Bezpečnosť detí a obklad z kameňa v obývačke

ahojte! mame doma male dieta, chcela by som sa opytat ci je velmi ostry obklad z umeleho resp. prirodneho kamena? chceli by sme si oblozit taky pas v obyvacke len nevieme ci je to vhodne pri takych malych detoch, ci to nieje nebezpecne. mohli by ste navrhnut i menej nebezpecny obklad? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lucya89 niektoré obklady sú nebezpečné nielen pre deti. Treba vidieť obklad naživo a podľa toho vyberať
Odpovedať
@lucya89 ked sme my zvazovali obklad z kamena, tak sme sa tiez zamyslali nad tym istym co ty. Nakoniec sme ho dali. Nase dlhe uvahy sme ukoncili tym, ze dieta si moze ublizit aj na vsetkych rohoch, skrinkach, posteliach, radiatoroch, kluckach atd. Nasa mala zatial iba lezi, tak uvidim co bude dalej. Asi dame na hlavu prilbu :-D Po pripade skus pohladat taky obklad, co ma mensie vystupky.
Odpovedať
Tiez si myslim,ze dieta sa skor udrie o roh stola ako o stenu ci uz je na nej kamen, tapeta, malovka. Mne na kameni vadi sadanie prachu, mam nervy uz len s vypinacov. Takze kamen- problem skor ak je dieta alergik.
Odpovedať
@lucya89 Dobrý den. Přišel Honzík domů od hlavy až po paty zablácený, jak divoké prase, když se vyválí v kališti. Maminka mu říká, Honzíku, kde jsi se tak zmazal, vžyť už dva měsíce nepršelo a nikde nejsou kaluže. Honzík se na mámu podívá a říká : Ale jsou, maminko jsou, jenom se musí vědět kde. A tu o Šípkové Rúžence znáte - schovali všechno ostré a přece si našla jehlu a píchla se ( píchla si herák ? ). Můžete udělat opatření, jaké si lze jen ztěží vymyslet a přece nezabráníte tomu, co se má stát. Čili hlídat, vychovávat, přikurtovat k sobě :-D :-D :-D :-D Všeho moc škodí. S pozdravem Laďa
Odpovedať
@lucya89 Tak ako píšu ostatní, čo má stať sa stane. Aj keby si všetko obložila molitanom, aj tak si to dieťa môže spôsobiť úraz. Moja staršia keď bola malá, tak išla od babky k dedovi a zakopla o prah a rozťala si peru. Všetci sme pri nej boli a už dávno krásne chodila sama,ale zákon schválnosti zaúradoval :-( ... a keď mala 6 rokov po narodeninovej oslave tancoval na zvučku Lets dance a tak sa nešťastne šmykla na plávajúcej podlahe, že spadla a podvrtla si obidve ruky pod seba - po 1,5 hodine na chirurgii a konzultácii 2 lekárov, mala našťastie prasknutý len 1 lakeť. ... a menšia už 2 mesiace chodila v chodítku ako šarkan a raz sa prišuchla ku konferenčnému stolíku a prsty si pricvikla medzi stolík a chodítko. Najskôr sme nič nezbadali, lebo neplakala, až keď sa ručičku pokúšala vytiahnuť a spustila rev, tak sme vyskočili že čo sa deje. Inokedy vedela cúvnuť a vtedy ju to nenapadlo :-( ( MM stál 1m za ňou a ja som sedela pred ňou na sedačke. ) ...Tiež budeme krb obkladať kameňom a bojím sa aj horúcich dvierok z krbu, ale bude sa musieť naučiť, že je to pre ňu nebezpečné a budem dúfať, že sa jej nič hrozné nestane. Treba myslieť pozitívne a neprivolávať si smolu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale tie kamene a hlavne do interieru si davaju aj skrabane co pekne vedia poskriabat ksich..
Odpovedať
Profilova fotka
@lucya89 počkaj kým vyrastú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim ze rovnako si mozu ublizit deti aj v zahrade, na ceste.. v skolke a inde. ved take drobne urazy na ktorych sa deti ucia patria k detstvu ved naco budu neskor spominat.. ze vyrastali ako v bavlnke ? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?