Vienna Gate - klady a zápory

Ahojte, co poviete na Vienna Gate?? Klady a hlavne zapory ma zaujimaju :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Byva tam moja svagrina, viem zatial len o zaporoch (zle postavene, stavitel si stale drzi pri akomkolvek hlasovani z nejakeho dovodu pravo vetovat rozhodnutia vlastnikov, stale z velkej casti neobyvane, otrasne parkovanie, neustale sa zvysujuce naklady na spolocne priestory, pod budovou sa potuluju bezdomovci, v tesnej blizkosti sa stavaju dalsie 2 budovy...). O tom radsej ani nerozmyslaj.
Odpovedať
dakujem... vies nieco poradit co je bezproblemove ??? :)
Odpovedať
z postaveneho je bezproblemove to, co najdes na inzercii iba zriedka. takze nie: koloseo, retro, tri veze, vienna gate, vinohradis, jegeho alej. (je to moj nazor, nikomu ho nenutim) co ano, zalezi na rozpocte. ale volneho z novostavieb je toho malo. najma s dobrou lokalitou. ale ak uvazujes nad vienna gate, pozeral si okolite dva projekty, ktore susedia tesne vedla vienna gate? ale momentalne sa len zacali stavat (http://www.petrzalskedvory.sk/ , http://www.septimo.vigroup.sk/)
Odpovedať
hladas 1i, 2i, 3i, viac i? balkon pozadujes?
Odpovedať
@jeepers Dnesne novostavby su len o co najnizsich nakladoch pri vystavbe. Developerov uz nic ine nezaujima a ani sa to neboja otvorene povedat pri vybere dodavatelov. Vo vysledku to znamena najlacnejsie materialy a najlacnejsie pracovne sily. Najhorsie je, ze to clovek zisti, az ked je neskoro. :-( Skus sa radsej popozerat po zrekonstruovanom starsom dome, ktory uz svoje pripadne slabe miesta odhalil. Mozno na prvy pohlad nevyzera tak atraktivne ako novostavba, ale aspon ta nebude trapit praskajuca fasada, zatekajuce okna a podobne skusenosti z realneho zivota...
Odpovedať
no nechcem robit "reklamu" starym petrzalskym panelakom, my byvame pri dostih, drahe pri lesiku a je tam naozaj super, panelak zatepleny, mame vratnicu a tiez platime malo oproti novostavbe Dominant.
Odpovedať
Profilova fotka
Vo vienna gate som zariadoval asi 10 bytov na prenajom ale sam by som si tam byt nekupoval ani keby ho davali za polovicu hodnoty. Na chodbach brutalne bludisko a v lete neskutocne teplo. V bytoch uzasne nadzemne radiatory a dispozicne riesenie hrozne. A samotne umiestnenie stavby v ramci petrzalky asi netreba komentovat.
Odpovedať
Co sa tyka kvality stavby, tak medzi stavebnymi firmami je dobre hodnoteny Manhattan, ale z mojho pohladu len tie vyssie poschodia budu obyvatelne - kvoli hluku a smogu...
Odpovedať
@snezienocka100 No uz pokukavame po Novom Haji pri dostizke ... tak uvidime, v piatok ideme na obhliadku. ..dakujem za komenty vsetkym :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeepers a tam uz nieco stoji? ked som tam sla naposledy, tak len vrtaly diery do zeme a davali vystuze...
Odpovedať
@dannyelle hej, uz tam stoja dva panelaciky, ktore zacinaju zateplovat
Odpovedať
Profilova fotka
@snezienocka100 tak to musim ist niekedy omrknut zvonku popri prechadzke, uvidime kolko miesta nechali medzi budovami, lebo ten pozemok nevyzeral velky ked to mali rozkopane... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@snezienocka100 Len upresnim, aby nedoslo k nedorozumeniu. Konstrukcia projektu Novy Haj je monolicky zelezobeton s tehlovymi prieckami. Nie je to panelakovy typ stavby ako si spomenula.
Odpovedať
@everhard ROZDIEL JE LEN V TEHLOVYCH PRIECKACH, NA TO JE TO VCELKU PREDRAZENA NOVOSTABA, EXISTUJU AJ TEHLOVE NOVOSTAVBY, O KTORYCH SA NEDA POVEDAT, ZE SU TO BETO NOVE - PANELAKOVE
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky. Trosku chcem vyrovnat 'skore' VG, byvam tu uz 5 rokov a jedine, co mi tu vadi, je, ze nemam zahradku a loggia mi ju nenahradza :)( Budovu poznam od hrubej stavby, kedze som tu byty za krasnych predkrizovych cias predavala. Kazda novostavba ma svoje muchy, aj VG, ale musim povedat, ze nikdy mi nezatekalo, nemala som problem s kurenim, s vodou, s nicim; vedla sa prave narodilo babo, a este nikdy som ho nepocula, takisto som este ani raz nezacula zo ziadnej strany TV alebo hlasy susedov, takze steny musia byt dobre. :) Dalej, na chodbach je v lete teplo, to je fakt, no mame tu cisto a nepotuluju sa nam tu ziadni bezdaci, kedze vytah je na kartu a sme strazeni 24/7. Parkovanie je v pohode, vlastne miesto na -2.poschodi. Kedze mam bytik s J orientaciou, v zime, ked je slnecno, byt sa mi vyhreje na 24 C, takze setrim kazdy rok na kureni. A naopak, v lete ho viem klimou vychladit do 5 minut :) Vyhody ako tesco pod barakom, do mesta busom do cca 10 min, autom dtto, vlak do Viedne pod nosom, takisto Vieden autom do cca 50 min, bikom pod Novy most cez Petrz.korzo do 20min, su to, co robi tuto stavbu stale praktickym byvanim pre aktivneho cloveka. Btw, moj bytik (50m2 s 3m2 loggiou + parking) je na predaj, lebo ta zahradka pre mna zacina byt klucovou.. Ak bude zaujem, poslem info. Pekny vecer vsetkym. Verca
Odpovedať
môj kolega si Vienna Gate nevie vynachváliť. vyhovuje mu parkovanie a všetky služby, čo má pod bytom (fitko, reštika, kaviareň, lekárka..).
Odpovedať
Fitko Fitinn je tam super. Tiez by som bral, mat take fitko dole kde byvam za 20 eur mesacne s neobmedzenym vstupom :-) tie byty.. treba rozlisovat, prvy (juznejsi) veziak je apartmany a druhy (severnejsi) byty. V apartmanoch su po stropoch take tie rozprasovace vody proti horeniu vid http://www.vienna-gate.sk/byty/ukazka... a v takom by som byvat nechcel. A v tom bytovom, tie byty orientovane na vychod je to na zeleznicu, na juh do okna do apartmanoveho domu. Jedine byt na zapad, pripadne zapad+sever by som si vedel vybrat... Ale nechcel by som tam byvat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?