Čím obložiť točené betónové schodisko?

ahojte, cim by ste oblozili tocene betonove schodisko? nerada by som, aby mi musel ujo dlazdic rezat dlazbu na taketo minikusocky ako je na obrazku...a s plavackou by to bolo to iste...koberec a pvc nechcem, pretoze a/ sa mi to nepaci a b/by to bol uz treti druh podlahy v dome...na prizemi dlazba, schody by bol koberec/pvc a horne poschodie plavacka.... poradite?
Odpovedať
;-) my máme klasickú dlažbu, ale tak fušersky , ako je to na obrázku to veru nevypadá :-| to by aj mňa vytočilo, nielen to schodisko x-)
Odpovedať
no vidis, a tento pan majster ma tuto fotku na svojej www stranke ako ukazku svojich prac...cize sa tym este chvali...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dala normalne drevene platne na to a ostatne beton.. biely.. segra to ma tak a je to pekne...
Odpovedať
ked ja sa bojim, ze sa to biele okope...a mam pocit, ze doma nenajdem "cloveka", ktory by to raz za rok pretrel bielou farbou...my sme taki trochu "lavi", co sa tohto tyka... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak v tom pripade pouzit aj na podstupnicu drevo... a bude to taketo krasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj tak sa da..ale cena..cena..
Odpovedať
...no a prečo nie celé drevené? Veď taktiež aj čelá- podstupnice sa dajú obložiť.AK len nemáš okrúhle stupnice.Ale aj to by sa dalo.Alebo nechceš drevo?
Odpovedať
Profilova fotka
to prve sa mi pacilo omnoho viac....
Odpovedať
drevu sa nebranim...ale neviem, ci dokazem najst odtien, aby mi ladil s dlazbou a hore s plavackou
Odpovedať
Profilova fotka
a este par inspiracii... tie posledne ai betonove nie su, ale su krasne celodrevene :) inak raz som videla v jednom casopise o bývaní krasnu realizaciu domu a schodisko mali uzasne detailne a "umelecky" dotiahnute - teda oblozenie s drevom... bolo tam pouzitý tmavy aj bledy odtien dreva... hladala som teraz na nete ci to nahodou nenajdem, ale nepodarilo sa... :( to boli schody, pááááni schody...
Odpovedať
Profilova fotka
tak daj nieco kontrastnejsie... a ako mas dlazbu a aku mas plavacku odtienovo?
Odpovedať
aaaach jaj, krasa...ale asi by som musela pouzit "zeleznu rezervu odlozenu na auticko" :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
alebo polozit schoy dlazbou - s vacsim formatom, aby sa nebolo vela spar a dorezavaciek... a sikovneho majstra... a aby potom dlazba nejak strukturou ladila k tej dlazbe co mas na prizemi...
Odpovedať
dole chcem dat leskly gres
Odpovedať
nejake dalsie napady? ;-)
Odpovedať
No tak ak sa plesneš po vačku tak si daj urobiť stupnice u nejakého kamenára z umelého kameňa vo farbe toho gresu čo budeš mať dolu, on urobí presne takú farbu.
Odpovedať
Profilova fotka
ro by bolo podla mna moc smyklave na schody :-S
Odpovedať
vy mate vsetci rovne schody?
Odpovedať
Neviem, jednému kamenárovi som robil kuchyňu.On to mal tak urobené a do predných hrán zvrchu si urobil také protišmykové drážky ako bývajú na dlažbe.Vyzeralo to super.A nešmýkalo sa to.Ale neviem čo môže taká sranda stáť. :-)
Odpovedať
Gerdusha ukludním Ťa aj ja mám točité a to ešte zo socíku.A pekne po...né, robili ich kadejako do šikma, takže som začal na ne nanovo betonovať a potom budem aj ja riešiť to že čím ich obložiť.
Odpovedať
Profilova fotka
priatelov ujo ma tocene, ale take sirsie.. a maju na nich len drevene platne a boky beton namalovany. a je to krasne :) sestra ma schody s plosinkou... a nasi maju doma tocene..ale s gumolinom , ako volakedy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jjjojj, Jozef... taka sranda stoji majland... :-p
Odpovedať
zopar napadov http://www.swn.cz/Fotogalerie.html
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a... ja som za nieco taketo.. ako som uz pisala...pekne, cenovo dostupne.. len drevo navrchu.. farba lubovolna..
Odpovedať
wuaau presne ako moje.Teda tvarom určite.Len mám pod tým urobenú špajzu.Chcem to vybúrať ale špajzu zase potrebujem... :-(
Odpovedať
mno....asi asi dame ten drevo obklad na stupne...manzel sa vyjadril, ze raz za rok by to hadam s tou stetkou zvladol... :-) dakujem vsetkym zucastnenym... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to netreba, neblazni!!! segra ma tie platne iuz asi 7 rokov, ma to normalne original drevo, lakovane a su stale ako nove ;-)
Odpovedať
nie nie..ja som myslela tu "stenu" pod stupnicou...chapes...tam, kde ti smeruje spicka nohy...bojim sa okopania
Odpovedať
Gerdusha asi myslela tie betonové čelá. ;-) Schody určite nie. :-)
Odpovedať
píšeme nejak súbežne :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?