Aké sú ceny obkladačských prác v Bratislave na m2 ?

Profilova fotka
ahojte, chcela by som sa Vas opytat na orientacnu cenu za m2 obkladu (kuchynske obklady, kupelnove obklady, podlahy) v Bratislave. Viem, ze cena sa lisi v zavislosti od velkosti obkladaciek, mne bola zatial oznamena najnizsia taxa 320,- Sk/m2. Vopred dakujem za Vase odpovede! :-)
Odpovedať
no tak to mas super cenu, mne momentalne robi za 420,.. m2
Odpovedať
My platime v PK 300 Sk/m2 obkladu, ale uctuje si naviac za bezny meter silikonu a akrylu, zalozenie listy, nanesenie hydroizolacie, obmurovanie geberitu atd....
Odpovedať
Ceny sa líšia v závislosti od rozsiahlosti projektu, pri kúpeľni je potrebná hydroizolácia, dávajú sa listely, čo pri kuch. obklade nie je... veľkosti obkladačiek od 15cm na 35cm sú rovnaká cena od 300-420 SK/m2 pri menšom či väčšom rozmere (bezšpárovej,kalibrovanej dlažbe) sú ceny od 600 SK/m2 vyššie. Mozaika je od 450 Sk/m2 vyššie. Koľko m2 obkladačiek a dlažby chceš dať, a napíš mi presne akú dlažbu, povieť ti čo je a nie je rozumná cena.. Zároveň ktoré práce navyše plánuješ dať obkladačovi: inštalácie. x-)
Odpovedať
my sme pred dvomi mesiacmi platili 300 SKK/m. a asi sme mali stastie, boli sme s pracou majstrov naozaj velmi spokojni. vykladali nam asi 30m2 dlazbou + komplet kupelnu a wc (holobyt).
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dakujem za Vase odpovede! :-) pre istotu som si este zavolala aj druheho majstra a ten povedal, ze berie 10,- Eur / m2. Takze ta cena je podobna. viac-menej som len chcela zistit, v akom rozmedzi sa ceny v BA pohybuju, aby som nenaletela prvej ponuke. viktorl, chcela by som dat oblozit 5, max. 6 m2 - obkladacky 10 x 10 (ak take, ake mam vymyslene, najdem v obchode)... ale vidim, ze mas prehlad. mam uz iba 1 otazku. pred novym obkladom budem potrebovat znicit stary obklad, s majstrom som sa dohodla, ze on by to obil, ale nevie zabezpecit odvoz odpadu. budeme zaroven burat taky starsi barovy pult postaveny z tehal, nemas nahodou nejaky dobry tip, ako sa tohto odpadu zbavit? majster navrhol objednat odpadovy kontajner (udajne za 3000 az 5000 Sk/den), ale kvoli par vriec odpadu sa mi to zda trosku luxus... Vopred dakujem!!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nina78 - v BA mozes vyviest vrecia s odpadom do zberneho dvoru OLO. Sem sme my vyvazali viac vriec odpadu pri stavbe a zo zahrady, lebo presne ako pises pri mensich pracach sa neoplati objednat kontajner. Odporucam ti ist tam na aute s BA znackou, lebo uz som pocula ze s inou znackou vratnik niekoho nevpustil, kedze je to miesto pre vyvoz odpadu urceny len pre Bratislavu. A tak to pisu aj na svojej stranke, klikni si na stranku olo a potom na zberne dvory.
Odpovedať
nina, my ked sme robili prestavbu bytu tak sme mali na jeden den objednany kontajner - za 2500sk , sa to pri tych vydajoch stratilo :-| stavbari cely odpad co vznikol do toho nahadzali a bol pokoj... ak ale je moznost ktoru menuje vivianaba a ty mas auto ktore si si ochotna zaspinit, tak je to mozno lepsie riesenie ( my sme mali pri burani a stavani novych priecok toho odpadu viac...)
Odpovedať
ja ti doporucujem vyviezt to na nejaky zberny dvor v Ba, tak ako radila vivianaba. kazde mesto ma asi ine podmienky, zavolaj a spytaj sa ako to je tam. My v Nitre mame narok 2xza rok takto vyhodit zadarmo taky privesny vozik (neviem kolko to je na hmotnost) odpadu na obciansky (musis mat TP v Ba). Vyviezli sme tak vsetok odpad pri prerabke bytoveho jadra ( aj staru vanu, WC a pod. blbosti, na 2 obcianske. A nic ta to nestoji, akurat benzin.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Zuzhim ma pravdu s tym zbernymi dvormi Nina, vyskusaj Olo, sam nosievam odpad na Bazovu 6, ale su aj inde. Chce to len vrecia na suť a šup do sekania. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?