Novostavba Ružinovská No. 44

Chcela by som sa opýtať, či má niekto už kúpený byt v tejto novostavbe. Či niekto pozná tú skupinu, čo to stavajú, či sú s nimi dobré skúsenosti (áno, viem, že s novostavbami to ide dolu vodou, ale tak či náhodou..). Uvažujeme nad kúpou jedného dvojizbáku. Na čo si pri novostavbe dávať pozor ešte pred kúpou? Ďakujem :) http://www.flatbook.sk/projekt/byty/7...
Odpovedať
@gn Neviem prečo, ale táto novostavba mi nie je sympatická. Inak dobrá lokalita a jediný problém čo som počul je blízkosť vysokého napätia, čo ide popri domu.
Odpovedať
@adrianr to je asi rôzne, my keď sme vošli dnu, okamžite sme si vedeli predstaviť tam bývať. ale nechceme sa nechať opiť rožkom preto sa informujem :) čo môže to vysoké napätie spôsobovať?
Odpovedať
@gn Jasne, však každý ma iné priority a vkus :) No niekde sa to na internete rozoberalo, že je nejaká miera prípustnosti el. napätia, kde môžu ľudia bývať a tu bolo namerané vyššie, ale to záleží od kupujúceho či mu to vadí alebo nevadí. Je veľa miest, kde majú el. vedenia nad domom :)
Odpovedať
@gn Suhlasim s @adrianr, to miesto nie je najlepšie. Je to sice Ruzinov, ale uplny okraj. Mimo ineho je velmi blizko obchvat, z ktory budes pocut hluk, letisko pocut viac menej v celom Ruzinove, ale len obcas. A ak bude byt otoceny do Ruzinovskej, rovno pred domom je obratisko elektriciek. Z hladiska dopravneho dobra poloha, ale da sa urcite najst aj lepsie.
Odpovedať
@compra práveže hľadáme a nenašli sme nič lepšie :( Ružinov je strašne drahý a tých lacnejších možností nie je veľa, tie byty celkovo v Ružinove sa predávajú ako teplé rožky. my teraz bývame pri jednej z najfrekventovanejších križovatiek Prievozská-Bajkalská, bývame na 7 a ten hluk je v pohode :) mysleli sme si, že to bude horšie.. ten byt, ktorý sme tam pozerali je otočený na východ, čiže na obchvat, tak neviem..
Odpovedať
@gn Mas pravdu, Ružinov je drahy. Ale v podstate cela BA je. Minule som pre kamarata pozerala tieto byty: http://www.strom.vigroup.sk/ponuka-by... Firmu evidujem, myslim, ze je v pohode. Celkom sa im to odvtedy vypredalo. Ale miesto z hladiska byvania je asi lepsie ako Ruzinovska 44. Inak zabudla som, rovno za tymi zahradkami ide este aj vlak. Kombinacia vlak, el. napatie, obchvat, letisko a elektricky - nem dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
mamina tam bola pozerať byt, vyzeralo to fajn :) tiež 2izbový.. len viem, že niektoré byty tam sú iba apartmány, tak to sa treba popýtať.. inak podľa mňa super miesto :)
Odpovedať
- na mna je tam prilis vela kusov elektrickeho vedenia v bezprostrednej blizkosti. - juzna strana orientovana na garaze zabezpeci neruseny vyhlad, len si treba overit ci od tych garazi nezvykne byt hlucno; ale vyhlad to nebude pekny Zdroj foto: http://stavby.pivovarci.sk/
Odpovedať
tak sme bytik kupili :) sme spokojni s organizaciou tohto projektu, uz su tam aj dva ukazkove byty spravene a velmi pekne. nas byt je otoceny na garaze, my netravime moc cas pozeranim z okna, sedenim na balkone, takze nam ten vyhlad nevadi. ako som spominala, teraz byvame na velmi frekventovanej krizovatke, ak by som tu pisala ten komentar, ze chceme kupit byt tam, urcite by sa to stretlo so samymi negativami, ale nam sa tam byva skvelo.. :) chceli sme povodne kupit byt tu, no majitelka ho predat nechce a ine volne nam financne dostupne byty tam nie su.. co sa tyka elektrickeho vedeia, tak neviem hned pri tejto bytovke su uz starsie panelaky a ti ludia tam ziju, tak to asi nemoze byt az tak velky problem, ci? ..a ked to bude moc zle, tak to po troch rokoch predame a ideme dalej :)
Odpovedať
@gn Nech sa dobre býva a nech ste tam spokojní :)
Odpovedať
@adrianr dakujem, v septembri ma byt kolaudacia, tak potom neskor hodim blizsie info, ci to splna poziadavky a ci pocujem kazdeho suseda ked splachne :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
S kým budeme susedia??? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@martinff11 s nami, s nami :)
Odpovedať
@gn tak ako? skolaudovane?
Odpovedať
@zebricka23 ešte nie.. stále prebiehajú administratívne záležitosti, developer sa momentálne zapisuje na LV ako majiteľ aby mohol prepísať potom jednotlivé byty na ich majiteľov. už ale môžme chodiť do bytu robiť úpravy atď. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zebricka23 tak už bývame, asi týždeň :-) zatiaľ spokojnosť, susedov nepočuť, na čom mi záležalo asi najviac. Tým, že je to polyfunkčná budova sú tu riadne zabezpečené prístupy do budovy aj k bytom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte susedia, pridajte sa do skupiny na facebooku Ruzinovska 44, nech sa spozname :-)
Odpovedať
a kupili ste si aj podiel na pozemku? :-D
Odpovedať
dobrý deň, chcela by som sa spýtať na názor obyvatelov ruzinovskej 44, ako sa im tam býva - zvazujeme totiz, ze kúpime jeden z posledných bytov, túto stavbu pozeráme už strasne dlho, avsak stále nás máta to elektricke vedenie... budem vdacna za kazdy koment a ksusenost, dakujem :))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@lucy0074 ahoj, kupili ste tram nakoniec?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?