Kúpil niekto byt v Senec Gardens?

Profilova fotka
Ahoj, kupil uz niekto alebo uvazuje niekto o kupe bytu ci domu v Senec Gardens? :-)
Odpovedať
v senec gardens nie, ale my staviame v mlynskom kline co je kusok za zakrutou smerom k turni, takze budeme vlastne susedske komunity :). inak som pozerala ten projekt a bude to velmi pekne, hlavne tie byty s velkymi terasami. kedy mate termin kolaudacie?
Odpovedať
Profilova fotka
No my este nemame rezervovany byt, este musime pockat nejake 3 mesiace, aby sa nam nazbierali peniazky na rezervacny poplatok...tak snad ho dovtedy nikto nevyfukne! :-) Ukoncenie by malo byt cca na jar 2010, tak uvidime
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako to dopadlo so Senec Gardens? Zvažujeme tam kúpu bytu :)
Odpovedať
Ja som tiež založila diskusiu na túto tému, ale nik sa neozval, akoby nik o Senec gardens nemal záujem? Boli sme sa tam napokon pozrieť a zatiaľ to vyzerá dosť bezútešne, navyše je to lokalita blízko hlavnej cesty a ďaleko kamkoľvek, takže aj keď ten projekt vyzerá vizuálne úžasne, v reále nič moc.
Odpovedať
Profilova fotka
@twp @estera28 nahodou som nasla prispevky do tejto temy, ktoru som davno zalozila :-) Nakoniec sme vsetko vzdali ohladne toho projektu; presne, vsetko je odtial daleko, ani moc lacne to nie je; aj ked tie vizualizacie vyzeraju uzasne. No rozhodli sme sa pre RD nakoniec a o kusok blizsie k BA ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
My sme tam kupili byt a byvanie je tam super....a ten klud :-) neviem ako to myslite ze je odtial vsetko daleko, kto dnes dokaze byt bez auta? do TESCA to mam autom 2 min a do cetra Senca asi 5 min...do BA nam trva cesta po starej ceste asi 15 min.....co sa tyka okolia objektu tak mate pravdu, zatial okrem jazera a okolia bytoviek nic moc ale zase developer tam stavia priamo detske ihrisko.....dalej je v plane vybudovanie protihlukovej steny aj ked neviem naco....dalsia vec, jednou sucastou okrajovej casti projektu maju byt aj nebytove priestory, cize obchody a sluzby pre ludi aby bol projekt samostatny a nezavisli od mesta Senec....ak vas nieco zaujima tak sa pytajte.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@iso ahoj, kolko bytov je tam uz predanych? zaludnuje sa to uz? Ideme tam vo stvrtok pozerat nejake byty tak uvitam akekolvek referencie.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak presne počty nemám ale pekne sa to tu zaľudňuje mladými ľuďmi...aj čo sa týka domov tak sa začína okolie pekne zaplňovať....teraz dostavali ďalšiu bytovku ale niektoré byty som bol zvonku pozerať a mne osobne sa moc nepáčia hlavne čo sa týka prízemných....ale zase niekomu to môže vyhovovať....ale inak celková atmosféra je tu úžasná...
Odpovedať
A ako to tam je s dostupnostou sluzieb? patri to pod Senec, alebo pod dedinu? A posta? internetove pripojenie? Niekde spominaju ze je tam optika. Osvetlenie patri pod mesto alebo je vytvorene spolocenstvo? dakujem za blizsie info
Odpovedať
Profilova fotka
@iso budeme susedia! :-) kupili sme tam 3i, v pondelok zaciname konecne robit kupelnu, potom podlahy,.....dufam, ze do konca juna byvame!
Odpovedať
Profilova fotka
to jefe23 : Čo sa týka dostupnosti : Patrí to pod Senec. Pošta tu samozrejme nieje. Internetové pripojenie je tu prednoste od Telekomu, majú tu natiahnuté optické káble takže je to aspoň pre pňa veľké plus. Ohľadom osvetlenia Vám neviem povedať, toto som nezisťoval.
Odpovedať
Profilova fotka
to wanilla147 : Tak gratulujem ku kúpe, nech sa Vám tu páči a nech to máte čo najskôr zariadené...
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak sme kupili aj my, ale pozemok. Vyzera to tam fakt pekne, buduci rok zacneme so stavbou hadam ;) neviete ako to tam vyzera teraz? kedze dunaj pekne stupa, ako vystupili spodne vody v senci?
Odpovedať
Profilova fotka
tak gratulujem,robim u OS SR a tu zo Senca nemáme hlasené žiadne stúpajúce vody :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?