Stará Vajnorská

Zdravím, chcela som sa opýtať, aký máte názor na lokalitu Stará Vajnorská. Predpokladám, že väčšinou negatívny - na prvý pohľad hrozná lokalita na bývanie, ale zaujal ma jeden šikovne riešený 1-izbák v tejto lokalite. Zaujíma ma, či ste sa niekde nedopočuli, príp. či si nemyslíte, že by sa táto lokalita časom (horizont niekoľkých rokov) mohla ubrať lepším smerom a či by sa to tam nemohlo stať aspoň trochu family-friendly? Prípadne myslíte, že by osadenstvo bytov mohlo byť problematické a stal by sa z tejto lokality povedzme druhý Pentagon? Zaujímajú ma vaše názory, tak budem rada za rozumné príspevky. Momentálne bývam tiež v Novom Meste, ale v podnájme a chcem kúpiť výhodnú investíciu.
Odpovedať
@denita16 Stará Vajnorská nie je výhodná investícia na bývanie. Byt môže byť pekný ale lokalitu nezmeníš. Síce tam chodím len do stavebnín a servisovať auto a preto nepoznám všetky časti, ale obzeral by som sa po iných lokalitách. Nemyslím si že sa to zmení na pentagon, no nejaký rast by som tam v dohľadnej dobe nečakal
Odpovedať
@denita16 Stará Vajnorská sú pre mňa firmy, sklady a hospodárske budovy. Ani som nevedel o tom, že tam sú nejaké byty. To asi budú nejaké byty prerobené z robotníckych ubytovní. "Pentagon", čo je na Dolných Honoch bola tiež kedysi robotnícka ubytovňa, keď sa začala výstavba sídliska Dolné Hony a Medzi Jarky. Neskôr to prerobili na jedno a dvojgarzónky a pridelili žiadateľom o byty. Stavbárska ulica sa zhumpľovala až po revoolúcii. Za starého režimu mi tam býval spolužiak a bola to bytovka ako každá iná. Neviem, ako vyzerajú tie byty na Starej Vajnorskej, ani aké je ich osadenstvo, ale ja by som kvôli prostrediu tam bývať určite nešiel. A už vôbec by som to nepovažoval za výhodnú investíciu. Tá oblasť nikdy, aspoň nie v dohľadnej dobe, nebude atraktívna pre bývanie. V územnom pláne mesta je táto oblasť určená ako zmiešané územie - obchod, výrobné a nevýrobné služby. Ak sú tam nejaké byty, tak boli ako súčasť nejakých priemyselných stavieb. Bytová výstavba pravdepodobne v tejto oblasti pokračovať nebude. Perspektívne pre bývanie to teda nie je a family friendly to tiež určite nebude - ak si pod tým predstavuješ výstavbu nejakých ihrísk či zariadení pre deti. Takže ak chceš radu, tak nekupovať. Radšej sa pozri po nejakom byte v oblasti, čo nedávno vyrástla vedľa Galvaniho, pri Lidli. Je to síce Trnávka, ale od Starej Vajnorskej čo by si kameňom dohodila. To by som považoval za dobrú investíciu a perspektívnu oblasť.
Odpovedať
@denita16 100%-ný súhlas s @chrobak7
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?