Projekt Miko Trnava

Ahojte Zaujímal by ma váš názor na projekt Miko ktorého výstavba je naplánovaná na apríl/máj 2017. Developerom projektu je firma Ismont a projekt ponúkne približne 250 bytových jednotiek od garsóniek až po 4-izb. byty. Oproti projektu má časom vyrásť polyfunkcia, park a v horizonte niekoľkých rokov tiež možno obchvat ktorý odbremení frekventovanú ulicu v tesnej blizkosti projektu. Taktiež prebieha vystahovanie neprisposobivych občanov z neďalekej ubytovne a jej rekonštrukcia. Bližšie informácie k projektu: https://reality.etrend.sk/byvanie/v-t... Kúpiť či nekúpiť?
Odpovedať
1
2
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@pripad001 Môžeš prosím konkretizovať lokality a poprípade čo bolo odfláknuté?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Všetkých potencionálnych záujemcov o kúpu bytu v projekte Mikovíniho v Trnave, budúcich susedov srdečne pozývame do novej skupiny na Facebooku Projekt Miko Trnava - susedia - https://www.facebook.com/groups/69092... . Skupina bude slúžiť na neformálnu diskusiu, komunikáciu ohľadom a nielen bývania, tipy, nápady, prípadne výmenu skúseností. :-) (Skupina je súkromná, nemá priamy súvis s investorom, ani realitnou kanceláriou.)
Odpovedať
Projekt Miko má právoplatné stavebné povolenie, začalo sa s výrubom drevín...
Odpovedať
Aktuálne z projektu Miko.
Odpovedať
Aktuálna a budúca podoba parkoviska pri bloku A a priľahlej komunikácie.
Odpovedať
Na MIkovíniho ulici sa plánuje Komerčno-podnikateľská zóna, na svete je jej urbanistická štúdia. Na cca 9 900 m2 plochy vyrastie max. 6-podlažná administratívna budova a jednopodlažné (prízemné) plochy pre retailový predaj. (viď foto, byty Miko vyznačené hore oranžovou farbou) Kompletné podklady a celá štúdia, vrátane dopravného napojenia a kapacity je na http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/...
Odpovedať
Výkopové práce pokračujú. Holobyty v projekte MIKO bude mať potery na podlahách, steny so sadrovými omietkami, elektroinštalácie, vypínače, zásuvky, plastové okná s izolačným trojsklom, rozvody vody a kanalizácie. Dokončenie stavebných prác a kolaudácia prvých dvoch bytových domov je plánovaná na september 2018.
Odpovedať
Práce po týždni pokročili.
Odpovedať

Odpovedať
Článok sa načítava...
Stavba pokračuje.
Odpovedať
@samueltt no nie je to zrovna v lukrativnej casti mesta, vsakze?
Odpovedať
Lukratívny pri trnavských sídliskách je relatívny pojem. Linčianska je sídlisko ako každé iné, navyše donho smerujú v poslednej dobe výrazné investície - či už bytovej, občianskej vybavenosti alebo zelene. Oproti projektu Miko je plánovaný park, vedľa neho komerčno-podnikateľský areál. Ubytovňa v blízkosti sa rekonštruuje, ako aj kedysi problémový dom na Golianovej 3. V areáli miestnej ZŠ vyrastie skvelé ihrisko - www.trnava.sk/sk/aktualita/nove-ihris.... Ako vidí Linčiansku polícia - https://mytrnava.sme.sk/c/20509071/li... Ale samozrejme, každý si môže vybrať bývanie podľa seba :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Greenvia Susedia, je to uzavreta facebookova skupina na FB, a ako nazov sam napoveda, pre susedov Greenvie - ci pridate kazdeho? Ja s Ismontom nic nemam, takze neviem, na co mam reagovat - vidim nekvalitne odvedenu pracu, ktoru je iste potrebne reklamovat u dodavatela/zhotovitela, nech sa ta firma vola hociako. O to viac si mozno buduci majitelia bytov budu vsimat jej pracu a davat si pozor na vyhotovenie kvality jej prace. V predoslom prispevku som reagoval skor na polohu stavby, kde sa diskutujucemu nepozdavala. Kazdy si predsa samostatne moze vybrat aj polohu svojho buduceho bytu, aj stavebnu firmu :)
Odpovedať

Odpovedať
Po týždni.
Odpovedať
@samueltt nato ze nemate s ismontom nic, nejaky ste aktivny...rozumny clovek co to pozna v okoli sa Vam nato vyserie
Odpovedať
@matoztt Nato, ze ma nepoznate, ste nejaky aktivny Vy... Vy**at sa na "to" moze samozrejme ktokolvek, a rovnako ktokolvek moze v projekte nehnutelnost kupit... V predoslej reakcii na turbomravca som uz spominal, ze kazdy si moze kupit co a kde chce a od koho chce - firiem, pozemkov, aj realitiek je na Slovenku neurekom.
Odpovedať
Aj Google má asi niečo s ismontom keďže aktualizuje fotky zo stavby x-) @matoztt
Odpovedať
Update po mesiaci.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Po dvoch mesiacoch.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Som velmi zvedava,aku cenu zahlasia za byty....golianova je v poslednej dobe sice fain,ale toto priamo susedi s lincianskou,resp. s bytovkou plnou nasich pociernych spoluobcanov, ,,hotelom" plneho rumunov a srbov...sa cudujem,ze sa vobec na to dali 😂😂😂😂
Odpovedať
@mima6661: Ceny bytov su zverejnene na stranke www.bytymiko.sk uz od zaciatku projektu. pred Vianocami boli pridane cenniky bytov v blokoch C, D. Susediaca ubytovna uz aspon rok Rumunov a Srbov neubytovava. Byty v ubytovni sa prerabaju, tak ako aj cela ubytovna a majitel, myslim si, nedovoli zdevastovat byty neprisposobivymi obcanmi. Kto chce, byt kupi, kto nechce, nekupi.
Odpovedať
To mas pravdu...kto chce kupi:-) Ale osobne by som si nevedela predstavit,aby mi tam vyrastali deti....z jednej strany ubytovna(tych Rumunov a spol. je tam este dost) a z druhej strany devy ľahkých mravov kazdy vecer....ale kto chce,kupi😉😉
Odpovedať
Celá štvrť sa od základov mení, nová cesta, nové obchodné centrum, lesopark, a developer ohlásil ďalšiu fázu projektu: https://reality.etrend.sk/byvanie/pro...
Odpovedať
Aktuálne stavba vyzerá takto.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?