Rezidencie Machnáč

Ahojte, Aký je váš názor na novostavbu Rezidencie Machnáč? V týchto mesiacoch by sa to malo dokončovať. Máte tam niekto kúpený byt alebo o tom uvažujete? Prípadne máte niekto informácie o prvej etape? Skúšal som niečo nájsť ale 95 percent boli PR články, ktoré jednostranne novostavbu prezentovali vo svetle samých pozitív. Rád by som počul aj názor miestnych alebo tých, čo vedia viac ako sa dá dozvedieť v PR článkoch od predávajúceho. Ďakujem.
Odpovedať
@silverlight ahoj písala som ti IP ;-)
Odpovedať
Ahojte, aj ja by som sa chcela spytat ci nemate nejake info ohladom tychto bytov, prip. barcinka13 ak by si nieco blizsie vedela mohla by si mi pls napisat, rozmyslame nad kupou bytu v tejto novostavbe a tak ako pisal silverlight, nic som sa nedocitala len same pozitivne pr clanky. dakujem srdecne ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@silverlight @bamibami @barcinka13 Ahojte mohli by ste mi prosim dat k bytom nejake info? kupili ste tu byt nakoniec? recenzie som nenasla a zvazujeme kupu. kludne aj IP budem velmi vdacna. vopred dakujeeem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, mozem poprosit aj aj info do IP? Dakujem vopred!
Odpovedať
cauko mozem tiez poprosit nejake info do IP? Vdaka
Odpovedať
Aké máte skúsenosti s touto rezidenciou?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Sklamanie. Je to vsetko uplny standard, nic mimoriadne. Niektore byty maju zrejme pekny,, aj nadherny vyhlad, to je potom parada, ale tych je velmi malo. 4 izbovy je celkom pekny, ale 3 izby su take malinke, ze ich treba prerobit na dve vacsie. Inak sa tam zmesti len postel, skrina a stolik. Dvojizbovy vo vile Gastan je naozaj velkym sklamanim. Je vhodny len pre jednu osobu, aj to pre muza, ktory ma malo veci. Tym, ze izby su vedla seba, je tazsie vetratelny, treba klimatizaciu, ale hlavny problem je, ze je rieseny velmi minimalisticky. Vsetko je male, uzke, architekti si zrejme uvedomovali, ze tam bude malo svetla, tak dali vacsie okna. Ale vsetko lacna kvalita, v spalni sa okno vobec neda otvorit, je riesene na pevno, umyvat ho treba z balkona, v obyvacke je spodna cast okna takisto pevna. Kuchyna bez vetrania je na konci dlheho sliza. Tmava. Je tam len elektrina, nie plyn. Balkonik je malicky, dve osoby na stolickach vedla seba to zvladnu, ale vidite na vsetkych susedov , ziadne sukromie. Urcite su tam aj krajsie riesene byty, ale po tolkych odach clovek cakal naozaj pekny aj dvojizbovy byt. Typicka stavba - nasekat byty , co najviac predat a a zarobit. Skoda. Lokalita je fajn, ale bez auta je clovek odrezany od sveta. Je tam jedna linka, ktora chodi kazdu pol hodinu. Peso do centra je z tejto casto dost daleko. Skoda...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?