Stavba domu na kľúč max 45 000

Hladam dom ktory by som postavil na pozemku nezalezi na type (drevo, tehla) ani vyzore rozloha aspoň 40m2aj so zakladovou doskou do 45 000 . Ak ste sami stavali ako to šlo cena ... . Viem si niektore veci spravit aj svojpomcne
Odpovedať
jedine nejaky katalogovy projekt, su aj za taku cenu ale pri takomto nizkom rozpocte by som nad domom na kluc ani len neuvazoval, riesil to vsetko svojpomocne a usetrene peniaze na praci investoval do zvacsenia domu. a modli sa aby geologicke podmienky na pozemku, kde chces stavat boli idealne a aby si neminul stvrtinu rozpoctu za zaklady. drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anor "rozloha aspoň 40m2" - to považujete za dom???
Odpovedať
ide tam o zahradu dam v pricipe na pripravu jedla a spanok
Odpovedať
toto napr? http://www.djsarchitecture.sk/Projekt...
Odpovedať
Svojho casu som v nejakom baumaxe ci hornbachu videl velku poschodovu drevenu zahradnu chatu, mala tusim dokonca viac nez 40m2 (s podkrovim).. Mozes kupit nieco take, zalozit ju na patky, alebo vruty a svojpomocne zateplit.. Dokopy to bude aj lacnejsie nez 45k. Pomocou googlu som nasiel nieco taketo (nie reklama, len priklad), ma to 52.7m2, na dokoncenie (vratane postavenia, to je cena len za material, nepostavia ti to) ti ostane 30k: http://www.drezvon.sk/5888/caroline/ Dalsia moznost je mobilny dom tie su bezne v takej ploche, napr (tiez vygooglene, nie reklama): http://www.mobilnydom.eu/aktualna-pon... a mas to "na kluc", myslim ze je to kompletka a budes byvat ako pravy american :D Berte to s humorom samozrejme..
Odpovedať
@anor ale teraz vazne, spomenul som si ze ma pred par mesiacmi uputalo toto http://www.eshop.bh1.sk/projekty/rodi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?