Novostavaba Gaštanový Hájik - Vinohrady

Zvažujete niekto kúpu bytu v tejto novostavbe? Chcel by som vedieť, či máte niekto bližšie info. Zvažujeme kúpu dvojizbáku. Len sa trošku obávame vlakovej Stanice Vinohrady a hneď vedľa stanice Predmestie. A tiež blízkosť Light parku a ulice Račianskej. Býva niekto v tej lokalite? Ak náhodou áno, aké mate skúsenosti s tejto lokality. Budeme vďačný za každú infošku .. ;)
Odpovedať
Stanica Vinohrady (aj Predmestie) je veľmi blízko, počuješ každý vlak. Električky tiež... Ulica je v norme. Bývam z opačnej strany stanice, od vinohradu, zvykol som si hneď... Ale to bude asi tým, že nebyť inštalatérom, tak som dnes železničiar. :-) Light parku sa netreba báť, je to zabudnutý obchod... :-) aspoň na mňa takým dojmom pôsobí. Okná radšej na parčík pred stanicou, ako na Light Park, lebo je veeeľmi blízko...
Odpovedať
Kupili ste niekto byt v tejto novostavbe? Co si o budove/lokalite myslite? Dakujem
Odpovedať
Projekt ma oficialnu stranku http://www.gastanovyhajik.sk/ . Tu budovu predtym, ktora stala na tomto mieste zburali alebo je to prestavba? Lebo sa mi nezda, ze ju zburali. V galerii fotiek nie su ziadne fotky ako stavali zaklady a podobne. Zistite si to dopredu. Na Google maps Street View je ta povodna budova: https://www.google.sk/maps?ll=48.1859... Nie som stavbar, ale vselijak pobetonovane casti budovy (1.a 2. poschodie) na mna neposobia kvalitne: http://www.gastanovyhajik.sk/images/i... A su to naozaj byty alebo nebytove priestory tzv apartmany? Lebo na niektorych inzeratoch na nete som videl oznacovane ako "Apartmany". Tiez si to zistite. Zapory-Po pravej strane v tesnej blizkosti ide niekolko kolaji vlaku. Po lavej strane v tesnej blizkosti je cesta, potom elektricka, nad cestou dalsie kolaje. Kvalita stavby je pre mna otazna. Klady-nizkopodlaznost, blizkost do centra, blizkost vinohradov na relax. Moje hodnotenie, radsej http://www.malekrasnany.sk/ (nerobim reklamu), ktore su lokalitou nedaleko, v podobnych cenach za novostavbu.
Odpovedať
Pôvodnú budovu tuším zbúrali, lebo bola stavaná na viackrát a dlho stála nevyužitá. Výhľad na východ z niektorých bytov nie je žiaden, lebo 5-7 metrov odtiaľ je stena budovy Light-parku. Na tom Street-view linku to po posunutí dobre vidno...
Odpovedať
@zelmann Na podorysoch som si vsimol "dom prechodneho ubytovania", tak zrejme tieto tzv byty su nebyty - nebytove priestory.
Odpovedať
Sú to byty, ale asi vzhľadom na okolitý hluk, nie veľmi vhodné na trvalejšie bývanie... :-)
Odpovedať
Ahojte. Tak my sme sa tam boli pozriet s manzelkou. Byty su velmi pekne ale treba naozaj zvazit hluk priliehajucich vlakovych stanic a samozrejme nakladnych vlakov ktore prechadzaju cez tieto stanice tiez. Zhodou nahod sme sa zastavili v nakupnom centre hned vedla a pokecali sme s casnikom ktory tiez zvazoval kupu 3izb bytu v tejto istej novostavbe. Jedno s jeho negativnych vyjadreni ma ale naozaj dostalo ,, Tie kilometrove nakladne vlaky co tu chodia nam klepu vlase vo viklade,, =-) =-) . Taktiez hovoril o tom ze rano smerom do mesta je to cele upchate (ale toto si asi clovek uz nevyberie asi nikde) Pomer cena/lokalita je asi nastavena spravne. Co sa tyka budovy ktora tam stala predtym, Ano bola zburana a nanovo postavena.
Odpovedať
8 metrov od Light parku, 6 od koľajníc, nalepené na susedných garážach. Zateplenie 15 cm polystyrén
Odpovedať
@dedo758 to je "terno", no nekup to :-) To, ze je to vedla Light Parku nie je minus podla mna. Ale vsetky tie ostatne uplne stacia aby to bol o nicom projekt.
Odpovedať
Profilova fotka
@zelmann dal by som do pozornosti aj nízkoenergetický YIT bytový komplex Byty Kivikko v tejto lokalite. Ku každému bytu je parkovacie státie, pivničná kobka, balkón alebo terasa a byty sú vybavené v kvalitnom štandarde :) Podrobnejšie informácie o projekte Byty Kivikko Vinohrady máme na našom webe. Onedlho spúšťame predaj 3.etapy, takže bude z čoho vyberať.
Odpovedať
Pôvodnú stavbu zbúrali, ale základy a prízemie zostali pôvodné z bývalého skladu domácich potrieb.
Odpovedať
@babka18 takze predsa len rekonstrukcia a nadstavba za cenu takmer novostavby, ako som sa obaval v predoslom prispevku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?