Čím sa dá zafarbiť biela špárovačka na šedú?

Kúpili sme bielu špárovačku Rigips, ale zistili sme, že by sa nám viac hodila šedá. Už ju nevieme vrátiť do obchodu, a tak by sme ju chceli zafarbiť. Viete poradiť, čím by to bolo možné - akou farbou? Rozmýšľame nad obyčajnu čiernou farbou na stenu, len nevieme, ako sa špárovačka bude správať. Vopred ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Zafarbiť sa dá napr. cementom, alebo farbou na beton...no otázka je či nebude nákladnejšie zaobstaranie farbiva ako kúpiť balenie šedého fugenu (špárovacej hmoty), a aby ste pri opätovnom miešaní namiešali rovnaký odtieň šedej... ...a dobre si rozmyslite farbu, aby ste v budúcnosti nemali domáce miešacie centrum špárovacích hmôt :-D
Odpovedať
urcite ju nefarbite nicim, ale kupte si sedu.
Odpovedať
ona sa časom zafarbí aj sama :-D ja mám trošku opačný problém. Máme doma tmavú špárovačku a ako upravovali majstri sádrokarton v kúpelni, tak nám dodrb... špáru na podlahe a na niektorých miestach máme miesto tmavej bledú ]-(
Odpovedať
jedine kúpit novú , toto nieje vec na ktorej sa dajú robit pokusy, pretože ked výsledok nebude aký má byt je to dost zložité zase opravit , jedine by to ofarbila farba na betón, kedže špárovačka je na báze cementu ,ale osobne by som toto neriskoval , zas to nieje taká drahá vec že by to stálo za ten risk....a špárovačka rigips? ..to asi nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Fuga Fresca-akrylový náter na obnovu a zmenu farby škárovacieho tmelu, je to len náter, ktorý nanesiete v hrúbke vrstvy cca 200- 300 mikrónov, takže na najfrekventovanejších miestach budete musieť časom náter obnoviť. Náterom znížite nasiakavosť a zvýšite oteruvzdornosť škárovacieho tmelu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?