Novostavba Domino na Jasovskej ulici

Caute vsetci, chcem sa opytat, poradit, otvorit diskusiu Co si myslite o planovanej novostavbe DOMINO na Jasovskej ulici? Poznate tuto lokalitu? Nepoznam vobec Petrzalku, aka je to lokalita, je to skutocna pokojna cast ako pisu developeri? Nie su tam cigani, bezdomovci? Okolo Petrzalky koluju rozne reci, preto sa pytam, ohladne bezpecnosti, nie je tam hluk z okolitych barov na terasach, potulujuci sa "potuzeni" pokrikujuci ludia? Aka je to teda lokalita, bezpecna, piste dakujem
Odpovedať
1
2
15
zasa kusok travy pri ceste a uz sa tam ide stavat? nic konkretne som sa o projekte zatial nedocitala. viete mi poslat nejaky link? Ja ako rodeny petrzalcan nemam tuto lokalitu v laske, ale neviem preco :-) je to koniec petrzalky, osobne preferujem zaciatok. ale petrzalka vobec nieje taka ako sa vravi. to vravi isto niekto, kto tam pomaly ani nebol.
Odpovedať
@domino2013 ahojko,nieco som nasla na nete o tom,ale nic take podstatne,my byvame blizko,ale nic take hlucne tu nie je,ak to bude na konci Petrzalky,tak sa nemusis nicoho obavat,cigani tu nie su,ani nejako bezdomovcov tu nestretavam,ale sem tam sa najdu vsade,ale ja si myslim,ze je to tu celkom tiche prostredie,tiez som si myslela,ze Petrzalka je nebezpecna,ale da sa tu kludne byvat,ja som velmi spokojna a neodisla by som odtialto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domino2013 bývam v podstate oproti pri braníku. Býva sa tu veľmi dobre. Aj keď tu v bezprostrednej blízkosti máme asi 5 pohostinstiev, 4 pizzérie a čo ja viem čo ešte, je tu božský kľud (a to bývam na prvom poschodí, aj keď je pravda, že okná máme na druhú stranu - do sídliska a nie na terasu). Občas tu dole pri bývalom trhovisku prespávajú bezdomovci, ale sú slušní, nikoho neobťažujú a nerobia žiadne výtržnosti, len si tam v kľude posedávajú, prípadne prespávajú. Čo sa týka Domina, plocha, na ktorej to plánujú stavať, sa mi osobne zdá byť dosť malá a navyše dosť nacapená na už stojacom paneláku. Ktovie, ako to bude napokon vyzerať naživo.
Odpovedať
domino2012 .....ja nie som z Petrzalky,ale manzel pochadza odtial.Mne sa prave ,ze velmi paci ta lokalita.Je nedaleko nemocnica ,obchody,skolky,skoly.A naozaj je ticha lokalita.My s manzelom sme sa rozhodli pre tuto novostavbu. :-)
Odpovedať
Ahoj, ja byvam kusok a podla mna je to velmi pekna lokalita. je kludna a ticha, mas tam hned rameno, jazero, kusok je hradza a lesy. pod nosom je aj lidl co je podla mna velka vyhoda. tiez som sa tu rozhodla si kupit byt :)
Odpovedať
Odporúčam nekupovať byt v tejto novostavbe. Bývam v tom 12 poschodovom paneláku, pod ktorým sa ide stavať tento obytný súbor. Vizualizácie sú skreslené, a tieto domy budú len 18 metrov od 12 (v skutočnosti 14) poschodovom dome. Bude to pozeranie si do okien. O pár rokov má hneď pri tomto dome viesť električka. A ten výhľad na spodnú časť terasy z tých domov bude odporný.
Odpovedať
Vizualizacie su sice pekne http://www.bajoprojekt.sk/portfolio/d... ale projekt je strasne masovy. Z vychodnej strany je natlaceny v tesnej blizkosti 12 poschodoveho panelaku, zo zapadnej strany je natlaceny na hlavnu komunikaciu po ktorej chodi vela aut a orientovany na dalsie panelaky. Jednotlive bloky su na sebe natlacene najviac ako sa len da, z okna do okna, hrozne nieco. Ta masovo mi pripomina nedaleky a nestastny projekt Skybox v Petrzalke na Pajstunskej, ktory ma tiez jednotlive bloky z okna do okna a tiez stoji na hlavnej ceste. Ako su tie okolite vysoke panelaky, musi sa tam riadne ozyvat hluk z cesty, posobi to na mna ako taky tunel z oboch stran panelaky: https://maps.google.sk/maps?q=loc:48.... Ked pozeram na mapu, tak ona tam myslim ma byt este postavena elektricka niekde vedla toho Domina zo zapadnej strany (mozno o 10-20 rokov ak vobec samozrejme). Lokalita a okolie co sa tyka bezpecnosti je ok, bezna Petrzalka. Je to samotny koniec Petrzalky, takze by som cakal nizke ceny. V tomto projekte by som byt rozhodne nekupoval. Nema ziadnu hodnotu pre spokojne byvanie. Koho uz laka tato lokalita, radsej nech kupit uz postaveny byt na Vysehradskej. Atraktivne byty mozu byt mozno len tie v uplne juznom bloku orientovane na juh.
Odpovedať
@adrianr byty su bud otocene na sever alebo na juh cize bud na Lidl alebo na Panonsku, urcite teda nebude vyhlad na Vasu 14 poschodovu budovu...pravdou ale zostava, ze obyvatelia Domino blokov si budu pozerat do okien - toto je ale celkom typicke pre vacsinu Petrzalky. Co sa tyka lokality tak si myslim ze je kludna a bezbecna a pokial ide o tu elektricku tak to este chvilu potrva - a navyse nevnimam to ako nevyhodu, urychli to presun do centra mesta a myslim ze to pomoze k svalitneniu lokality a hodnote bytov - ale to je iba moj nazor.
Odpovedať
Pre tých, ktorí stále uvažujú nad kúpou bytu. 3 foto: byty po 3 nadzemné podlažie bude každý vidieť do okien. P.S.: odporúčam si pozrieť podmienky pri financovaní :)
Odpovedať
@bananak Ten projekt je proste hnus. Vobec nie je pravda, ze pre vacsinu Petrzalky je pozeranie z okna do okna typicke. Skor opak je pravdou, vacsina starych bytov v Petrzalke ponuka neruseny vyhlad na minimalne jednu svetovu stranu. Vela komentarov v tejto teme su pisane pouzivatelmi s jednym prispevkom, tak im neprikladam ziadnu vahu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja ako rodena Petrzalcanka by som to nekupovala. Kukat susedom do okien a mat pri sebe hlavnu cestu s elektrickou bez kuska zelene - dakujem, neprosim. A hlavne si kupujte byty bez parkovania, ved mozete parkovat na autobusovych zastavkach a neexistujucich chodnikoch...
Odpovedať
byvala som tam.je to kludna lokalita ale toto ma naozaj dostalo ta nova stavba.co este nevymyslia.natlacit na kusku zelene dalsi dom.naozaj vsetko je blizko aj peso.je tam drazdiak nemocnica skoly skolky ihriska hradza .su tam aj bezdaci v janikovom dvore.ale su ok.
Odpovedať
Článok sa načítava...
len by ma naozaj porazilo kupit si tam byt a nejaky pako sa tam pred nim rozhodne postavit toto monstrum.v byte pride o slnko a bude mat tmu a o vyhlade pomlcim
Odpovedať
fúúúúúha to čo tam idú postaviť???? V tomto dome som dva roky bývala. Moja krstná tu mala dlhé roky obuv :-) Neviem si predstaviť že to málo zelenej plochy niečím zastavajú :-( je to smutné :-( sory ale hrozne to vyzerá. To bude moc na tesno :-( tie byty čo budú otočené k Jasovskej tak nebudú mať vôbec svetlo. My sme mali okná do druhej strany a krásne tam svietilo slniečko doobeda. Z tejto strany tam bude veľké nič a nie slnko. A to nehovorím o tom že terajším obyvateľom vezmú nové domy juhozápadné slnko...
Odpovedať
akurát pozerám že to vyzerá že z východnej strany okná nebudú. Môj názor to aj tak nezmení :-(
Odpovedať
Áno, je to odporné. Stavia to Bajanov brat. Bajan - bohužiaľ súčasný starosta Petržalky)
Odpovedať
@adrianr http://www.bajoprojekt.sk/portfolio/d... toto je povodny projekt a toto je skutocnost, co sa bude stavat? http://www.domino.vigroup.sk/
Odpovedať
To druhé - farebné. Dnes už vyznačili kde budú výkopy. Zaznačil som ich do mapy. Z toho vyplýva, že 2np a v 3np budú ľudia z terasy vidieť priamo do izieb, pretože budú zarovno terasy.
Odpovedať
@adrianr ale z tej strany su len nejake dve okna take mensie, cize tam zrejme izby nebudu
Odpovedať
@adrianr konkretne podla nahladu podorysu poschodia to budu okienka do kupelne a wc
Odpovedať
@biene To je v poriadku, ja narážam keď ľudia pôjdu napríklad hore na terasu schodmi, alebo budú stát na terase v strede tak uvidíš do tých bočných okien. A do tej kúpelne si môžu dať rovno spraviť dvere na terasu :)
Odpovedať
@adrianr nic moc :-S akurat sa budu snazit nalakat cenou, ta je porovnatelna s 30 rocnymi panelakmi. otazna je kvalita vystavby. mne osobne sa z podorysov nepaci ani jeden byt. cudujem sa ze toto este niekto povoluje. na kazdom kusku travy stavba. skybox, petrzalka ciy, bytovy dom ABA - vsetko des... dnes zu kazdy chce byvat pri ceste ci co? novy haj - akoze trocha prirody byvala som akurat rok v dominante, detto na krizovatke a hoci som Bola na 16. poschodi, mala som pocit ze spim na autobusovej zastavke :-|
Odpovedať
@manilla Petžalku citiy chápem, pretože tú časť treba dourbanizovať, ale tieto stavby pred a pod panelákmi som proti. Všetko je to o peniazoch
Odpovedať
Ahojte, v tejto casi byvam. Je tam klud, sice je to odruky autobusom, ale super spojenie na Dolnozemsku aj Panonsku a tym padom aj na obchvaty a dialnicu. Krasny vyhlad na Rakusko. Velmi lutujem panelak na Jasovskej. Najma na tej strane, kde su balkony (spalne a obyvacky). Je jedno ze ci budu/nebudu vidiet navzajom sebe do okien. Tam ide skor o to ze im vobec nieco vyrastie do vyhladu. A aj to, ze to nie je par desiatok/stoviek metrov. Je to extra blizko. A ceny ze su prijatelne? Dva zo 6 domov (v tejto etape sa stavaju prve 3) su urcene ako najomne byty pre seniorov. Pozrite si ako je naplanovana 4 prudovka a elektricka. Priamo pod ich oknami. V tejto casti je velmi vela zelene a luk na vencenie psov. Bola to otazka casu kedy to vsetko zastavaju. Je to naozaj smutne.
Odpovedať
@ververka toto je ozaj extra blizko, myslela som ze to je dalej....
Odpovedať
Dobrý deň, bývam na Jasovskej ulici. Dňa 14.10.2013 vo večerných hodinach po 18.00 hod. stavbári stále vrtali. Na Jasovskej 12, bolo nameraných 75 decibelov hluku. Boli privolaný štátny policajti. Zistili že na stavbe sa porušuju predpisi a to len námatkovo: stavba nie je označená tabuľou podľa predpisu, nevedeľi predložiť stavebný dennik, taktiež stavebné rozhodnutie, nebol tam stavebný dozor, zamestnanci nemali prilby a ďalšie. Zastávam názor, že uvedenú stavbu by mali v čo najkratčiom čase navštíviť zamestnanci Inšpektorátu práce.
Odpovedať
@feno Ak ste to nenahlasili na inspektorat prace, ziadna kontrola zial nepride.
Odpovedať
ahojte vsetci vcera som sa dozvedela sokujucu novinku no neviem ja som pocula ze tu bude modry dom teda dom plny bezdomovcou a ozranov ten ktory uz v pretzalke stoji ale musia ho zburat pretoze tam bude novostavba a ta by sa predsa nepredavala ak tam bude stal ten bordel tak ho presunu na Jasovsku
Odpovedať
@xyxyc Aj s tymi gamatickymi chybami mas asi na mysli modry dom na Capajevovej https://maps.google.sk/maps?q=48.1134... S nim je uz dlhodobo nejaky plan vyriesit situaciu s ciganmi, ktory tam byvaju a robia problemy. Ale vobec nerozumiem, co si tym myslel co s tym ma tento projekt. Pochybujem, ze niekoho z modreho domu budu presuvat. K projektu pri modrom dome, ktory spominas, je napriklad clanok: http://www.pluska.sk/regiony/bratisla...
Odpovedať
@xyxyc dozvedela si sa, asi, vraj, udajne? V navrhu projektu by boli spomenute socialne byty. A stavali by sa na troska inom mieste a v inej cenovej kategorii, z inych materialov nez ako si pozries projekt.
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?