Ruzinovska jednička

ahojte. chcem sa spytat kto uz podpísal buducu kupnu zmluvu k projektu Ruzinovska 1? Mali ste pripomienky?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme už podpísali, tento mesiac riešime prvú splátku. Pripomienky sme nemali, lebo by nám aj tak boli prt platné.
Odpovedať
@catie_adams my sme mali pripomienky, chceli sme vedieť aké presné materiály sú v štandarde, či keď chceme iné vedia nám odrátať príslušnú sumu zo štandardu, taktiež ak by neodovzdali byt načas, či pre nich vznikajú nejaké sankcie.
Odpovedať
@catie_adams @latsio teraz zvažujeme tento projekt http://www.doas.sk/sk/projekty-sk/zla... neboli ste sa tam pozrieť? Poprípade máte skúsenosti s touto spoločnosťou ?
Odpovedať
@frederika446 ahoj, projekt zlate kridlo zacali stavat minimalne pred 5 rokmi, s tym, ze sa postavilo jedno podlazie dvoch budov, a to priestor garazi, vtedy bol spusteny aj predaj. odvtedy sa nestavia, dvakrat odvtedy nanovo spustili predaj. a opat to viac menej stoji, snezi na to jedno podlazie, prsi a tak. s tymto projektom ani nemusite pocitat, je v nedohladne.
Odpovedať
@frederika446 a presne prepojenie tych firiem neviem, ale za doasom je tusim doprastav. a v mediach koluje, ze doprastav ma financne problemy... ale tak mozte sa popytat priamo ( www.zlatekridlo.sk ) a uvidite.. ale myslim ze ta stavba v nedohladne. dokonca od zaciatku stavby zlateho kridla ich 3 projekty v okoli predbehli a dostavali... krasnansky dom, hroznovy sad 2, rinzle...
Odpovedať
@everhard dakujem pekne za rady, pôjdem sa tam pozrieť a uvidím. Je to problém ak stavba takú dlhú dobu stojí? Zvažujeme ešte jednu výstavbu, ktorá ale tiež dlhé roky ( okolo 10) stála, a až teraz ju dokončili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Sesternica si tam byt kúpila. Je pravda, že ceny sú vyššie, no majú výborné referencie, a veľmi sa jej páčila dispozícia bytu, presvetlenie a veľký balkón.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?