Cierna šparovačka

Dobry den, poprosila by som o radu. V kupelni mam ciernu dlazbu a potrebovala by som poradit ciernu sparovacku. Mame doma uz dve ale jedna je ako siva a ta druha akoby vyprasivena cierna. Ked podlahu umyjem a ono je to mokre je to pekne ake ked to vyschne je to skarede. Existuje vobec taka cierna co ostane ciernou? Dakujem.
Odpovedať
Ja som používal čiernu od Knaufu - Schwarz a je naozaj čierna aj po vyschnutí vody.
Odpovedať
@25mia25 mame ten isty problem s tmavohnedou dlazbou a sparovackou. Ked je mokra tak nam ladi, inak je svetlejsia. Ked sme riesili poslednu kupelnu mali sme tam na jednom mieste silne modry obklad, ale nie tmavomodry, vyberali sme sparovacku tak reku vyberieme tu najtmavsiu modru, sak bude svetlejsia. Kupelnu robil iny obkladac a vysledok bol ze sparovacka ci je mokra ci nie je tmavomodra :( Takze zase trosku vedla, dnes by som vybral svetlejsiu modru farbu nie tmavomodru. Je pravda ze sa jednalo o obklad na stene a nie na podlahe, no este dolezitejsie podla mna je kto danu sparovku realizuje!!
Odpovedať
Neda mi to, dufam ze sa nikto neurazi, ak hej tak to zmazte. To len tak na odlahcenie kedze nevsimol som si tu temu vtipovisko :-). Tak jeden vtip k teme. Pride chlapik v monterkach do bordelu, a zadava si poziadavku ze chce co najcernejsiu ceronsku. Bordelmama sa zacuduje, ale kedze hostia maju kadeake poziadavky, po dlhsom hladani jednu taku najde. Idu teda na to a chlapik kaze. Vyzlec sa... otoc sa... predklon sa... pokuka a hovori. Oka hotovo... Odchadza z bordelu, bordelmama je prekvapena ze tak rychlo, tak sa ho teda pyta ze ci bol nejaky problem alebo co. A on hovori, nie vsetko bolo oka, len som potreboval zisit ako bude vyzerat ruzova sparovacka na ciernom obklade...
Odpovedať
@dedo758 dakujem v pondelok urcite kupim :-)
Odpovedať
@rimor nam tiez v kuchyni sparovacka nesadla ale nastastie sme zarobili iba trosku lebo odtien uplne iny ako by mal byt
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?