Sťahuje sa niekto do Stupavy do Zipavy?

Profilova fotka
Nájde sa tu niekto, kto sa v dohľadnej dobe sťahuje do Stupavy do Zipavy? Lebo my sa už nevieme dočkať :-D
Odpovedať
1
2
55
Ahoj, hlasim sa :-). Tiez sa uz nevieme dockat
Odpovedať
Profilova fotka
A už máte termín preberania?
Odpovedať
Zdravim susedia . :-) Ideme si prevziat byt vo stvrtok rano . :-) Inak ja som uz v byte bol lebo som potreboval vymerat linku. Celkom dobre to tam vyzera :-) Uz sa tam aj veselo kuri voda isla takze to vyzera OK. Inak som zvedavy ake ceny daju an tie dalsie dva bloky. Stale tam nie su ceny. Cakaju kym sa nas zbavia aby sme nemohli strajkovat z coho dedukujem ze tam budu ceny nizsie ako zmluvna pokuta za odstupenie z tych nasich bytov.
Odpovedať
My mame zatial vo stvrtok spristupnenie, vobec nemam predstavu kolko po nom moze byt odovzdanie... najma ked mi uz cele cakanie prijde ako vecnost :-D. Vy uz rovno preberate? Ak sa mozem spytat, ktory byt alebo blok je vas? :-)
Odpovedať
Ahoj sused :-) vy vsetci uz idete prebrat, do kelu, aj ja chceeeeem :-D
Odpovedať
Blok A1 byt č.302 Zle som sa vyjadril. Ide o spristupnenie a nie odvozdanie. Ale ono to je nieco ako odovzdanie. Uz si tam mozeme nastahovat veci len tam nemozeme byvat. Povolenie na uzivanie by sme mali dostat niekedy zaciatkom februara ked kolaudacne rozhodnutie nadobudne pravoplatnost. Kolaudovane to bolo 18.12. 2008. Cize cca. 18.01.2009 nadobudne pravoplatnost plus dorucenie atd . Takze to vyzhadza na zaciatok februara. Ak sa mylim tak ma opravte. :-)
Odpovedať
Bodaj by to naozaj tak bolo :-) Ked sa tu objavil niekto v tomto zbehlejsi ako ja, chcem sa spytat, po spristupneni uz je mozne robit zasahy v byte?
Odpovedať
To som si nie prave isty. Ale spytam sa vo stvrtok. Asi zalezi ake zasahy. Ale s istotou viem ze si tam uz mozeme nastahovat veci. Teda si ho mozeme zariadit.Ale mozno sa moze dat linka a podobne veci. To mi nepride ako nejaky velky zasah .
Odpovedať
Suseda a ty mas ktory byt ?
Odpovedať
Joj, lebo my potrebujeme v kuchyni ciastocne poposuvat elektrinu, nove vyvody pre svetlo a zasuvka, bez toho linku namontovat nemozeme. Malovanie a vrtanie dier na garnize sa hadam za zasah ani nepovazuje :-) Asi sa ich to bude pri spristupneni pytat kazdy :-D
Odpovedať
My sme na prizemi, A 108. Takze klopat na radiatory si asi nemozeme :-D .
Odpovedať
Ja budem musiet tiez posuvat vodu aj elektrinu. Tak dufam ze to sa moze. To nie je az taky zasah kedze trubky na vodu su na povrchu steny. Nam ich staci skratit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak byt je prevzaty 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Uz prevzaty? :-o Napis prosim nieco blizsie...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak už aj my sme prevzatí :-) Podľa dohody by stavenisko malo byť vypratané v januári a v jeho priebehu by mala byť dokončená právoplatná kolaudácia. No a potom už LEN :-D to zariaďovanie - máme holobyt.
Odpovedať
Tak ja mam uz aj upratane :-) Ja som nebral holobyt. Mali velmi pekne veci na vyber a tak sme si nechali to nechali urobit od nich. Najprv sme aj my chceli holobyt ale ked sme videli vzorky v ukazkovom byte tak sme si t vyskladali z ich vzoriek. Okrem kuchyne a umyvadla v kupelni to si kupime sami. A kuchyna a roldory sa uz robia :-) Inak nenasli ste si nejake chyby ? Ja som nasiel. Krivo namontovane vypinace, poskriabane alebo porezane vnutorne parapetne dosky a mam urvaty roh na vchodovych dverach. Takze budem ziadat vymenu.
Odpovedať
Nevie niekto ako je to tam s kablovkou ? Lebo v instrukciach je ze kazdy dostaneme zadarmo settopbox od www.Satro.sk Takze by tam nejaka uz mala byt. Povedali nam aj ze do juna tam bude aj net. T-com tam ma natiahnut optiku od hlavnej cesty. Takze to uz bude aj magio aj net.
Odpovedať
Halooo kde ste ktooo ? :)
Odpovedať
My sme si par chybiciek nasli, najhorsia sa mi asi zdala zle vymalovana zadna stena zachodu, opadli kusky farby... potom skoro vsetky rohy boli slabo namalovane, umyvadla nezasilikonovane, parkety v obyvke slabo nalepene, dali sa dvihnut :-) ... a potom drobnosti na stenach. vypinace su samostatna kapitola, asi kazdy zostal najprv priatelovi v rukach :-D so satrom este neviem, chystam sa im napisat mail, rovnako aj do t-comu... da sa uz nejak dostat k domu aj autom? neviem si predstavit stahovanie az od vratnice, najma v snehu a blate...
Odpovedať
Prave som pozerala stranku Zipavy, zacal sa predaj v druhej faze, ale nezda sa mi, ze sa ceny nejak zmenili, teda pozerala som len nas byt, ine porovnat neviem...
Odpovedať
Bludicka: ja tam autom uz chodim. Musis ist z druhej strany od kolajnic. Normlane ta tam pustia. Respektive ja len prejdem ani nezastavujem. :-) No vypinace som mal dobre len su niektore trosku krivo tak mi ich pridu narovnat. Ja tam mam plavajuce podlahy a tie sa nelepia takze tam to je jedno. Inak ty mas normalne drevene parkety ? Som si ani nevsimol ze ich mali v ponuke. Rohy ma nejak netrapia kedze ja ich olistujem aby sa mi neobijali. Inak tie ceny sa zvysili. Zaujimve vsak. Vsetci zlacnuju a oni este zvysili. Moj teraz stoji o 10.000 eur viac. Ale predpokladam ze to bude len obchodna strategia aby sa doprdali tieto prve a potom zlacneju aj oni. Mam znamu v CSOB a tam sa dozviem realnu cenu toho bytu. Potom to sem hodim. Ked som ja kupoval tak banka mala tie byty ohodnotene o 10.000 eur nizsie ako bola cena od Zipp. Tak som zvedavy ako to je teraz.
Odpovedať
Nie, mame tam plavajucu podlahu, to len ja netechnik tak narychlo volam :-D ... inak viem, ze sa to nelepi, ale okraje by mali byt nejakym tmelom zachytene a lista tiez, aby sa o to nezakopavalo a toto nedrzalo pevne... vraj v rohoch uz kovove listy su, prave tie cez malovku presvitali dakujem za tip s dopravou, uz som si chystala baksis pre robotnikov, ked by mi mali celu kuchynu vliect od Zdravotnickej ulice... :-) takze vy sa uz mozete nastahovat? my si este chvilku pockame na kataster, dufam, ze im to nepotrva velmi dlho to zvysenie ceny je velmi zaujimave, som zvedava, ako sa to bude posuvat...
Odpovedať
Ja na tie rohy chcem dat take okrasne listy ... este neviem ake ale asi matny hlinik alebo titanovu upravu. Inak dnes som tam bol merat okna na zaluzie a uz je otvoreny aj vjazd po asfaltke zo Zdravotnickej ulice. :-) Takze uz si neuspinis kolesa ;-) Inak nemas nejaky tip na zaluzie za dobru cenu ? Mne zatial najlepsiu ponuku dala firma na Zahradnickej 34. Inak pisala si do toho Satra ? Dik.
Odpovedať
Tak to s vjazdom je super, naozaj ma matala predstava kuchynskej linky a matracov postavenych niekde do bahna pri tych unimobunkach :-D My sme zatial oslovili jednu firmu sidliacu v Petrzalke, este sa nam neozvali, tak pockame. Rozmyslala som aj nad stupavskou firmou, ale jedina, ktoru som na nete nasla, mala velmi podivnu stranku, takze som ich zatial vypustila. Na nete som tiez nasla obchod, studio v ktorom mali rozne druhy a typy zaluzii a roliet, tak tam sa skusime ist pozriet, ale asi ostane len pri pozerani :-D . Musim sa priznat, ze do Satra som este nepisala, ale idem to rovno napravit. Skoda, ze nezabezpecuju aj net v Stupave, bolo by to omnoho jednoduchsie ako cakat do juna na t-mobile.
Odpovedať
Profilova fotka
Keď som si pozerala ceny bytov v tých ďalších dvoch bytových domoch, tak je prekvapujúce, že v časoch poklesu cien bytov, minimálne sa o tom aspoň tak hovorí, oni cenu ešte zdvihli .. mňa osobne to potešilo, urobila som dobrú investíciou v správny čas ;-)
Odpovedať
bludicka: mozes si cely byt zariadit a nanosit tam veci ale nemozes byvat. Povolenie na uzivanie by sme mali dostat v priebehu februara. leelu: nechcem ti kazit iluzie ale kupili sme tu Zipavu na vrchole cien. Tie vyssie ceny bytov v druhej faze je len trik. V prvej faze nie su este predane vsetky byty a tak potrebuju predat najprv tie. Tipujem ze potom pojde cena dole alebo aspon daju k bytu zadarmo parkovacie statie pod domom ako bonus. Ceny bytov vsade klesaju takze musia aj tu. Nemozu v Stupave predavat drahsie ako v BA lebo by im to nikto nekupil. Inak dnes bolo vidiet z okna Alpy :-) To sa mi paci . Prostredie je tam pekne a aj vyhlad. ;-)
Odpovedať
Tak s nanasanim veci sme uz zacali :-) . Uz sa toho stahovania neviem dockat, bodaj by to bolo cim skorej, ale skorej ako za mesiac to podla mna nebude, este je v dome a okoli vela prace. Som sa cudovala, ze aj dnes tam pobehovalo dost robotnikov, teda okrem nas :-D Pisala som do toho Satro, ale vobec o nas nevedia a navela mi poslali cennik, ale ten som este nepozerala, keby si chcel, mozem ho hodit do internej posty. Az Alpy su vidno? Ja som obdivovala detske ihrisko, myslim, ze tam po veceroch budem aj ja chodievat :-D , krasne to krpcom vymysleli.
Odpovedať
Profilova fotka
pacho74: je mi jasné, že v čase kupovania bytu boli ceny bytov všeobecne na maxime, ale ja na to pozerám tak, že sa mi podarilo získať podporu zo štátneho fondu rozvoja bývania a na to som mala len jeden pokus vo veľmi obmedzenom časovom období, ak by som čakala ešte mesiac, tak by som už nárok stratila, tak pre mňa to bola investícia v ten najideálnejší čas .. :-D je tu ešte niekto, kto mal oceľové nervy pri vybavovaní tejto podpory a podarilo sa mu to??
Odpovedať
bludicka: s tym satrom je to zaujimave. Nechapem potom tym instrukciam. Myslim si ze budeme byvat skor lebo potom by oni meskali. Robit sa tam este bude aj ked tam budeme byvat. leelu: no mi s priatelkom sme ty potrestany za to ze trosku viac zarabame a tym nesplname podmienky na statny fond. Nespnili sme to dost tesne a teraz sa to uy ani neda nijak odzubat.
Odpovedať
Zdravim vsetkych buducich susedov. Ja mam bytik v A2. Vo stvrtok (29.1.) idem na spristupnenie. Ako to prebieha? Hodi niekto nejake info? Dakujem.
Odpovedať
1
2
55
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?