Kúpil niekto byt v novostavbe v Senci na Pezinskej?

Je tu niekto kto si kupil bytik v Senci novostavby Pezinska ulica? Mate nejake info ako stavba pokracuje? 8-)
Odpovedať
my sme tam byt nekupili (nastastie), ale znamy ano a vraj im minule odovzdavku bytu presunuli na marec (sam tomu neveri, realnejsi je maj-jun). ono to zavisi aj on konkretneho domu, lebo 2 uz su "skoro" hotove a tie ostatne dobiehaju.
Odpovedať
ahoj :) a v ktorok bytovom dome si kupili byt myslim ze su rozdelene podla abecedy od A po F :-p
Odpovedať
to neviem. a ty si tam kupila byt? :-)
Odpovedať
uvazovali sme nad tym lebo boli za velmi dobru cenu ;) ale kym sme sa rozhybali uz nijake neboli :-S
Odpovedať
tak sa tam skus ozvat teraz. pocula som, ze vela ludom praskli nervy a zrusili zmluvy. area sa bala zalob, tak im vratili peniaze. ;-)
Odpovedať
my sme tam skoro kupili, ale nastastie sme sa tam boli pozriet na stavbe (este v nov/06) a sprevadzal nas pripity strazca, ktory si pustil "hubu na spacir" a porozpraval nam ako developer neplati, robotnici strajkuju a pod. tak nas to dost odradilo a nakoniec sme kupili byt v novostavbe na Zemplinskej. uz byvame. ked chodim okolo pezinskej len si gratulujem k tomu rozhodnutiu.... btw. nie je tu niekto zo zemplinskej?
Odpovedať
lienka a tu zemplinsku od kedy do kedy stavali a za kolko ste kupili byt? Ta nam nejako unikla ;-)
Odpovedať
rapex tu je ta stavba...budu predavat este posledne podlazie v nasom dome...ceny boli od pezinskej vyssie radovo o 0,5 mil.
Odpovedať
lienka a ked byvas v SC, preco mas v pase ine zahranicie?
Odpovedať
jej, idem to zmenit, ja som len pred 3 mesiacmi prisla z dlhsieho pobytu vonku....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby. My sme kupili novostavbu v obci Zalesie, okres Senec. Je tu niekto podobny?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Energy Aj my sme kupili byt na Pezinskej. Konkretne blok F. Rozhybali sme sa na poslednu chvilu (to bolo v aprili 2007) Vtedy nam naslubovali hory, doly - do Vianoc byvate. Ale nebyva. Teraz stale chodime na prehliadky a dufame ze dokonca roka by nam to mohli aj odovzdat. Moc tomu neverim ale nadej zomiera posledna.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj kocky, prosim vas, neviete mi poradit nejaku realitku v Senci? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Aaaahojky, no po mojej skusenosti s novostavbami, by som uz druhy raz do novostavby nesla, aj keby mi dali zlavu 50% Kupili sme tak byt, mnoho veci sme poculi, ako susedia chodili v byte, po schodoch vonkajsich a pod. Sme teraz v podnajme, tiez novostavba, a problem ten isty...takze v dnesnej dobe, kedy je siroka ponuka kvalitnejsich materialov a izolacii, sa nehladi na kvalitu, ale na zarobok ]-( Tak to je asi moja skusenost...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojteee, nachadza sa tu aj niekto taky,kto chce zacat stavat (prip. uz stavia,dokonca byva ;-) v blizkom okoli Senca??? Ultragirl: To mate dom ci byt? Uz sa zariadujete?
Odpovedať
Profilova fotka
bubina76-my mame byt, este nie je hotovy, malo by to byt v decembri 2008, prave dokoncuju hrubu stavbu. Je to v obci Zalesie cast Kratke luky. Okolia nepoznam vobec, ale boli sme tam par krat pozriet a je to mile miestecko. A ty ako , co planujete?
Odpovedať
Profilova fotka
Ultragirl: Tak drzim palceky,nech vam to pekne dokoncia ;-) aby ste mohli uz len zariadovat... O Zalesi som citala,moze to tam fakt byt pekne... My chceme kupit pozemok pri Senci v novej lokalite (Mlynsky klin) a casom postavit domcek... Tak pomaly pozeram projekty domov a zhanam vselijake postrehy po nete ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte, viete poradit nejaku particku stavbarov , ktori su spolahlivy a nie moc drahy... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Aaahojky vsetcia, som tu mala kus negativny prispevok na margo novostavieb, asik prehnane som pisala, asik som dost citliva, ak mi daco detvaky zobudi.... Ono je to so sukromim asi tak, kazdy chceme mat pokoj, a nie vzdy mame na domcek ;-) tak byty su najidealnejsia volba v tomto smere. Cely zivot som v byte vyrastala a uz som zabudla, ake to bolo :-D
Odpovedať
nie je tu nahodou niekto kto stavia alebo planuje stavat v lokalite senec maly biel?
Odpovedať
a co projekt senec gardens? nekupujete tam niekto dom alebo byt?
Odpovedať
Bublina76 prosim ta, kde v Senci je lokalita Mlynsky klin? Som v Senci pristahovalec, neviem kde to je, ale sledujem reality, chceme stavat a videla som ponuku na tuto lokalitu, len neviem, kde to je.
Odpovedať
Mlynsky klin sa nachádza medzi Sencom a obcou Tureň.
Odpovedať
ak to nevymazu, tak tu je mapka, kde asi sa mlynsky klin nachadza http://www.mlynskyklin.sk/lokalita--u...
Odpovedať
ahojte, viete mi poradiť krbára v Senci?
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej, Mochitka, ak by ste sa do toho Mlynskeho klinu vrhli,daj vediet... mozno budeme susedy :-) Je to fakt kusok od Senca,za 2 min som odtial autom bola pri Tescu,podla mna dobra lokalita...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte....neviete poradit elektrikara zo senca a okolia, co by nam vedel zapojit digestor? diky...
Odpovedať
ahojte, rozhodla sa niektora z vas pre kupu pozemku v lokalite mlynsky klin? alebo ste uz aj zacali stavat? dost sa to rozostavalo...ja uz tu totiž byvam aj s manzelom a budem rada ak sa nejaka buduca suseda ozve :-)
Odpovedať
cauko, tak my staviame v mlynskom kline
Odpovedať
marianne: skusam identifikovat dom podla fotky...staviate nedaleko pri tom "kruhovom objazde"? alebo som uplne mimo? ;-) kedy planujete dokoncenie a stahovanie?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?