Projekt ABA1 - Betliarska Bratislava

Ahojte chcela by som vedieť, či nemáte niekto skúsenosti s projektom ABA na Betliarskej - je to už dvojročná novostavba a rozmýšľam nad kúpou jedného z posledných bytov čo sa tam predávajú. Ďakujem za každý príspevok.
Odpovedať
ahoj. oficialny web - http://www.aba1.sk/byty zo severnej strany doslova 2 metre od rusnej cesty a z juznej strany vo vzdialenosti odhadom 20metrov je 8 poschodova bytovka, ktora tuto 3 poschodovu stavbu zatienuje. aj z toho dovodu drviva cast priestorov nie su byty, ale ateliery, aby si nekupila atelier - teda nebytovy priestor, kde je nedostatok denneho svetla. co mam prehlad o novostavbach v petrzalke, aba hodnotim snad najhorsie, hned po projekte domino (je to len moj nazor). ako sa tam byva neviem, ale nekupoval by som to za ziadnych okolnosti. ak chces tuto lokalitu, radsej by som popozeral novostavby v okoli vysehradskej, panonskej. aj ked panonska je dost frekventovala, aspon je tam vyhlad. mozes pozriet aj existujucu novostavbu na antolskej v inzercii, co je kusok od tejto betliarskej. pripadne novy projekt vo vystavbe na antolskej www.rezidenciadrazdiak.sk, ale mensie byty su na vychod a na jun, co neviem ako bude s vyhladom. kazdopadne lepsie ako aba.
Odpovedať
ale pokial hladas 1-izbovy, tak taky orientovany na zapad, teda na drazdiak v rezidencii drazdiak najdes a tie budu skvele. len tie 2-izbove su na vychod a na juh, a velke 2izbove su na zapad. mozes pozriet web.
Odpovedať
ahoj - dakujem bola som sa tam pozriet - je fakt ze bud mas okno do cesty alebo do susedneho baraku - ale zase tehlovy byt za primeranu cenu, uvazujem o tom najma aj kvoli nizkym mesacnym nakladom a kvoli tomu ze to beriem ako startujuce byvanie a nepredpokladam ze tam zostanem zit do dochodku - sa mi to zda lepsia investicia ako do panelaku - kedze ostatne novostavby v Petrzalke bud este len stavaju aelbo su cenovo niekde uplne inde. Musim si to este premysliet.
Odpovedať
lepsia volba pre teba je dvojgarzonka v petrzalskom panelaku. a to vobec nemyslim v dehonestujucom vyzname. prave naopak, panelaky su fajn.
Odpovedať
@gaba07 Svagrov kamarat si tam kupil byt, kedze 1-izbak tam stal prakticky par korun (na Bratislavu), ale ze steny medzi jednotlivymi bytmi su tam take tenke, ze pocujes rozhovor ludi aj o 2 byty dalej..Byvam kusok odtial, chodim okolo tejto novostavby denne na autobusovu zastavku a kratko po kolaudacii, ked sa tam ludia nastahovali, pomaly v kazdom okne svietila tabulka "Na predaj", najma na tych nizsich poschodiach..Rovno pod oknami mas z jednej strany zastavku autobusu, takze tiez nic moc..To, ze je to novostavba je sice pekne, ale radsej panelak ako byvat tu..Hlavne ak planujes v buducnosti sa prestahovat inam, aby si nemala potom problem sa tohto bytu zbavit..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?