Zatekanie a vhlkost obvodovej steny

Ahojte. Máte niekto podobnu skúsenosť? Nemám podstatnú vlhkost na obvodovej stene v obývačke. V roku 2018 bola mokrá a plesniva, teraz rok 2020 nie je mokrá no vlhkost je v niektorých častiach nulová a v niektorých o 15cm ďalej vyššia. Bojím sa že mi zateká a nechcem aby sa mi vrátila pleseň. Vlhkost je premenlivá, zavolá na počasie. No kde ukazuje nulu tam aj pri nepriaznivom počasí ukazuje nulu. Na problémových miestach rastie alebo klesá. Posledné vyjadrenie technika , mám si objednať firmu, ktorá to zmerať a dá odporucanie ako dalej... Mate niekdo podobnu skusenost? Doporucenie koho oslovit a kdo mi vyriesi problem? Bojím sa že mi zateká. Som na 3poschodi zo 4poschodi. Problémy sú len na stene kde ma suseda balkón priamo nad obyvackovu. Nebola tam hydroizolacia. Tak ju dali, no problem mám stále.
Odpovedať
Ahojte. Máte niekto podobnu skúsenosť? Nemám kontantnú vlhkost na obvodovej stene v obývačke. V roku 2018 bola mokrá a plesniva, teraz rok 2020 nie je mokrá no vlhkost je v niektorých častiach nulová a v niektorých o 15cm 0,2% ďalej vyššia. Bojím sa že mi zateká a nechcem aby sa mi vrátila pleseň. Vlhkost je premenlivá, zavislá od počasia. No kde ukazuje nulu tam aj pri nepriaznivom počasí ukazuje nulu. Na problémových miestach rastie alebo klesá. Posledné vyjadrenie technika , mám si objednať firmu, ktorá to zmerať a dá odporucanie ako dalej... Mate niekdo podobnu skusenost? Doporucenie koho oslovit a kdo mi vyriesi problem? Bojím sa že mi zateká. Som na 3poschodi zo 4poschodi. Problémy sú len na stene kde ma suseda balkón priamo nad obyvackovu. Nebola tam hydroizolacia. Tak ju dali, no problem mám stále.Mam sadrovu omietku.
Odpovedať
Ahojte. Máte niekto podobnu skúsenosť? Nemám podstatnú vlhkost na obvodovej stene v obývačke. V roku 2018 bola mokrá a plesniva, teraz rok 2020 nie je mokrá no vlhkost je v niektorých častiach nulová a v niektorých o 15cm ďalej vyššia. Bojím sa že mi zateká a nechcem aby sa mi vrátila pleseň. Vlhkost je premenlivá, zavolá na počasie. No kde ukazuje nulu tam aj pri nepriaznivom počasí ukazuje nulu. Na problémových miestach rastie alebo klesá. Posledné vyjadrenie technika , mám si objednať firmu, ktorá to zmerať a dá odporucanie ako dalej... Mate niekdo podobnu skusenost? Doporucenie koho oslovit a kdo mi vyriesi problem? Bojím sa že mi zateká. Som na 3poschodi zo 4poschodi. Problémy sú len na stene kde ma suseda balkón priamo nad obyvackovu. Nebola tam hydroizolacia. Tak ju dali, no problem mám stále.Mam jadrovú omietku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak stena zatekala a je to neoslnený betónový panel bude sa sušiť niekoľko rokov a s každou zmenou vlhkosti v exteriéri bude vlhkosť stúpať (klesať) treba to sledovať a počkať
Odpovedať
@jan45 betón je len na stope. Steny sú tehlove
Odpovedať
@lolitka_084 oprava na strope
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?