Novostavba Svornosť Podunajské Biskupice

Zvažujete niekto kúpu bytu v tejto novostavbe? Chcela by som vedieť, či máte niekto bližšie info. Nevadí blízkosť slovnaftu? Dosť ma prekvapilo, že sa z tej ulice nedá odbočiť smerom do mesta, máte niekto viac info? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Oprasim tuto temu, lebo uvazujeme nad kupou domceka v tomto projekte. Je tu niekto, kto uz si nehnutelnost v Svornosti kupil? Chcela by som aj ine nazory a postrehy na tento projekt ako od realitky. Dakujem
Odpovedať
My tiež zvažujeme kúpu v tejto novostavbe, jediné čo mi však vadí je tá blízkosť čerpacích staníc, slovnaftu, tiež mi neprídu až tak cenovo záujímavé byty, teda apsoň tie, ktoré boli zatiaľ v ponuke. Nevieme sa rozhodnúť či kúpiť v Bratislave alebo niekde mimo.
Odpovedať
Zvažujete skôr domček alebo byt ?
Odpovedať
Zdravim, ja som v procese kupy dvojizboveho bytu v bytovom dome. Kedze to asi nebude moje finalne byvanie tak som zvazoval hlavne pomer cena/vzdialenost od mesta a dialnice, co vychadza velmi prijatelne. Kym sa nepostavi obchvat R7 tak rano a podvecer bude asi problem s dopravou. V pripade kupy dozivotneho byvania, by som uz ale pozeral aj na blizkost Slovnaftu. Aj ked, ludia tam byvaju a celkom sa vypredavaju novostavby aj na Kazanskej, takze nejake strasne by to nemalo byt. Kazda lokalita ma svoje pre a proti. Co sa tyka stavby tak vyzera kvalitne, na obhliadku tam siel aj brat ktory sa venuje developerskym projektom a realitam a bol tiez celkom spokojny. Ako pozitivum vnimam to ze je to stavane zo zdrojov BSS a pozemky tiez patria konatelom BSS takze aj kolaudacia a nasledny prepis LV by nemal byt problemovy. Developer/konatel je velmi prijemny clovek, vedeli sme sa dohodnut na financovani a terminoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@poso dakujem za odpoved. Nemate nahodou informaciu o planovanej vystavbe na susednych pozemkoch, kedze je tam dost velka nezastavana plocha? A ten vjazd a vyjazd z a do objektu Vam prekazat nebude? My sa toho dost obavame :-( @frederika446 nad domom uvazujeme a co sa tyka Slovnaftu, tak aj teraz byvame blizko a nejak nam nevadi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@poso @frederika446 este jedna otaza. Neobavate sa atomobiloveho hluku z ulice Svornosti, kedze je to dost frekventovana ulica?
Odpovedať
@jaja_paja hluku sa neobávam, moja babička býva v novostavbe ktoré sú hneď za pumpou Shell a hluk vôbec nie je počuť, ani keď sú otvorené okná. Možno by som sa obávala keby sme kupovali byt hned pri ceste. Celkovo som zveda, ako urobia cesty v celom projekte. Boli ste už na obhliadke ?
Odpovedať
@jaja_paja jedinu info mam od maklera ze v uzemnom plane je planovana malopodlazna vystavba na luke pred svornostou, blizsie info ohladne ucelu a terminov nemam...ci sa na to da spoliehat a ci je to nemenitelne tiez neviem povedat. Co sa tyka vjazdu a vyjazdu tak v ramci mesta sa snazim minimalizovat pouzivanie auta a vacsinou vyuzivam MHD, takze tych zopar razov mesacne co pojdem autom snad prezijem otocenie sa na Zavodnej. Optimalne by bolo ak by na konci zastavby urobili priame napojenie na Zavodnu ulicu (ze vraj o tom aj uvazovali - opat info od maklera) ale osobne pochybujem ze sa to zrealizuje ked uz teraz je tam Zavodna tak umelo ukoncena...
Odpovedať
@frederika446 na obhliadke vo vnutri som bol od leta 3 krat, celkom sa to tam hybe, termin minimalne pre bytovy dom vyzera realne
Odpovedať
@poso tak sa aj my vyberieme na prehliadku. Nad bytovkou Viktória na Miletičovej ulici ste nepremýšlali ?
Odpovedať
No my sme sa nakoniec predsa len rozhodli pre kúpu bytu v tomto projekte. Presvedčil nás hlavne developer BSS, majú zmluvu s VUB, takže aj hypotéku sme vybavili šip-šup. Na tom otvorenom priestore sa zatiaľ nič stavať nebude, tie pozemky, čo sú trošku ďalej od Svornosti majú zatiaľ strašne veľa majiteľov a je problém ich dať dokopy (aspoň zatiaľ). Taktiež táto oblasť spadá do chránej oblasti a preto ani nikdy v budúcnosti na tejto ploche nebude môcť stáť budova vyššia ako je Svornosť. Problém pre nás aj naďalej ostáva výjazd smerom do mesta, zatiaľ jediné riešenie je len otáčať sa cez Závodnú, ale som sama zvedavá, ako to bude fungovať každé ráno. Keďže chodím okolo stavby každý deň, teším sa, že je tam vždy živý ruch a všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že termín kolaudácie je reálny.
Odpovedať
Ja som tiez kúpil byť v tejto stavbe ( 1 izbak )a keďže ide o moje "nie doživotné " bývanie , tak daná lokalita mi neprekáža . Stavba je urobená z kvalitných materiálov. Okná majú izolacne trojsklo, zateplovalo sa mineralnou vlnou a na kúrenie sa budú používať tepelné čerpadlá, takže stavba by mala byť aj energeticky usporna. Dalsia výhoda je ,že nejde o projekt typu " kralikaren " kde bude tisíc bytov . Hluk z ulice je tiež takmer neregistrovatelny ,no a blízkosť čerpacej stanice je napr. pre mňa osobne celkom vyhoda :). Jediné čoho by som sa obával je parkovanie ,pokiaľ nemáte zakúpené státie v dome .
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?