Vilabyty Veľký Biel - Názory a skúsenosti na Developera Primabyty a výstavbu týchto vilabytov

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s bývaním v novopostavených Vilabytoch vo Veľkom Bieli na Brezovej ulici Zaujíma ma hlavne názor na developera a spokojnosť s bývaním v I.Etape a na priebeh výstavby I. a II. Etapy (či je developer ústretový pri zmenách v projekte atď.). ĎAKUJEM.
Odpovedať
Ahoj moni2351, bývame s manželom vo Vilabyte :-) S developerom neboli žiadne problémy, bol veľmi ústretový a všetky mnou zadané zmeny zrealizoval bez akýchkoľvek okolkov. Bývanie je tu príjemné a tiché, susedia perfektní. Vrelo odporúčam.
Odpovedať
Prima byty som aj ja v senci zaciatky su vsade ok ale tie dalsie su problemove jeden rok cakame namiesto decembra az v juli 2017
Odpovedať
@moni2351 bývanie je tu príjemne s developer nebol žiaden problém bol ozaj veľmi ústretový . Lokalita fajn a po dokončení III etapy to bude príjemná ticha uzavretá ulica . Bývame v II etape a zatiaľ keďže sme tu len krátko veľké mínus dávame tomu, že tu všetko od susedov počuť ale ozaj všetko aj stuknutie vypínačom . Bývali sme predtým v paneláku ale to sa neda porovnať tam sme O susedoch ani nevedeli tu počuť ozaj každý krok .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Postúpim rezerváciu na krásny 3 izbový byt so záhradou 182 m2.Vilabyty Veľký Biel.Dokončený bude v decembri 2017.Tel : 0905115024
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@jarmilakus cena?
Odpovedať
Cena ktorú som ja zaplatila za rezerváciu je 5000.-€,zvyšok sa dopláca do 20 dní po kolaudácii,ktorá bude v decembri tohto roku.Celková cena tohto bytu aj s dvomi parkovacími státiami a záhradkou je 109.800.-€Byt bude vyhotovený v štandarde.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Zdravím ľudkovia, ak smiem mať na vás v tejto diskusii takú otázočku: máme možnosť kúpiť si byt vo Vilabyty Veľký Biel, lenže sa nevieme rozhodnúť, či je spodný ten pravý, bojíme sa, že je počuť zhora dupot susedov, poprípade ich deti, keď behajú po byte. Aké máte skúsenosti? Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, riesil niekto byvanie v danej lokalite cez hypo ? Mal by som zopar otazok . Dakujem, Tomas.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, mate niekto aktualnu skusenost s Primabytmi v Senci alebo v okoli? Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?