Trojdom v Rovinke na Hlavnej ulici

Profilova fotka
Po dlhšej úvahe a zvažovaní sme sa rozhodli kúpiť byt, dom v Rovinke. Najprv to bola Rajka, Malinovo, Most pri BA.. no nakoniec je to Rovinka. Najlepšie by boli Rusovce, Jarovce no to je troška iný level)) Asi viete o čom hovorím. Kupujeme tu spomínaný byt na Hlavnej ulici( sú to 4 trojdomy... my máme úplne pri hrádzi so záhradkou) ktorý stavia pán Almasy + Ručkay a na všetko dohliada partička s pánom Svrčekom. Zatiaľ musím povedať, že žiadne problémy, ani zlá komunikácia sa našťastie nepotvrdili. Čo sa týka samotnej stavby, nemyslím si že tá je nejak odfláknutá lebo to robia Poliaci. Momentálne sme vyriešili kuchyňu + kúpelňu, teda voda + odpad.. Otázka, už to tu znelo par krát a aj som videl že tu by sa dal dať Telekom, Magio.. lebo ten progress... no neviem Ak je tu niekto kto už vlastní byt, dom od nich, alebo si kupuje v tomto projekte, budem len rád ak sa ozvete. Pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
@chudasko Progressu sa radsej vyhni, ak riesis nternet, tak si mozes vybrat aj od Satra (net aj TV) alebo Isperu.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ten net zatial neriesim, ale co som si cital, mal by tu byť aj Telekom - magio. Musim pozistovat, aj ked na to je este tak 3-4 mesiace casu... ktory by bol idealny, anjlepsie by bolo ak by mal niekto skusen osti s prevadzkovatelmi netu, televizie v Rovinke.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Zdravim kupujeme tu tiez byt . Zatial niesu problemy ani s p. Almasym ani Ruckajom vsetko ide ako ma a dufam ze to tak aj ostane. Zaujimalo by ma ako si ste pokrocili a ci sa vyskytli nejake problemy.
Odpovedať
Profilova fotka
@chudasko Zdravím, tuším budeme susedia ... možno by sme mohli nejaké veci riešiť spoločne... pošlem na seba kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
Pridal som ta do spolocnej skupiny.. dufam ze to vidite chalani...
Odpovedať
@chudasko Zdravim, tiez prave ideme kupovat byt v tomto projekte. Mohol by si ma pls pridat do tej skupiny?
Odpovedať
Profilova fotka
@ace1 si pridany...
Odpovedať
progress ako uz bolo spomenute vyhni sa mu totalnym oblukom. kamos ich ma a bucha si hlavu ale nemal inu moznost
Odpovedať
caute, dnes som sa na stavbe zoznamil s Durom buducim susedom - chudasko. Co sa tyka problemu progresu, byvame v Rovinke uz skoro 3 roky a mame od nich aj internet a telku a nemame ziaden problem.
Odpovedať
Profilova fotka
@rozko pridal som ta do skupiny
Odpovedať
@chudasko zdravim, my mame tiez byt v tomto projekte, pridal by si aj mna pls do skupiny? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rozko zalezi ze aka kvalita obrazu ti staci. Ja si futbal a hokej bez HD kvality neviem predstavit. Pouzivam preto vlastny satelit a skylink.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@chudasko no dal by som si na tych stavebnikov urcite dal pozor. Co to s sa tu uz o nich popísalo a ked som videl akou hrackarskou doskou hutnili podklad chodnika tak o nich silne pochybujem. Teraz im to cele sadlo a vodomerna sachta trci z hodnika a ked si niekto neda pozor tak ma cestny lisaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@ramoon ahoj, o ktorom choniku teraz hovoris?
Odpovedať
Profilova fotka
Rovinka nove centrum 2 alebo na jazernej ulici.
Odpovedať
Ahojte, prave riesime kupu bytu v takom istom projekte ako sa teraz dokoncuje na Hlavnej ulici, akurat taketo dva domy budu na Okruznej. Mala by som otazku, ci niekto riesil pri kupe aj prerobenie zastresenej terasy na obytny priestor, nakolko o tom silno uvazujeme. Pripadne co to stalo, alebo aku aku cenu vam ponukli.
Odpovedať
A kde na Okruznej?
Odpovedať
Profilova fotka
@juraj11 V Rovinke alebo v Luznej som tuto variantu niekde zazrel ale neviem kde to uz bolo kedze tieto domy tu hojne stavaju. Mne sa az tak ale nepozdavaju pretoze ich na pozemku vzdy umiestnia dost nestastne. Skus sa u nich informovat ze kde to tak postavili aby ste si to obzreli.
Odpovedať
@juraj11 Na pozemku presne oproti tym dvom rovnakym domom co tam uz stoja, smerom ku hradzi.
Odpovedať
ide o tento isty projekt? http://www.modrastrecha.sk/forum/novo... Tiez tam planujem kupovat byt, ake mate skusenosti?
Odpovedať
pardon, som to narychlo posielal z mobilu toto je spravny link: http://rovinkareality.sk/rodinny-dom-...
Odpovedať
@chudasko Zdravim, tento projekt na Hlavnej by mal mať ešte 1 voľný byt. Dosť o ňom uvažujeme a preto by som sa chcel spýtať na skúsenosti. Myslím, že už bývaš, tak hádam sa podelíš o dojmy. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@chudasko Ahoj pridas sa pls. na forum. Dakujem Adka Lujan :)
Odpovedať
Profilova fotka
@peszo ahoj. Prepac ze az teraz, nejak som si nevsimol ze pises.. no pokial viem a viem tourcite je vsetko predane. V podstate sme spokojni s tym co bolo zhotovene a ako. Uvidime samozrejme po zime, zatial niesu problemy v ziasnom z bytov. Neviem ake konkretne imfo by si chcel a ci to je este aktualne. Viem ze podobne byty stavaju na Okruznej a takiez ako je kozena galanteria...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@ajjka666 Dobry den Ajka, my mame tento druh stavby na konci Rovinky a byvame tam teraz chvilku ...Bohuzial spolupraca s tymito dvoma panmi ,ktori maju na svetko cas a stale sa len vyhovaraju ako co neskor nieco opravit a nezdvihat telefony je katastrofa!!!!Trosku som odbocila ale my mame aj pristresok zatial este stale nedorobeny ale polovicka je....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
K projektu na hlavnej: probleblov bolo dosť. Hneď ako prvé bolo že sklad co sme si zarezervovali priradili k susednemu bytu. Potom sme zistili ze vymera pozemku nesedí, chybalo nam 11m2. Dohodnúť sa na odškodnení bol tvrdý oriešok, niekoľko týždňov len sľuby z ich strany neskor vyhrážky o odstúpení zmluvy ale nakoniec zaplatili. Ďalšia vec bola že vymenili zámok na dverách aby sme sa nemohli dostať do bytu lebo sme meškali z hypotékou za co mohli čiastočne aj oni sami, ale to ich nezaujímalo. Najlepšie ešte len prišlo pár mes. po nasťahovaní, v januári nás odpojili od elektriny. Dôvod: zabudli sa odhlásiť. Mesiac sme boli bez nej, nebyť ochotneho suseda museli by sme sa odsťahovať lebo bez kúrenia a tep.vody sa v zime nedá fungovať. Vybrať si túto ´stavebnú´ firmu bola veľká chyba. Sú to arogantní a maximálne nezodpovední ľudia ktorých zaujímajú len peniaze a Svrček čo im to stavia je totálne neschopný. Po necelom roku sa prepadli niektoré časti parkoviska a chodníkov, na viacerých park.miestach stojí voda po daždi. Najväčšiu jamu opravili ostatne že sa nedá alebo že nemajú čas. Takisto nikto z nás nedostal dokumentáciu k bytu, revízne správy aj keď bolo o to žiadané viac krát. Silne neodporúčam od nich niečo kupovať, tá lákavá cena za tie nervy nestojí...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Zdravim Vas, prosim Vas ktori uz byvate takomto projekte? ako sa Vam byva? s polovickou sme si rezervovali jeden z bytov na jazernej, ale cim dalej tym viac sme znechuteni...chceli sme francuzske okno, tak mily pan cvrcek tvrdil, ze jasne nie je problem v zmene..ze to budeme riesit aktualne a tu zrazu okna zalozene a nase francuzske sa nekonalo....pritom sme poslali poziadavku aj na pana almasyho a ruckaya a samozrejme nic.. To by nebolo nic, no vybrali sme si byt pod bytom, no tu zrazu nad nami vyzera byt terasa....dovodov na odstupenie rezervacky by uz aj bolo... len by nam to bolo luto, kedze sa uz nejaky ten mesiac tesime na nase byvanie, no chcem sa este poradit s nejakym obyvatelom, pripadne niekym kto ma skusenost s touto firmou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti s developerom Caroline development s.r.o., stavia projekty v Rovinke(p. Ručkay a Almásy)..... ďakujem za info.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?