Thurzove sady Bytča
15. feb 202130
Zdravím Vás, mi rovnako... tiež sme boli prekvapení spolu s manželkou, ale vysvetlil sme si to "dnešnou situáciu"... obdobným spôsobom však dnes fungujú napr. aj pri novostavbách v KNM (tu bola aspoň možnosť "fyzickej obhliadky" niekde to riešili len cez "online katalóg-vizualizácie cez PC
22. dec 2020Svagrovci riesia kupu bytu v novostavbe v ZA, tusim zelene vlcince (niesom isty, je tam tych projektov teraz rozbehnutych viac). Taktiez vyber nadstandardu napr sanity a obkladov prebehol tak, ze ich odkszali do sika, kde im konkretny clovek ukazal, z coho si mozu vybrat a za aky priplatok a vybavene. Na druhej strane, z mojho pohladu pri byte aj vcelku pochopitelny postup.
22. dec 2020
Nenašli ste čo ste hľadali?
hľadať len v názvoch tém
Podobné diskusie
Presov - Zahradne sady
28. jún 20181
Ovocný sad
23. máj 201426
Zakladacia sada
5. apr 201612
Sada kľúčov
6. dec 20169
jedálenská sada
14. dec 202016
Stavebne povolenie Bytca
24. jan 20188
Strecha Okres Bytča
2. okt 20194
Stolar okolie Bytce
9. máj 20166
Elektrikar z okolia Bytce
2. jún 20175
Stolár Žilina Bytča
26. nov 202011
Články od našich partnerov
Okná znovuobjavené pre moderné bývanie
Okno KF520 - nová generácia okien od Internorm
Pohodlné vykurovanie, chladenie aj príprava teplej vodyArchív článkov od partnerov
Odporúčané albumy na tému Byt
Ďalšie kategórie albumov:
Stavba domu
Rekonštrukcia domu
Interiér
Exteriér
Chalupa
Byt
Inšpirácie
Handmade
Dekorácie
Varenie
Vianoce
Kupujeme byt v Bytči- novostavba Thurzove sady a nedávno nás prizvali na výber štandartu resp. nadštandartu do bytu. Výber prebiehal v unimobunke neďaleko stavby z materiálov a farieb, ktoré už predvybral staviteľ. Chápeme neštandartnú situáciu doby, ktorú žijeme, ale pre nás je to prvá/životná investícia do vysnívaného a nechceme nič podceniť.
Prosím o názor či je uvedený postup normálny!?
Otázku mám aj na, to keď si vyberiem nadštandart, musí mi zhotoviteľ odrátať cenu štandartu?
V prípade, že ste tam už boli aj vy, budúci susedia, prosím o názor.
Ďakujem