Prosim o skusenosti s firmou Living Slovakia s.r.o.
@nikol1316 staviame
' zatial spokojnosť
11. nov 2017- Sponzor fóra
@peter977 kľudne pozrite moj album
. ). S prácou sme zatial ozaj spokojný .
11. nov 2017@katikarcoolka nepochybujem o tom, že ste boli spokojný. Predsa ak by pokazili tú jedinú stavbu čo urobia za rok, tak by už skrachovali...
11. nov 2017@peter977 myslíte ze s postavením jedného domu by este fungovali ? Nebuďte smiešny .
11. nov 2017@katikarcoolka ja som smiešný? tak dobre teda.
Ak postavia viac domov prečo to nemajú v účtovníctve? Chcete mi naznačiť že sa dopúšťajú trestného činu krátenia dane, keď to neuvedú v účtovníctve?12. nov 2017@katikarcoolka zdravim, ste s nimi nadalej spokojni ? kde stavate ? chystame sa na stavby poschodoveho RD v TT a hladam zopar firiem ktore by som mohol oslovit...
23. jan 2018@wwszol ahoj zistili Ste niečo viac o tejto firme? Kto Vám nakoniec stavia dom?
2. máj 2018@boris11223 ahoj, kto Vám stavia nakoniec dom?
2. máj 2018@rastozdenka zial ani nie, este sme nezacali so stavbou, vsetko sa nam poposuvalo, budeme sa tomu venovat az teraz v maji
2. máj 2018@mimaf tak daj pár foto aby to bolo aj vierohodné
22. dec 2018- Sponzor fóra
aj my cez nich ideme stavať , máme ich tiež overených , komunikácia s nimi je veľmi dobrá , sú ochotný , poradia , boli sme sa pozrieť na dom ktorý postavili a bol krásny , takže už sa teším kedy bude náš stáť
začíname teraz v apríly , pridám fotky aj ja , mne veľmi pomohli keď som tu našla fotky od ľudí ako stavali, rôzne inšpirácie. Takže aj my sa podelíme s Vami o radosť
držím prsty všetkým čo staviate
5. apr 2019@dankamirko6 ako ste na tom?
6. aug 2019@rados611 ahoj Rado, vybrali ste nakoniec stavat s livingslovakia? Mali by sme zaujem s nimi takisto stavat
9. okt 2020@hepy2311 ahoj, no zatiaľ nie ešte čakám na projekt. Ale čoskoro bude, takže im to pošlem na nacenenie.
9. okt 2020@mimaf
Dobry den,
Planujeme stavať dom s tou istou firmou, naozaj všetko dobre s nimi? Ci treba na niečo s nimi dávať pozor, co spĺňali a co nie?
Diky moc
Roland20. dec 2020
Stavali ste prosim niekto s touto firmou? Ak ano, ake su vase skusenosti?dakujem