Ako vynikne obklad Bambus Bamboo od Paradyzu?

Prosím, ak ho máte niektorá v albume- napíšte sa mi tu. veľmi sa mi páči, len máme malú kúpelňu, tak neviem či to vynikne- chcem pokukať a potrebujem aj nejakú inšpiráciu, lebo mne sa páči všetko z tej sady a viem že si musím vybraťDíky
Odpovedať
1
2
Ahoj my sme si ho tiez vybrali kupili sme ho cez rasub.sk, mali nan dobre ceny ale oblozene to este nemame na strankach paradyz si mozes urobit sama vizualizaciu, ja som to nevedela a na vizualizaciu v obchode som nemala nervy tak som si stiahla vsetky produkty aj z babusu aj z bambusu inci a najprv som povyhadzovala co nechcem potom co chcem a nakoniec som to nakombinovala ja myslim ze moze vyniknut aj v malej kupelni ked to neprezenies a vyberies si nejaky zakladny motiv inak viem ze tento obklad tu ma aj jedna kocka myslim ze ma meno catcate.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my mame ten obklad, kukni do albumu, ale nemam tam vela fotiek, ale aspon nejake, my mame tiez malicku kupelnu, mame murovany sprchovy kut a velmi sa mi to paci. My sme kupovali z dlazby-obklady, tam mali uplne najnizsie ceny co som nasla a mali to skladom, takze to prislo velmi rychlo.
Odpovedať
Díky dievčence, pomohli ste mi, idem si to skusiť naprojektovať. A potom si ho kúpim. A budem mať krásnu kúpelňu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaminama aj ja ho mám (pozri v mojom albume-ešte to nie je úplne dokončené).Keďže nie som zástanca ,,prečačkaných´´ kombinácií, rozhodla som sa len pre kombináciu zelenej,bledunkej a mozaiky z inej série. Myslím si, že ak citlivo nakombinuješ jednotlivé farby alebo vzory na listelách, tak môže ísť aj do malej kúpelne.V tom prípade by som na tvojom mieste tiež zvolila bledé obklady aj dlažby resp.sa vyhla prevládaniu hnedej, pretože by ti miestnosť opticky zmenšovala.Bolo by fajn, ak by si si na webe našla články o trikoch ako jednotlivé miestnosti opticky zväčšiť a čomu sa naopak vyhnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my tiez mame kupelku z tejto serie, je prekrasna, presne taka, aku som si ju vzdy predstavovala.ja som kombinovala seriu bambus/bamboo a inca/bambus. vizualizaciu som si davala robit v kupeln. studiu, kupelna - viper desing. prave mi dokoncuju sparovanie kupelne, tak potom ak ma niekto zaujem, môzem pridat fotky. zatial pridavam len vizualizaciu... ;-)
Odpovedať
Ahojte baby, my mame tiez obe kupelne oblozene obkladom Bambus Bambo a su nadherne. Ked bude viac casu tak to pofotim a pridam foto. Vizualizaciu som si urobila sama na stranke Paradyz a oblklad sme kupovali v Polsku v GUTE. Sme velmi spokojny aj cenovo aj kvalitou.
Odpovedať
Uz som si aj ja spravila vizualizaciu na Paradyze, tiez kombinacia bledo zelenej a bezovej a sem tam nieco do toho. Len teraz riesim to, aby som sa zmestila do 1O tisic/ rozpocet sme si robili este na Sk/, stale mi to vychadza az 13. Paci sa mi totiz obklad vyssie- skoro po strop, ale asi ho musim znizit, aby som sa zmestila.
Odpovedať
Ahoj Jaminama 3 tiscky nie su az taky peniaz ved kupelku nerobis na rok radsej trochu pockaj dosetri nech je podla tvojich predstav ;-)
Odpovedať
Máš pravdu, ale asi uchmatnem odinakiaľ z rozpočtu. My ideme teraz zariadovať byt- došetrenie by asi trvalo moc dlho- ja na materskej-manžel 2 roboty, úvery...
Odpovedať
Profilova fotka
jaminama my máme obklad do výšky 1,3m pretože sa mi moc nepáči celkom obložená stena, ale to je vec pohľadu.Ak by som mohla, tak si dám do celej kúpelky a wc len umývateľnú farbuako som mala na byte predtým...Neviem teda akú máš predstavu a aký návrh si si spravila, ale možno treba znížiť počet ozdobných listel alebo ako si povedala- znížiť výšku obkladu. No treba kombinovať a nakoniec sa možno aj tak asi rozhodneš pre obetu :-))
Odpovedať
Profilova fotka
tauta1 - Dnes o 18:29 Ahojte,ideme prestavovať kúpelňu a vybrali sme si obkladačky babus bambo od Paradyz.Hľadám nejaké inšpirácie ako uložiť obkladačky aby to nebolo prehnané.Premýšľam že tú tmavo hnedú asi nedám.Poraďte nejaké inšpirácie. tauta1 - Dnes o 19:02 Ako si spravila vizualizáciu?na pl. stránke.Popíš mi to bližšie. gerdusha - Dnes o 19:07 tauta, mozem sa spytat, kolko stoji m2 tychto krasnych obkladaciek? anibas - Dnes o 19:07 kuk na album tauta1 - Dnes o 19:12 no my sme boli dnes v Merkury market a stáli 365 sk.Ja som ešte stále v korunách. tauta1 - Dnes o 19:14 anibas je to veľmi pekné.No chcem bez tej hnedej a tie bambusové lístky.Lišty len asi ku zrkadlu,lebo sú dosť drahé. hroxinka - Dnes o 21:57 nam sa tiez pacily poradim vam stranku rasub .sk su tam pekne obkladacky aj vyzualizacie bambus 10eur m2
Odpovedať
dala som si urobit vizualizaciu kupelne z tohto obkladu, tak som velmi zvedava...:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, tiez mame tento obklad, ak mate zaujem kuknite si album :-)
Odpovedať
baby poradte nejaký program na úpravu kúpelne.. dakujem. :-) :-) :-)
Odpovedať
@maska1105 http://www.paradyz.com.pl/sk/pro/apps...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@andula30 ten program zo stranky uz nefunguje, nemas ho nahodou ulozeny?
Odpovedať
@zuzuxx zial nie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@suzzanne Ahoj ,mohla by si mi poradit, pozerala som obklad bambus bamboo na stránke obklady.dlažby a neukazuje mi tam na žiadny tovar cenu, za kolko ste ho tam kupovali, bežný meter? dakujem za info Peta
Odpovedať
@pimpilla my sme ho kupovali vo februári, cca 12 -13 eur ,
Odpovedať
Profilova fotka
@pimpilla hej hej janka dobre píše, tak sa mi zdá, že bola tá cena, ale keď sme to kupovali, tak mi tam všetky ceny ukazovalo normálne, tak neviem..my sme to brali z tej stránky po preskúmaní všetkých cien u nás v meste a na nete a vtedy mali nejakú akciu na to, tak nebolo o čom, aj dovoz bol rýchly, boli sme spokojní..
Odpovedať
@pimpilla Tiez mame obklad Bambus od Paradyzu, nakoniec sme ho kupili z Ciech http://abecedaobkladu.cz/eshop/bambus... Jednoznacne najlepsia cena a na zapadne Slovensko dovoz zdarma, za tyzden od objednania sme ho mali doma a platili sme pri dodani v EUR. Ked si pozries detail obkladu, tak je tam uvedena cena v EUR aj v CZK. Este dobra stranka s dobrymi cenami je bagno.sk. Ale v pripade Paradyzu bolo drahsie.
Odpovedať
My sme mame tiez ale asi tak 2 mesiace do zadu som bola v merkury marcet a bola tam nova seria bambusu . Nove tam boli hlavne obrazky bambusu take jemnejsie a do stieborna proste krasa. Zial uz je kupelna oblozena :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Caute. Chcela by som sa spytat... Ten obklad v zafirovej farbe, aky je to prosim Vas odtien zelenej? Pretoze vsade na strankach uvadzaju, ze obklad na stenu a aj dlazdice na podlahu su vo farbe ZAFIR, ale kazda ma na obrazku iny odtien... Chcela by som to vo farbe, ako su dlazdice na podlahu. Je aj ta farba obkladu taka? Dakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
krokac-trapna reklama ,kupelne 24 nemaju na reklamu inak len takto ,PS: ste drahy oproti inym e-shopom na slovensku a katastrofalna dodavka .
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, ja potrebujem zohnat nejake zvysky tohoto obkladu kolekcia Bambus od Paradyz. Rozbili mi jadro a potreboval by som to dolozit. Ak nahodou niektoremu z vas co ich mate v kupelniach ostali nejake obkladacky navyse dajte mi prosim vediet, dohodneme sa. Dakujem pekne za ochotu.
Odpovedať
@kjuqjo mne z tejto kolekcie ostali tie krémovo žlté, vzorované nie, ak by ti stačili tieto, mam cca 10m2, môžme sa dohodnúť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@strbskepleso Ahoj, este plati ta ponuka? Ak ano, odkial si? Potrebujem len cca 6 kuskov, ale neviem ich uz zohnat.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?