Béžový lesklý obklad do menšej kúpeľne

Zdravim, chcel by som obklad aky zobrazeny na tomto linku: http://www.paradyz.com/sk/Collection/... avsak ten mi pride hrozne drahy, neviete o niecom, co vyzera podobne ale nestoji 40 euro na meter ? Dakujem
Odpovedať
@thespycry dá sa kúpiť určite lacnejšie ako za 40 eur meter. ;-) Ved trochu pohľadaj. len ten kvet je trochu drahší ale ten obklad kúpiš rozhodne lacnejšie.
Odpovedať
@martuska75 no ale presne tento isty typ? alebo nieco podobne vyzerajuce, len lacnejsie? lebo ja som prehladal velmi vela obchodov a tych kremovych serioznych obkladov nie je az tak vela..
Odpovedať
@thespycry myslela som presne tento. KUpovali sme ho do 2 kúpelní a vždy rozhodne lacnejšie ( mrkni môj fotoblog). Treba si obehnúť akcie v kamenných obchodoch. Alebo len trochu pobehať po nete ak chceš kúpiť cez net. Ved len tak skusmo som to dala teraz vyhľadať: http://www.stavebninyonline.sk/kupeln... Aby si to nebral že im robím reklamu. My sme odtial nebrali, ani netuším čo je to za stránku, ale len aby si videl, že len treba popozerať.
Odpovedať
@thespycry aby nebolo že robím tomu obchodu hore reklamu tak som dala dalšie linky: http://www.obkladydlazby24.sk/kupelne... http://www.sanipol.sk/category.php?id... ..... len si daj do vyhľadávača: paradyz travena mogano a už sa to sype :-D a za 40 eur som nenašla asi nič
Odpovedať
kuk na rasub.sk tam ju ponukaju za ca 22 EUR ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?