Rovinka nové centrum, byty Blok B

Dobry vecer, chcela by som sa opytat, ci je tu niekto, kto byva v Rovinke - nove centrum, byty - blok B. Vyhliadla som byt v bloku A a chcela by som vediet, ci sa vyskytli nejake problemy s bytom, developerom, pripojenim tv a internetu, pripadne ine. Budem rada, ak sa so mnou podelite o Vase skusenosti a dojmy. Dakujem.
Odpovedať
Dobry den, ja byvam v radovke, ktoru postavil ten isty developer. Na reklamacie nereaguje a dom nesplna akusticke normy. Pocula som, ze podobne problemy boli aj v bytovom dome. Teraz bolo v televizii, ze stavana bytovka je ciernou stavbou. Lutujem tych, ktori si v nej byt uz kupili. Radsej sa pozrite inde / nakoniec kto by chcel byvat pri takej rusnej ceste, ako je postavena ta bytovka? Ani zadarmo. A uz vobec sa nezapletajte s takou neserioznou firmou.
Odpovedať
Dobry den, tiez som bola pozriet tieto byty, zdali sa mi fajn, az kym ma pribuzni neupozornili na ciernu stavbu v Rovinke odvisielanu na markize minuly tyzden. Ked si pozriete dnes ponuku na nete, Nove Centrum v Rovinke sa veselo dalej predava. Nepaci sa mi to. hladam dalej
Odpovedať
Zdravim,chcem sa spytat,ci sa bavite o bytovke,ktora je na konci Rovinky smerom do Dunajskej Luznej?Pokial viem,tak ta bytovka je normalne vysporiadana.Spytal som sa osobne developera a co sa jedna markizi,tak no coment...markiza vie spravit z hovna jadrovu hlavicu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Myslis bytovku hned vedla hlavnej cesty? Samotne byvanie v Rovinke je katastrofa... ja som rad, ze sa mi podarilo byt predat, lebo podla realit. kancelarii sa jedna o oblast "nepredajnosti". Takze si to rozmysli.
Odpovedať
Zdravým, tak od budúceho týždňa sa ideme sťahovať do bytíku v Novom Centre v rovinke. Pevne verím že to tam bude super! Keby náhodou niekto pravidelne cestoval z Rovinky do BA... skúste sa pridať do tejto skupiny, možno si pomôžeme navzájom: https://www.facebook.com/groups/61497...
Odpovedať
my sme uz konecne tiez na 50% prestahovani a celkom sa tesime :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?