Perla Ružinova. Ako ste spokojní s bývaním v novostavbe?

novostavba v BA v Ružinove, na rohu Mierovej a Kaštielskej
Odpovedať
Ake mate poplatky - zalohovy predpis? Da sa to uniest? Je to priblizne ako v starom panelaku v Ruzinove? Ako sa chova k vam developer? - mate stalu SBS, je draha? - upratovanie - ste spokojni? Pisem, lebo sa zaujimam o novostavby, hladam si byt. Dakujem za odpoved. Pekny den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ak ti mozem poradit, perla ruzinova je na doost vytazenej ceste, koli comu sa mi ako projekt nepaci. a aj koli hustote zastavania, neviem kolko vezi maju stavat ale na vizualizacii na http://www.slsp.sk/Nehnutelnost/ba-pe... vidim az 5 veziciek, co je doooost nahusto. kedze pozeras projekt perla ruzinova, v okoli tomasikovej pohladaj byty. nie retro, ale tie novostavby - bytovky ktorych je tam dost, ktore su 5-10rocne. alebo v blizkosti ruzinovskej, mat blizko dostupnu elektricku sa zide.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
podla mna je to kvoli tej polohe pri rusnej krizovatke uplne katastrofalny projekt a nesla by som tam ani zadarmo.. to uz radsej retro:( aj ked ani to nie je vyhra, alebo uz spominane starsie novostavby. pre mna je top ruzinovska novostavba na sedmokraskovej, pri rohliku. pekne tiche prostredie, vyhlad na jazero, mensi projekt..
Odpovedať
@yaninca na tej sedmokraskovej sa ešte predávajú nejaké byty?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Mna by to tiez velmi zaujimalo, ci tam uz niekto vobec byva a ako to maju obsadene. je sice pravda ze to je na dost rusnej ulici, ale kto je zvyknuty na mesto tak s tym podla mna nebude mat problem, skor by ma zaujimalo ako to tam je s parkovanim, ci si treba kupit garaz, alebo je v podzemi parkovisko ( take ako v nakupnych centrach napr, ze tam niesu garaze samostatne ) . tiez by som mal zaujem tam byvat. everhard: tak podla teba je lepsie mat pred barakom elektricku ako iba auta? mne sa ten projekt preto paci lebo tam nieje elektricka, ktora strasne huci bucha vrzga skripe a neviem co vsetko. je to samozrejme vec nazoru a hlavne zvyku. Ale neviem si to predstavit mat to pred barakom kedze ja pocujem elektricku vecer az do petrzalky. ( samozrejme ked je klud a neni to take hrozne ) k tym poplatkom. ja mam momentalne byt v petrzalke v novostavbe, tiez s SBSkou nonstop,vytahmi, upratovanim a zo vsetkym, co v takej novostavbe ma byt. Najomne platim cca 175€ + 35€ eur za elektrinu. V najomnom mam zaratane uz vsetko: vodu,kurenie,televiziu,internet ale nie plyn kedze tam nieje :) Dufam ze som pomohol a ked sa najde niekto kto byva v Perle Ruzinova nech da vediet :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
175 + 35 mi pride celkom dost na novostavbu kedze tepelne straty by mali byt nizsie ako u starych stavieb. To je 3 izbak? 4 osoby alebo len za 2?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Som tam pracovne casto, urcite nejaky nensi krajsi projekt by som brala. Nepaci sa mi to vo vnutri. Neutulne, pre mna neprehladne, chodby vela a malych, pre mna skutocne neprehladnych.vela dveri velkych a tazkych, obkladacky pomaly po strop ako na patologii. Je to sice nove a ciste ( zatial) ale necitim sa tam prijemne . S parkovanim v podzemi problem nie je. V minulosti som byvala v Petrzalke, v jednom z tych velkych blokov, nepride mi to velmi ine. Architekt za mna o nicom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?