka vyššie od druhej zhruba o pol centimetra, špáry sú nerovnomerné a tak by som mohla pokračovať. Otázka je či sa dá s tým niečo urobiť? Tých dvoch tam ale nechcem už ani vidieť, myslíte že nejaký šikovný obkladač by to mohol ešte opraviť?
Odpovedať
chcelo by to sem hodit fotku - potom sa da pouvazovat co s tym
Odpovedať
ja by som kúpila nový obklad a zohnala nového obkladača. Starý obklad budeš musieť obiť - neviem si predstaviť, ako inak sa dajú napraviť krivo prilepené obkladačky - a tým dvom šikovníkom by som nevyplatila ani korunu. Prípadne to môžeš riešiť formou reklamácie - nech si tí dvaja napravia čo pokazili vo vlastnej réžii a pod vaším dohľadom.
Odpovedať
Profilova fotka
1. Zvyknut si 2. Dat tam nieco co odputa pozornost 3. Vysekat, prerobit
Odpovedať
ja ti dam len radu musis byt pri robote,mam taku znamu co tiez nechava robotu na robotnikoch,ak nic ine budes im kybicovat a varit kavicku a oni sa pohraju s tym inak ako ked im nedycha nik na krk,vzdy som sa snazila dostat na tu istu vlnu ako oni a vzdy sa mi to aj vratilo,to neznamena ze ked zaplatis tak hotovo...na sk nie... a ak tak len na doklad a preberacim protokolom ale kedze to asi nebolo ked chces novych a ziadne tahanice s starymi tak musis strazit alebo babky ... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?