Nadstavba - projekt Vilova

Profilova fotka
Ahojte, hladam buducich susedov z tejto nadstavby ... ste tu niekto? Myslim, ze by sme sa mali navzajom kontaktovat ;-)
Odpovedať
to ide o bratislavu, ul. vilova 29-37? http://www.vilova.vy.sk/ http://www.youtube.com/watch?v=v5SRsg... 3x vytopeny obyvatelia pod nastavbou. nechcel by som. ja si castom davam otazky ci normalny clovek kupi nadstavbu nad 30 rocnom panelakom, kde zrejme sprava dlhodobo dobre nefunguje, a tak maju problem zrekonstruovat bytovku, tak su nuteny k nadstavbe...
Odpovedať
Sprava funguje velmi dobre, len pri tých vytápačkách 3x zlyhal developer, keď odkryl strechu a nezabezpečil krytie... Výťahy sú nové, stúpačky zatial nie, neviem kam napojili kanalizáciu.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak sa predsalen niekto z Vilovej nasiel. Dufam, ze nas tu bude coskoro viac . @everhard Ak nemas nic konstruktivne k teme tak sem prosim neprispievaj
Odpovedať
@dedo758 vytahy nove mozu byt, ak isli z penazi za nadstavbu.. tak ta sprava urcite nefunguje... ostatne panelaky v petrzalke nie su nutene nadstavat, a su zateplene, maju nove vytahy, spolocne priestory su vynovene... @cingi len robim osvetu, ze nadstavby nestoja za nic
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@cingi Ahoj cingi! S priateľom kupujeme byt v nadstavbe na vilovej ulici. Určite sa radi spozname s novymi susedmi :-) Nevies ako pokracuje vybavovanie kolaudacie?
Odpovedať
To su uz aspon 3 roky, co robia nadstavbu, to este nie je dokoncene? @zusanka11 : Preto urcite by som si pred kupou predom zistil od sucasnych vlastnikov pod nasdstavbou aj spravy bytovky v akom stave je dana nadstavba. Na ich stranke citam iba negativa.
Odpovedať
Profilova fotka
@zusanka11 IP poslana :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
prosim vas ako je s tym zatekanim? 0944223544
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, prosim vas, je tu niekto kto byva na Vilovej v tej povodnej casti pod nadstavbou? Zvazujeme kupu bytu v tejto bytovke a docitali sme sa o vaznych problemoch pocas prestavby - problem so zatekanim, plesen, praskanie atd. Chcela by som vediet ci sa tieto problemy po dokonceni nadstavby vyriesili alebo je to stale problem? Ako sa vam tam byva, parkuje? Nevnimate hluk od cesty pripadne z dvora (pivovar, samoska - nemaju nejaku hlucnu vzduchotechniku)? Pripadne este otazka ohladom pristupu k bytu - vsimli sme si ze sa neda k vytahu dostat bezbarierovo - ako to riesite s kocikmi? Dakujem vopred za kazdu radu a odpoved!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, je tu ešte niekto z majiteľov? Zvažujem kúpu bytu v tomto paneláku a dozvedel som a že tam sú vraj nejaké problémy s kolaudáciou... kvôli nedokončeným parkovacím miestam, vedel by tu o tom niekto viac?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?