Novostavba Mercatino v Rači - skúsenosti

Ahojte, v Rači vyrastajú nové paneláky pod názvom projektu MERCATINO (https://www.novostavby.sk/developersk...) S priateľom uvažujeme o kúpe jedného z voľných bytov avšak nevieme nájsť žiadne fórum kde by sme sa viac dozvedeli napr. o developerovi RETKINS s.r.o. alebo o realitnej kancelárii DEWALL. Máte niekto skúsenosti s týmito spoločnosťami? Boli ste spokojní? Ďakujem za všetky odpovede :) Pekný deň!
Odpovedať
Ahoj, my sme kupovali byt cez realitnu kancelariu Dewall ale v inej novostavbe a teda i od ineho developera. Co si ale pozeram personalne obsadenie v RETKINS s.r.o. tak je obdobne ako u toho nasho. Realitnu kancelariu mozem vrelo odporucit, boli sme nadmieru spokojny s pristupom, flexibilitou aj komunikaciou, brali sme si cez nich aj standard do bytu a aj s tym sme stale po 2 rokoch spokojny. Zmluvy sme mali vsetky vypracovane naozaj vyvazene nie ako je zvykom v inych novostavbach, ze povinnosti ma len kupujuci a vsetky prava ma predavajuci (toto sa ale moze v tomto projekte zmenit).
Odpovedať
@palinoba ďakujem za recenziu :) ja som si písala s realitkou ale odpovedali mi: Vážená pani .... (iné priezvisko), takisto v detail textu popísal iný byt aký mi poslali v prílohe - tak mi to prišlo zvláštne. Odpísala som či to nie je omyl v priezvisku aj v tom byte ale od včera večera sa mi nikto neozval takze neviem teraz... uvidím či odpíšu =-)
Odpovedať
Hlavne si treba dať pozor na to čo to je. V inzerátoch je použitý termin "apartmánový bytový dom", stavebný zákon takú definíciu nepozná. Takže je to bytovka? Je to apartmánový dom? Z toho potom aj plynú rozdiely....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Raca tower, gate, velka katastrofa jedna reklamacia za druhou...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?