Aký obklad k bielej kuchynskej linke?

Páči sa Vám tento obklad k bielej lesklej kuchynskej linke s hnedou pracovnou doskou? Ďakujem za Vaše názory.
Odpovedať
Mne nie :)
Odpovedať
@simca06022011 Dakujem za nazor.
Odpovedať
mne ano, bude to ciste, ale zaroven zaujimave.
Odpovedať
@nastasyk Ešte je tu ďalší obklad, ktorý ma zaujal.
Odpovedať
@nastasyk
Odpovedať
@hc08 vyberáte podla toho, co sa páči anonymným diskutujúcim - aj Vam na to prispejú? Prečo si nekúpite to, co sa páči vám?
Odpovedať
@catscan Hm, je tu x takychto diskusii, kde ziadaju ludia o radu, ked nie su este rozhodnuti, riesia dilemu. A paci sa mi aj jeden, aj druhy obklad. Na tejto stranke je vela zien a aj muzov dobrym vkusom. A ano, rada si precitam aj nazor inych. Mrzi ma, ze to niekomu prekaza a komentuje...
Odpovedať
@hc08 mne to ale neprekaza, len sa trochu cudujem, ci podaktori stavaju dom pre seba, alebo pre svoje okolie... Tak za mna - tie obklady, najma ten prvy je pekny - ale do kupelne. V kuchyni si to predstavit neviem
Odpovedať
Profilova fotka
Som rada, ze som na tuto temu natrafila, kedze prave od dnes riesim aku zastenu dat ku kuch. linke bielej vysoky lesk, hneda pracovna doska.. sklenenu zastenu nechcem, hnedu ako pokracovanie prac. dosky tiez nie (z obavy, aby to potom neposobilo ako celok velmi tmavo), takze mi ostava uz len obklad. Rada sa tu inspirujem, kedze budeme riesit rovnaky "problem " :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ten druhy je fajn, ale ak je kuchyna velka a svetla, zastena rovnaka ako prac.doska posobi velmi elegantne. A ak obklad, co najvacsi format a hladky.
Odpovedať
@barbora84 Barborka to co pisete, je presne aj moja uvaha :-) Zastena ako pracovna doska mi pride dosť tmava a navyše jej tienia horne skrinky (videla som to v kuchynskom štúdiu). Pôsobí teda zastena 2x tmavšia ako samotná doska. Radšej teda obklad...nasla som tieto, ale nie som o nich presvedcena na 100%. Privitam teda aj ďalšie napady a reálne fotky.
Odpovedať
@jankazb Kuchyna je mala, spojená s obyvackou. Veľký rozmer obkladu uprednostnujem tiež. Hladký povrch by bol najlepší na udrzbu, uz ten obklad len nájsť :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hc08 pozri i v dlazbach 😉
Odpovedať
@hc08 tento druhy sa mi zda taky viac kupelnovy..
Odpovedať
Profilova fotka
@nastasyk Napodobne. Tiez mi ta druha fotka pride ako kupelnove obklady. Radsej by som volil nieco na ten styl ako je v uvodnom prispevku... Alebo nieco bledohnede mozno smotanove. Nesiel by som moc do nejakych farieb.
Odpovedať
@hc08 nepoklad sa za nejakeho extra dizajnera, ale tento obklad sa ani mne vobec nepaci. A uz duplom si ho neviem predstavit k bielej kuchynskej linke a k hnedej pracovnej doske. Skor nejaku vyraznejsiu tam daj, aby to vsetko nespyvalo spolu
Odpovedať
@hc08 obklad najst je veru niekedy dost velky problem. Ale suhlasim s ostatnými, ze by som sa popozerala po nejakom inom. Ako biely by nemusel byt zly, ale nejaky iny vzor by som zvolila. Tento sa mi vobec nehodi do kuchyne
Odpovedať
Profilova fotka
napr. zastena z mliecneho bieleho skla sa vam nepaci? ja uvazujem napr. nad takou moznostou, viac nez nad obkladom, tie hore uvedene su uplne typicke kupelnove, nehodi sa mi to do kuchyne
Odpovedať
Profilova fotka
@hc08 Co myslis tym ze zastene horne skrinky tienia? Kde mate osvetlenie linky? Nie je pod hornymi skrinkami? A tu pracovnu dosku mate z akeho materialu?
Odpovedať
Ja uz by som obklad za linku nechcela, aj keby mi za neho platili najomne. Ani hladky, nie to este s plastickym vzorom. Ked ti peniaze dovolia, daj sklo. Ci uz lactobel, carosklo alebo grafosklo. Biele alebo s nejakym dekorom. Ak nedovolia, daj laminatovu zastenu vo farbe dvierok.
Odpovedať
Podla mna su vsetky kupelnove, ja som mala navrh biela kuchyna dreveny obklad, ziadne "kachlicky".. nakoniec som si ale vybrala uplne inu kuchynu - casmir šedí, pracovná doska je tmavá a obklad je drevo a tiez niektore skrinky su drevo :D ale my mame taky iny, nie uplne moderny styl domu, cize mne sa ten vysoky lesk atd nehodi... Tieto oblkady vsetko su do kupelne, ked tak nerozmyslali ste nad riadnou zastenou? Inak videla som krasne aj mozaiky, ale ked uprednostnujete velky format, tak by som sla do tych zasten, ved su saj biele.. svetle kremove.. kadejake. http://www.sykora.eu/sk/kuchyn/modern... - ja ma takuto priblizne
Odpovedať
my sme k jazminovej lesklej (svetlucka smotanova) a pracovnej doske orech pacifik dali toto
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som dala sklený. Ako tento. Pozrite glass tile backsplash. @barbora84
Odpovedať
my máme takto :-)
Odpovedať
@ifka22 a pod digestorom je biele sklo.
Odpovedať
@hc08 k bielej za mna určite výraznú farbu. Bud hnedú, ktorá pôsobí trosku ako drevo alebo potom peknú živú farbu, napríklad zelenú alebo červenú :)
Odpovedať
@janakraskova Spotrebice budú červené. Tym to ozivim :-)
Odpovedať
@hc08 wau, potom pridaj foto, som zvedava ako to bude vyzerat, mozno sa inspirujem a aj u nas doma nieco vymyslim :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?