Sun Park Residence v Trnávke

Viete niekto nieco viac o tomto projekte ako je na internetovej stranke?
Odpovedať
1
2
11
Ahoj, my s priatelom sme sa boli informovat o tomto projekte lebo sa nam to celkom pacilo a cena bytov je tam tiez celkom zaujimava. Dozvedeli sme sa ze to stavia madarska developerska spolocnost Colonia-stav, maju uz za sebou nejake projekty v Rajke. Prve dva bloky, cize G a F sa maju postaviť do konca tohto roka, komplet cele sa to ma dobudovať do roku 2015. S bolokmi G, F uz zacali, boli sme tam pozriet tak je vykopana jama na garaze a zaklady + uz aj nejake vystuze. Je tam moznost dispozicnej zmeny podorisu bytu, kym to ovsem este nestoji a tiež mozna zmena standartov. Mal by tam byť nejaky novy system kurenia CALEO (podlahové elektrické infra kúrenie). A co sa tyka platby su tam 4 mozne varianty - cim vyssie % celkovej ceny zaplatis uz pri dostavani garazi tym vacsiu zlavu z uvedenej ceny na nete mozes dostať. To je asi vsetko co ma teraz napadlo, nam sa to celkom paci je od tial dobra dostupnost na dialnicu aj do mesta a ako sme dostali recenzie od znamych ktori byvaju v Avidole, lokalitu si pochvaluju ze je tam klud.
Odpovedať
Ahoj, diky za info. Skusala som vygooglit stavebnu spolocnost Colonia stav, vela som ale toho nenasle. Nejake refencie by urcite bodli. Nam sa tiez tento projekt celkom pozdava, ale nechce sa mi verit, ze to stihnu do konca tohto roku :) Tiez mame znamych v Avidole a pochvaluju si hlavne kvalitu stavby. Uz mate vybraty byt? :-)
Odpovedať
My sme tiez hladali referencie, potom nam v realitke povedali ze v Madarsku su pod nazvom Royal projekt kft. Ukazali nam novostavbu, co postavili. Bolo to aj v relacii nove byvanie v nejakej septembrovej casti, mozno by si to nasla v archive. Byt mame zatial este len rezervovany takze tak na 90% sme rozhodnuti. A vy tam tiez mate nieco vyhliadnute? :-)
Odpovedať
No skusim ich vygooglit. Zakladom je seriozna stavebna firma. :-) Nam sa jeden 3-izb. byt celkom pacil, uvidime. Mam mensiu obavu z parkovania. Teraz to dost porovnavaju s Dornykom co som citala. Mne ale byty v Dornyku pridu neuveritelne male, a na m2 aj dost drahe.
Odpovedať
my s dinky21 sme si tiez vybrali 3izbovy, v Fku. Ta stavebna firma je madarska. Kedze vsak podla nejakeho zakona musia byt registrovany u nas, tak sa zaregistrovali pod novym nazvom v slovenskom registri, cize preto ta Colonia Stav. Referencia je jedine tato: Pozri si tuto cast z TV. http://novebyvanie.joj.sk/nove-byvani... . Ked si to prekliknes na 20:00 minutu, tam je stavba v Rajke, ktoru stavala ta developerska spolocnost. Realitna maklerka je presne ta zena, ktora to riesi v Remaxe aj tu, ten predaj, takze by si ju tam nasla. Aj my sme inac pozerali Dornyk, ale ako pises, tie byty su neskutocne krpate pri tej cene. Co sa tyka parkovania sunparku, je tam viac parkovacich stati (vonkajsich + vnutornych) ako bytov. Cca 1,3 parkovacieho statia na 1 byt (cca pri 200 bytoch je to 260 stati). Kazdopadne asi najlepsie je ist priamo do tej realitky, lebo na stranke tych informacii neziskas tolko.
Odpovedať
@avenger1 @alenaozaj @dinky21 Ahojte, mohli by ste dat link na tie byty? dakujem
Odpovedať
www.sunparkresidence.sk v sekcii byty su. Alebo http://www.x-reality.sk/index.php?s=o...
Odpovedať
@avenger1 dakujem
Odpovedať
Urcite je to momentalne jedna z lepsich ponuk, co sa tyka Ruzninova, dobre dispozicne riesenie, nehovoriac o cene a velkosti. Trosku mi chybaju aktualne informacie na stranke. Este raz dakujem za info :-)
Odpovedať
Je tu este niekto co ma rezervovany, potazmo zakupeny byt v Sun Park Residence? ;-)
Odpovedať
Ahojte, my mame tiez rezervaciu v F-kovej casti. Pozerali sme snad vsetky mozne novostavby v Bratislave a v okoli, no ziadna nas tolko nezaujala ako tato. Paci sa nam dispozicne riesenie bytu, velky balkon, cena a fakt ze novostavba bude situovana medzi dalsimi novostavbami :-)
Odpovedať
Ahojte, neviete ako je to so stavebnym povolenim? Myslim, ze este v roku 2012 ho nemali a uz zacinali stavat. Bohuzial neviem ako si to overit. Este by ma zaujimalo, ci to nespolufinancuje nejaka banka. Predsa by to bola predsa len vacsia istota, ako teraz vyplatit aj cast ceny tento firme. Ta pride z nicoho nic do bankrotu a nebudes mat ani byt ani peniaze. hmm? :-. Dakujem vopred, za akukolvek informaciu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj stavebne povolenie bolo vydane este v oktobri 2012. Jedna sa o to, ze je to starsi projekt s nazvom Eben, ktory mala stavat ina firma, myslim ze oni povolenie dostali. Stavat sa ale nezacalo. Po rokoch sa projekt rozmrazil, prebrala no ina stavebna firma a premenoval sa na Sun Park. http://reality.etrend.sk/byvanie/na-g...
Odpovedať
Ahojte, aj my mame rezervovany byt v F-ku ako cokolada07, dúfam,že nie ten istý. Pekne dispozicne riešený,veľký balkón . Tešíme sa na nových susedov a dufame,že niečo z toho bude. Už dosť dlhu dobu čakáme po zaplatení rezervacneho poplatku.Projekt sa nám veľmi páči. Boli sme pozrieť aj v Rajke, má peknú robotu.
Odpovedať
Ahojte, viete mi niekto blizsie povedat ako je to s financovanim? To sa zaplati najskor 5% rezervacia a zbytok sa zaplati az po kolaudacii? Skusal som volat aj tej pani z Realitky, ale nejako som sa jej nemohol dovolat, asi mala inych klientov. Dik
Odpovedať
Ahoj, co sa tyka financovania najlepsie by bolo rovno sa opytat pani realitacky, aby ti to vysvetlila. Je niekolko moznosti financovania. Skus napisat pani mail, urcite sa ti ozve, mozno je len zaneprazdnena :-)
Odpovedať
Ahojte,neviete niečo viac o vykurovacom systéme CALEO???Pripadne nejaké referencie kto to už používa?Dakujem :-)
Odpovedať
tato otazka trapi aj nas.
Odpovedať
Aj my rozmyslame nad rezervaciou jedneho bytu v SUN Park, po dlhodobom porovnavani cien, lokalit a vymery, dana stavba vyzera najlepsie zo vsetkych. Mate prosim nejake informacie o cca mesacnych vydavkoch na byt? 3 izbovy? Skoda je ze väcsina bytov je v danom bloku vypredana, neviete prosim kedy sa dostane do predaja aj ine bloky? Uprimnou nevyhodou sa mi pozdavaju v jednotke G ktoru by sme xceli, ze balkony su pospajane so susednymi a teda nepredpokladam uplne sukromie. V cene je zahrnuty standard bytu, mate znalost jeho kvality prosim? Dakujem Vam za pomoc. :-N :-)
Odpovedať
Ahoj, mesacne vydavky este nie su odhadnute, alebo len o tom neviem :-) ale predpokladam, ze budu ako v beznych novostavbach. Uvidime, ze kolko spravi podlahove kurenie caleo. Blog Fku je urcite lepsie dispozicne rieseny, aspon podla mna. Je ale par peknych bytov aj v Gcku. V cene je zahrnuty standard bytu /bez kuch. linky/, zatial blizsie nic nevieme, len to, ze nebude na vyber /bude len jeden pre vsetkych/ ale mozes si dat vlastny.
Odpovedať
a je rozhodnute :) nastahovat sa bude dat december, alebo januar sme dostali odpoved :-)
Odpovedať
idete si ho zarezervovat?? aby z toho nebol jun/jul :P
Odpovedať
ja som si rezervovala byt v G , ale chcela by som iny byt tiez v G neviem da sa to, mam sice podpisanu rezervacnu zmluvu
Odpovedať
@helena860 pokial je volny a nikym nerezervovany, tak asi ano,. Treba ist do realitky a zmenit to.
Odpovedať
dost sa toho bojim, lebo dcera chcela najprv ten co som rezervovala a potom sa jej nepacila obyvacka co ma 12,84 m2 plus kuchyna 8,53 m2, je to pravda, ze je to cca 21 m2 aj cosi, ale stal mam velmi zly pocit tam zajst
Odpovedať
@helena860 ved ked si presvedcena ze ten druhy byt je pre teba priatelnejsi, tak si ho chod rezervovat. Si klient a mali by ti vyjst v ustrety.
Odpovedať
velmi vam vsetkym , ktori ma potporuju dakujem , snat to skusim
Odpovedať
tak dnes som bola v realitke a vymenila mi byt za vacsi, som spokojna, aj vam vsetkym sa chcem podakovat
Odpovedať
@helena860 no vidis, ze to nebol problem :)
Odpovedať
Ahojte, chcel by som sa opytat, ci do cien bytov uvedenych na stranke je zaratane uz aj DPH ? vdaka
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?