Vychodna alej - BA rendez

čaute. vie niekto niečo o tomto projekte? alebo hocijaké referencie na developera? nebudem písať názvy ani webovú stránku, aby som nerobila reklamu, stačí hodiť do googla... ja som totiž o tomto projekte ani developerovi nič nenašla - ani pozitívne, ani negatívne. viem, že rendez je lokalita nič moc, ale to bola aj naša, kde sme kúpili pred 3 rokmi byt a teraz vyrástli Bory 8-) plus čo hovoríte na pôdorys domov? prípadne nebýva niekto v okolí v bytovkách pri šajbách alebo na dopravnej? domáci by mohli vedieť čo sa deje v okolí a či je to seriózne. pls. napíšte. cena je primeraná lokalite a faktu, že nad hlavou pristáva a odlieta lietadlo :-N ďakujem.
Odpovedať
Ahoj. Ja som tam bol dnes na tých dňoch otvorených dverí, tiež o tom nič moc neviem moje dojmy sú také zmiešané. Čo sa mi pozdávalo, tak to bola cena, za tých 165 000 eur nekupiš dvojpodlažný dom hádam ani 100 km od BA. Čo je trošku horšie, tak to je lokalita a veľkosť toho pozemku. Celé to tam bolo trošku strašidelné, nie tak v okolí tých domov ale skôr cestou k tým domov. Nevidel som tam jednu peknú bytovku alebo dom v okolí, ktorý by bol pekne zrekonštruovaný. Čo sa týka toho pozemku pri tom dome, tak to bolo na výsmech. Pripadalo mi to také strašne stiesnené, tam by som ledva zaparkoval auto.. To tam mohli rovno postaviť radovku, mal by som z toho lepší dojem. Bol som aj pozrieť ten vzorový dom, bolo tam v vnútri asi 15 robošov, ktorí sa to snažili čo najrýchlejšie dokončiť a tak to aj vyzeralo. Nie som nejaký puntičkár ale ten štandard čo tam ti roboši robili by som nechcel ani zadarmo. Celé sa mi to zdalo také strašne rýchlo a lacne postavené. Jediné čo hodnotím pozitívne, tak to je tá cena a to je asi tak všetko.Odporúčam tam ísť pozrieť a spraviť si vlastný názor.
Odpovedať
My sme od tejto firmy kupili pozemok v Senkviciach. Ked sa stretnes s konatelom urcite si sam spravis nazor z jeho ludskeho pristupu. Na com sme sa dohodli, to platilo. Skontaktovat sa s nim nebol nikdy problem a vzdy ochotne odpovedal na vsetky otazky aj po uzavreti zmluvy. My sme na neho nemohli tiez najst referencie, tak sme sa pytali ludi, s ktorymi uz uzavrel zmluvy a potvrdili nam, to co uz aj my vieme, ze sa s nim da rozumne dohodnut a nie je to spekulant. Pri uzatvarani zmluvy nebol problem zmluvu doplnat ak sa chcel clovek chranit pre nejakym rizikom. Pokial mu to neovplyvnovalo nakladanie s inymi pozemkami, nemal s takymito upravami problem. Co sa tyka lokality, poznam ju dobre, lebo som kusok odtial vyrastala. Musis si spravit svoj nazor, lebo kazdy preferuje nieco ine. Niekto chce byvat v RD a iba v Blave a za take peniaze sa ti bude tazko nieco hladat. Niekto zase potrebuje krasne prostredie a je mu jedno ze bude vzdialeny od Blavy aj 30 km.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
no Rendez/Vychodne je taka nechcena dcera Race. Tym ze tam nezije az tolko obyvatelov, tazsie sa presadzuju veci a ziskava pozornost zastupitelstva. Ale zije sa nam tam fajn, je tam pokoj a povedal by som ze aj bezpecie. Destske ihrisko/sportovisko co do rozhlohy nema myslim v BA konkurenciu. Cele oplotene. A postupne sa tam buduje vybavenie. Skolka je vyborna. Nechapem trosku ohladom tych bytoviek (rihard) ved skoro vsetko je uz zrekonstruovane. Osobne za najvacsi problem rendezu (odhliadnuc od nedostatocneho zaujmu zo strany mestskej casti) vidim MHD - uvital by som aspon jeden priamy spoj trebars na racko alebo trnavske. Skoly su v raci, no chodi skolsky bus. Lietadla - vobec nie su problem, nechapem preco sa to niekto snazi medializovat. Ivanka, Vrakuna, Most - tam je to ovela citelnejsie. Rendez mal dlhodobo problem s vodovodmi a kanalizaciou, no konecne doslo k posunu a vodari to prevzali do spravy. Takze sa asi bude dost kopat a vymienat... A teraz k Vychodnej Aleji - s developerom som sa stretol len raz, pocas otvorenych dni tusim v marci, bol ozaj prijemny, ale to su povacsinou vsetci, ze. Stavaju to z Ytongu (bieleho). Bungalov a jeden z dvojdomov co boli dokoncene mi prisli fajn, neposobilo to nekvalitne ci prilis lacno. no nie som stavitel aby som sa pod toto prehlasenie podpisal krvou. Pozemky - imho uplne bezne pri takychto domoch v BA. Ved porovnaj Slnecnice ci kondomia vo Vrakuni. Nie su tam garaze, statie je urobene vedla domu, dve auta za sebou, co vobec nie je idealne. Mohli radsej dat garaz. Bungalov je velmi priestranny, no su len dva a ten lepsi je uz predany. Dvojdomy su 5izbove. Ma to dost malu obyvaciu izbu s kuchynou. Este tam v druhej faze budu stavat take jdnopodlazne radovky, 4 izbove - tam su aj trosku vacsie pozemky. Aby som nezabudol, blizko je obrovske kolajisko s nonstop prevadzkou a treba sa pripravit ze tie vlaky proste pocut. Tu to je trosku zakryte, takze to nebude take ostre ako treba na ulici Na pasekach ci Dopravnej.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
@dispecer neda sa s Vami celkom suhlasim. Bud mate v pozri zaujem pomoct s predajom alebo vobec Rendez vychod nepoznate. Mna zaujala cast ze lietadla nie su problem ; bohuzial byvam tu 40 rokov a lietadla v smere hlavnej drahy su obrovsky problem. Riesenia su v teoretickej rovine. Lietaju nizko nedodrzuju vysky nad zastavanou plochov a co je problem ak sa ohlasite nikto to neriesi nikto neodpoveda No ale . Vy nepocujete hluk ? V noci sa budite a pozrite sa po strechach domov na trase drahy. ! Az po Racu Baronku ludia zuria. dakujem ip
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?