Rezidencia Draždiak

Ahojte :) rozmýšľam nad kúpou bytu v rezidencii Draždiak. Byty sa mi zdajú pomerne lacné vzhľadom na Bratislavu. Boli ste to niekto pozrieť? Prípadne ma zaujímajú vaše názory a vedomosti o tomto projekte či lokalite. Vďaka :-)
Odpovedať
Bývam neďaleko odtiaľ. Ceny, no neviem nepripadajú mi nejaké lacné, skôr štandardné o stavbe ti neviem povedať nič, len o lokalite. Plusy: za domom les, pred domom Draždiak, čerstvý príjemný vzduch, blízko nemocnica, spoje 59 a 99. Mínusy: samota (pre niekoho to môže byť výhodou), v noci je tam dosť tma, blízko majú bezdomovci svoje obydlie.
Odpovedať
Ahoj @mato25 . Stotoznujem sa s @adrianr -ovym nazorom na lokalitu, myslim ze vsetko vystihol. K cenam. Nie su lacne ani pomerne lacne, su naozaj primerane. Tiez sa treba dotazat, ci su ceny so standardom alebo nie, tuto informaciu neviem a je podstatna. V sucasnosti je projekt vo vystavbe. Myslim, ze este nemaju dokoncenu ani hrubu stavbu. Projekt moze byt zaujimavy. Vyhrady nemam, len je to trosku taka samota(ale to az tak nevadi), ako spomenul @adrianr . Ak rozmyslas o kupe, prejdi sa v lokalite niekedy cez den, a niekedy cez noc. Neviem o akej velkosti bytu uvazujes.
Odpovedať
Inak oficialny web je http://www.rezidenciadrazdiak.sk/ kde su aj fotografie z vystavby
Odpovedať
dispozicie su dost neprakticke, pretoze rozmery miestnosti su vacsinou obdlznikoveho tvaru a su dost uzke - taketo izby sa nedaju prakticky zariadit.. ceny nie su nejake neodolatelne... je tam problem s parkovanin k bytu je pôotrebne dokupit garazove statie, ktore je sot drahe....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?