Projekt AVANA - Stupava

Tu mozu diskutovat a vymienat si dolezite informacie existujuci ale aj potencionalny majitelia bytov v tomto projekte. Ja uz som zarezervoval jeden z bytov. Takze vitajte v diskusii nech vam dobre posluzi.
Odpovedať
1
2
teším sa, konečne sa niekto ozval :-)
Odpovedať
@roth ahoj ... uvidime kolko ludi to objavi. Cim viac tym lepsie . Viac ludi odhali viac chyb.
Odpovedať
Tak nikde nikdo ? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte, takze ake mate z Avany pocity? osobne myslim ze lokalita je fajn, tiez dispozicie bytov, no trochu ma strasi liaty beton a napojenie na teplarne...
Odpovedať
@kertis tiez ma prekvapilo ze to nema vlastnu kotolnu ale troskui som sondoval kolko platia za teplo okolite bytovky a nebolo to nic hrozne takze sa toho nebojim . Skor by ma zaujimalo kedy to skolauduju a odovzdaju kluce.
Odpovedať
@pacho74 Ano ,uz sme zistovali aj to kurenie a skutocne tie naklady napokon vobec nebudu tak zle ako by sa dalo od teplarni cakat:)Kolaudacia by mala byt myslim do konca marca. Kupujete tam byt?
Odpovedať
@kertis my sme uz kupili a slubili nam vo februari kluce takz ekoneic marca je pre nas zla sprava kedze do konhca februara sa musiem zo stareh vystahovat. Hlavne ze vsade mali minuly rok bilboardy ze byvanie este tento rok. Tvrdia nam ze kolaudacia bola podlana uz v decembri.
Odpovedať
No mozno to nie su korektne info z mojej strany..ved developer s vami nekomunikuje? osobne som pocul, ze od marca uz bude byvanie aktualne..tak sa nechajme prekvapit...my zvazujeme 3 izbak takze uvidime..byty ako take vyzeraju fajn, dostupnost do BA slusna, tak uvidime..ktory byt ste kupili?
Odpovedať
@kertis pozeral som teraz elektronikcu tabulu Stupavy a nie ej tam zacate ziadne kolaudacne konanie. Takze este ani nepoziadali. My sme kupili v tom mensom objekte ten nam bol sympatickejsi a hlavne tam boli mensie a lacnejsie trojizbaky ktore mojim rodicom stacia. Trosku mi aj vadi ta biela farba a velke okna na tej vacsej avane . Vyzera to tak trochu ako skola. Tiez sa mi nepacia tie zabradlia na balkonocj a na oknach co vyzeraju ako susiaky na pradlo. cakali sme ze tma daju aspon nejake dekoracne panely.
Odpovedať
Je mozne ze by fakt este o kolaudaciu nepoziadali? ved na inzeratoch to prezentuju tak, ze kolaudacia uz bola podana...
Odpovedať
@kertis tak som volal na stavebny urad ... podali to este v decembri a 10.02. sa uskutocni kolaudacia.
Odpovedať
Tak a pripojime sa aj my :) Kupujeme tiež.. Kolaudácia bola 10.02 máte niekto ešte niake info ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@r_m bola uspesna caka sa na pravoplatnost ...to je tusim 30 dni . Bude to treba odovzdat nejakemu spravcovi a mozeme sa stahovat.
Odpovedať
inak ten architekt co to kreslil asi nikdy nikde nebyval lebo su tam take nezmysli ze az. Na dvoch miestach musia ist parapety dole lebo je okno moc nizko. Parapety mohli dat sirsie a najvacsi nonsens su tie zabradlia ala susiaky na pradlo . Myslel som ze ich vyplnia aspon ciastocne nejakymi dekoracnymi panelmi ktore by to pekne doplnili. Takto to dopadne tak ze si to kazdy bude doplnat a skraslovat ako sa mu zapaci. No je tam toho viac.
Odpovedať
Ahojte, my sme Avanu objavili iba nedavno, vybrali sme si 4i byt. Pred konecnym rozhodnutim nas vsak trochu odradza skutocnost, ze dom nema vlastnu kotolnu. Najma na jar a na jesen, ked teplari prestavaju dodavat teplo, tam moze byt dost zima - zazili sme to poslednu jesen u nas v dubravke. Mame trochu respekt pred tymi obrovskymi oknami. Netusite, aky je stupen energetickej narocnosti tych bytov? Budu sa dat vobec byty vykurit tymi malymi konvektormi?
Odpovedať
@palo332 Su tam trojite skla takze aj ked su velke tak by to malo stacit. S tou kotolnou by problem nemal byt aspon co som si zistoval od obyvatelov pripojenych na tu kotolnu. Tie 4izb byty boli dorbanae dodatocne ? Na zaciatku tam ziadne 4izb nefigurovali takze tam asi spajali mensie byty a menili dispoziciu.
Odpovedať
Bude to do marca ci až neskor ? co myslite?
Odpovedať
Ahoj, diky za odpoved. Ano, menili to pocas vystavby, su tam tri 4i byty na najvyssom poschodi. Nam sa velmi pacia. Cely projekt vyzera sympaticky. V najblizsich dnoch zacinaju robit standardy, obyvatelne by to malo byt od 1.aprila. Ale velmi nas to netrapi, stahovali by sme sa az v lete, ak vsetko klapne.
Odpovedať
@palo332 od koho ste si davali robit standard ?
Odpovedať
My este nie sme tak daleko, vcera sme iba boli na obhliadke. Ale kolegyna si tam tiez kupuje a oni jej tiez robia standard. Je to cenovo OK, takze ak do toho pojdeme, tak urcite s nimi.
Odpovedať
..co nam robili ponuku na standard sa nam ta suma zdala privysoka..my sme si vybrali 2 izbový byt... ale kazdemu vyhovuje samozrejme nieco ine :-)
Odpovedať
ahojte.. my sme kupili 3i. v tej mensej budove.. cely standard sme nechceli, lebo bol pridrahy; ale dali sme si robit kupelnu s wckom, malo by to vyjst spolu cca.2 tis.EUR na komplet; majstri uz pracuju :-) ostatne porobime sami. Uz sa tam dlhsie temperuje, vlhkost bola nastastie v poriadku. Chodim tam skoro kazdy den, aktualne zameriavame kuchynu. Okna by mali byt OK, deklaruju tep.priepustnost na urovni 0,8; co je slusne; skla budu v pohode, neviem ako je to s ramami, ale su 5-komorove, tak snad to nebude velky rozdiel.. Na margo toho "skraslovania" fasady - pevne dufam, ze k takemu niecomu nepride.. obytny dome je pekny ked je kompaktny a ma hlavu a patu.. v momente, ked bude kazdy balkon vyzerat inak (zlta markiza, fialova lexanova vypln zabradlia, finske zasklenie + nejaky ten satelitik), tak sa zacneme priblizovat k luniku a bude to vyzerat na grc.. Vraj tam uz je nejaky spravca ale nezachytil som obchodne meno.. a celkom by ma to zaujimalo.
Odpovedať
@mishy no to zabradlie je grc a vyzera ako rozlozeny susiak na pradlo za 5 eur. My tam minimalne lexan dame kedze na loggii chceme mat aj nejake veci.
Odpovedať
obdivujem vas,ze stupava,alw aj ja tu byvam,ale sme na uteku😂obcianska vybavenost na mesto,je slaba ako caj.stavaju len byty ako na pase a predavaju pozemky za tazke prachy a dalej...?skola jedna,skolky,ked nieste zahorak tak dovi,uprednostnuju ich,jedna trapna bila,cesty neopravuju ziadne.tot moj nazor a premna najhorsie rozhodnutie😈
Odpovedať
@pacho74 Ved to chapem.. nemam proti lexanu nic.. zamerne som tam spomenul tie farby.. pozri sa na taku zippavu, uz zacina vyzerat ako gycovy vianocny stromcek.. ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@balinka no musim uznat, ze mas v mnohom pravdu. Ale napriek tomu sa nam zatial byanie v Stupave paci. V podstate sme denne v Bratislave, takze vsetko co potrebujeme vybavime tam. Do Billy v Stupave chodim zriedka, ale ked treba, nakupim aj tam. Tie cesty to je fakt hroza. Po poslednej zime nam cesty opravili az tusim v oktobri. Celu jar a leto sme mali hrozne vytlky. O tom, ze k nam na kopec cez zimu nechodia poriadne odhrnat nebudem asi ani pisat. :-D Ale zas byvanie pod lesom ma svoje vyhody. Okrem toho, ze ke to dobra psychohygiena, cez okno casto pozorujem prebehovat srnky. Raz dokonca stado. Na nezaplatenie. :-)
Odpovedať
ahojte.. ludia vy uz mate kluce od bytov??
Odpovedať
@balinka byvam tu uz 6 rokov a byva sa tu dobre. Obcianska vybavenost je uplne postacujuca . Na prechadzku alebo rekreacny sport je to hned niekolko moznosti . Z okna vyhlad na Alpy. Metro, Bory, Tesco, Terno su na skok autom bez zapch. kazdu chvilu by mal v Stupave vyrast Lidl bude to kusok pesi od Avany. Krizovatka Zdravotnicka hlavna sa bude prerabat na kruhac. Nevidim tu nic zle alebo horsie ako inde.
Odpovedať
Profilova fotka
@pacho74 Kedy sa bude robit kruhac? Na to cakam ako na spasenie. :-)
Odpovedať
@pacho74 o tom kruhaci a lidli hovoria uz min.5 rokov,o tescu detto,ktore nikdy nebude a ked myslis lidl za avanou,ten je v nedohladne,lebo su nevysporiadane pozemmky so zeleznicou,tak len cakajte😂😂😉
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?