Cim oblozit stenu v jedalni?

Pozdravujem. Chcem sa opytat, na vase skusenosti, rady, typy, napady ako ochranit, resp. cim oblozit bielu stenu v jedalenskej casti obyvacky. Na stenu dolieha stol. Mame 3 male deti, stena je nonstop spinava, obita... Je tam teraz sadrova omietka a biely nater. Moja povodna predstava bola oblozenie lamelami, lenze tie uz mame na obyvacej stene, tak uz by ich bolo asi vela v tomto priestore. Aplikacie tapety sa obavam kvoli nasiakavosti sadrovej omietky...foto steny a lamiel v obyvacke v prilohe..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, neporadim, tiez hladam nieco na chratenie stien na chodbach, narazom ruk, co rady vsetko chytaju. Nie som fan stolu prilepeneho o stenu, no mate velmi pekny nabytok. Kde sedia deti ked su tam len stolicky pré dospelych? Tie lamely by sa tam mozno hodili, bolo by to v jednom duchu.
Odpovedať
Podľa mňa by tam tie lamely pasovali, nemáte ich veľa v obývačke, bolo by to veľmi pekné @lenkito10 moja 5 ročná dcéra už dávno nesedí v detskej stoličke a syn nemá ani 2 roky a tiež sedáva na normálnej stoličke, do detskej ho nedostane ani pár volov 🤷
Odpovedať
@noemmy tapety das uplne bezproblemov. Mame sadrove om, a tapety v 3 izbach, 2x vliesove 1x vinylova. Ziaden problem. Praveze,kedze su male deti,a stol je pri stene, tak spagety s tych lamiel by isli dole lahsie z tapety ako zo spar lamiel.🙂
Odpovedať
Za mna natriet stenu umyvatelnou farbou @lenkito10 aj na chodbu
Odpovedať
Profilova fotka
lamely by boli fajn, len si zober, ze ak nieco vyfrnkne napriklad, nejaka voda alebo kecup nebodaj na stu stenu s lamelami, tak to bude vyzerat desne. takze by som zvolil tapetu a najlepsie umyvatelnu, ak by bola taka moznost.
Odpovedať
Profilova fotka
nalepit igelit, ked deti podrastu, len ho date dole 🙂 no viem si predstavit ako ta stena asi vyzera, a chcete ju ponechat v povodnej farbe? pripadne nejake nalepky tam dat, ktore by sa casom mohli dat dole.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzcek1988 jaaaaaaj 😆 moje 7 a 10 su este v tripp trapp stolickach... (od ich 6 mesiacov). Nie su velki a stol mame trosku vyssie. @zita19 steny mame sadrokarton, takze hladke a farba umyvatelna, biela, no nie je to "ono". Neviem ci az teraz ked sme v svojom tie capky viac vidim😄 Naši mali asi olejovymi farbami do pol steny natrete, ale farebne, a tam nejake kabatove/taskove/rukove suchnutie nebolo poznat. @noemmy asi tapetu, a obmienat podla potreby.
Odpovedať
igelit? to si celkom neviem predtavit, ako by to vyzeralo. asi nie moc dobre za mna.
Odpovedať
Kludne by som isla do toho dat tam lamely, praveze to nebude prazdne a bude to spolu ladit, mne by sa ti pacilo a hlavne ucel to splni 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Len potom ci aj tie lamely nebudu casom vyzerat ako ta stena. A keby jednoducho viac posuniete stol od tej steny? Ci to uz sa viac neda?
Odpovedať
Profilova fotka
To by bolo trosku odveci, nie?
Odpovedať
Stol je preto pri stene, lebo sme chceli velky stol (2m) a inak sa v tomto priestore umiestnit nedal..deti 2, 4 a 6 rokov sedia uz na dospelackych stolickach. Dakujem za vsetky postrehy. 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mozno ju nemusis lepit, len pripevnit.
Odpovedať
No tak potom uz len vymysliet nejaku zastenu docasnu, ako ono sa toho viac asi neda, ked to nema byt ani natrvalo, iba kym deti nepodrastu. Aby ste si aj tu stenu zbytocne neznicili, lebo je jednoduchsie ju vymalovat.
Odpovedať
nestacilo by len deti posunut co najdalej od steny? ci to si asi jednoducho predstavujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?