Trnava - novostavba Botanika a Albert

Profilova fotka
Dobrý deň, bývate alebo kupujete byt v Trnave na Prednádraží v novostavbe BOTANIKA alebo na ul. T.Vansovej v novostavbe ALBERT? Odporúčali by ste kúpu? Ďakujem za názory.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli dávnejšie pozerať pár bytov v Botanike. Ale nepáčili sa mi. Aj v Albertovi sme boli pozrieť tie tri čo sú teraz na predaj. Dva z nich majú výhlad na cintorín. A výklenky v detskej a spálni, čo sa nám nehodilo (nemali by sme kam dať naše skrine), ked sme stáli na tom úzkom 5 metrovom balkone, tak sa nam trochu kolena triasli :-D Za 3- izbový pôvodne chceli 95 tic. Po mesiaci nám volali, že cena klesla na 89 tis. Nakoniec ideme kupovať byt v ADAMOVI.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale to skôr posúdi ten, kto tam býva :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janeta21 Ďakujem za informácie. My sme tiež boli pozerať viac bytov v Botanike. Čo sa Vám konkrétne nepáčilo? Nám asi najviac cena :) A prečo ste sa rozhodli pre ADAM? Čo Vás oslovilo?
Odpovedať
Profilova fotka
V Adamovi sa nám páči kvalita stavby. Aj riešenie, že medzi chodbou kde sú byty a schodiskom s výťahom sú ešte dvere. Takže nebudeme musieť vždy počúvať, keď niekto bude utekat dolu schodiskom (ako je to teraz v našom bytovom dome). Údajne aj prenos zvuku cez podlahu je menší ako zvyčajne býva. Páči sa nám aj seriózny prístup predajcu. V Botanike sa mi nepáčili hlavne dispozície bytov. Pri vchodových dverách nechcem mať hned spálnu a detsku. Nepáčilo sa mi, že byty nemali bezpečnostné dvere. A v jednom byte bola súvislá prasklina po obvode celej steny. A toaleta bola taká malá, že trochu obezny človek by sa tam nezmestil. A ešte sa mi nepáčili balkony ako majú mnohe byty riesene. Balkon vedľa balkóna, susedia sa môžu navzájom na seba pozerať :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj, ALBERTU by som sa asi vyhol. Je tam pocut pravidelne diskoteku (kazdu stredu a vikend). Bola spisovana ja peticia. V zadnej casti nakupneho centra Merkur (susedi s ALBERTOM) sa to hemzi pochybnymi ludmi (fetaci) a je tam tiez hluk od hlavnej cesty. ADAM je taktiez pri hlavnej ceste, ale okolie az tak dobre nepoznam. Botaniku tiez nepoznam, ale tie balkony mi pridu zle riesene..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, takže my sme boli v Botanike v sobotu a odporúčam vyhnúť sa jej veľkým oblúkom. Prístup predajcu, resp., konateľa realitnej firmy bol otrasný, to bola prvá vec čo ma hned odradila. Možno Vám to príde blbé, ale tak vošli sme do jeho kancelárie, ťažko sa otvorili dvere a namiesto pozdravu na nás vybľafol, či sme neraňajkovali. Do bytov nás viedol cez podzemné garáže - samozrejme odporúčal, aby sme si parkovacie miesto kúpili čím skôr, lebo sú posledné 4 myslím - len podotýkam, že to bolo v sobotu cca o 10:00 doobeda a v garáži bolo asi 15 áut. Myslím že netreba dodať viac. Čo sa týka samotných bytov, pozerali sme 2i, mne sa tá dispozícia moc nepáčila ...prvý moment bol WAW, nakoľko byt mal cca 60m2 a fakt to bol pekný priestor. Ale WC a kúpeľňa boli nehorázne malé (nehovoriac o tom, že manžel hneď v prvom byte našiel na kachličkách v kúpeľni prasklinu jak hrom), spálňa bola ok, no vstupná chodba mi prišla ako zabitý priestor ... kuchyna spojená s obývačkou boli tiež pekné, ale ja neviem, celkovo kvalita prevedenia ma dosť odradila. Preorientovali sme sa arboriu - s kvalitou standardu, použitých materiálov a celkového dojmu sa to nedá porovnať :) a inak, dozvedela som sa, že Botanika sa raz takmer dostala do konkurzu, vobec sa im to tam nepredáva ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My sme tam kúpili 4-izbáčik v Botanike, zatiaľ sme spokojní, je pravda, že realiťák bol svojský ale konieckoncov, videli sme ho len 2x v živote, a v budúcnosti mi je jedno ako je príjemný :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@mimka9 Smiem sa spýtať, aj ste kúpili byt v arbórii ? Zaujíma ma, ako sa tam býva.
Odpovedať
Profilova fotka
@janeta21 no nakoniec nekúpili ... ale nalomení sme boli, býva mi tam sestranica a tá si nevie vynachváliť ...kúpili sme pri TT - omnoho väčší 2i - mne osobne začalo časom pri rozoberaní možností bývania vadiť, že Arboria má pri 2i okná len na jednu svetovú stranu (ale to i Botanika) a tiež fakt, že je to dosť od centra a aut. + vlak. stanice - to čo by sme s manželom dochádzali z Arborie sme za rovnaký čas aj z blízkej dedinky :) naviac - po celom dni v BA sú fajn víkendy na dedinke :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
rada by som ozivila temu ohladne botaniky...su tu ludia co maju skusenosti s byvanim v nej? @janeta21 nepamatas prosim v ktorom bloku bola ta prasklina?
Odpovedať
Profilova fotka
@el6 bol to 3-izbový byt na 1. poschodí. byt bol na okraji stavby.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
nepocul som dobre referencie na Botaniku, ale urcite sa treba ist osobne presvedcit..mne sa to potvrdilo pri Arborii, ked som to videl osobne na obhliadke vzoroveho tak som bol prijemne prekvapeny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?