Novostavba EcoHouse Kazanská

Profilova fotka
Rozhodujem nad kúpou bytu v rozostavanej novostavbe EcoHouse na Kazanskej ulici v Podunajských Biskupiciach. Akékoľvek informácie k stavbe mi pomôžu v rozhodovaní.... (ranné a poludňajšie kolóny áut na Slovnaftskej a ul.Svornosti sú mi známe). Prípadne niekto z MS, kto už tu kúpil byt? Vďaka za každý názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, ako je to s ecohousom? Na stránke pisu že kolaudácia v apríli, je júl a ešte sa tam nebýva? Viete niekto dôvod zdržania?
Odpovedať
Profilova fotka
@alenk, no boli rôzne dôvody, nepriaznivé poveternostné podmienky, práceneschopnosť na stavebnom úrade, dovolenka starostky/developera..... priznám sa, že už som tak rezignovaná, že sa ani neteším na august, kedy nám majú odovzdať kľúče.
Odpovedať
Profilova fotka
@lsksko joj, tak to mi je ľúto. Chodievam okolo a veľmi mi to vŕtalo v hlave, hlavne som uvažovala, či nie je dôvodom vedľajšia novostavba, ak som to správne pochopila, nie je vlastne príjazd do ecohousu cez pozemok vedlajsej? Vlastne ten kúsok čo prepojil kvetinarsku s kazanskou, že asi patrí vedlajsej a tam práve odovzdali hrubú stavbu, 11.7., tak vtedy otvorili aj tu cestu. A ak je to tak, že sa na to čakalo, tak to museli vedieť dopredu. Ja mám totiž kupeny byt vo vedľajšej, Preto sa zaujímam, že čo sa môže stať, či mám počítať so zdrzanim... A veľmi som nechapala, že nikde nie sú rozhorčene diskusie budúcich majiteľov.
Odpovedať
@alenk skolaudovane je. http://reality.etrend.sk/byvanie/rand... http://reality.etrend.sk/byvanie/ecoh... cca 3-4 mesiace od kolaudacie po odovzdavanie klucov je bezne ako vidim pri inych projektoch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?