Kto kúpil byt v Novom centre v Rovinke?

Dobry den vie mi niekto povedat informacie o byvani v rovinke? Nove centrum teraz sa to stavia kto tam kupil byt? dakujem
Odpovedať
1
2
13
v rovinke sa nam býva fajn, i ked už zacína byt dosť preludnená a tiež velmi záleží ktorý projekt si vyberieš
Odpovedať
Profilova fotka
ten smradik ktory obcas citit pri vjazde/vyjazde z rovinky asi nebude zo slovnaftu, ci?? citite ho obcas aj vo (pri) svojich pribytkoch?
Odpovedať
obcas smrdi slovnaft, a obcas hnoja polia, vypustaju tam aj mocovku a ta strasne smrdi, ale našťastie to nie je až tak často, ale minule sme sa prechádzali okolo jazera a to bol teda riadny smrad, ktorý sme tam predtým necítili, stretli sme pani odtial, ktorá tam býva a vraj niekto tam zacal chovať morky a vraj ten trus tak strasne smrdí, že sa aj ona so psikom pakovali preč a my tiež lebo to sa fakt nedalo ani dýchať, to slovnaft voci tomu je vonavka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:(.. ale dik za info
Odpovedať
bolo to v TV, ze tam vyviezli slepaci trus z nedalekej farmy, kt mienia zaorat, ked "rozmrzne" zem... 8-(
Odpovedať
V Rovinke je slepacia farma. Za druhou svetelnou krizovatkou do lava (cca 1,5 km) .Smer od BA do DS. Ked je nizky tlak, tak je tam neuveritelny smrad. Ludia sa aj stazovali, aj boli jednania s majitelmi firmy, aby zabezpecili filtre a pod. Nic sa vsak neudialo, majitelia sa pobavili, naslubovali hory doly a smrad je nadalej.
Odpovedať
kali, nevies kedy to bolo v TV ? rada by som si to mrkla v archíve
Odpovedať
Profilova fotka
to by aj mna zaujimalo..:( pytala som sa developera na obhliadke, tak sa tvaril velmi zacudovane, ze o ziadnej farme nevie.. ktovie. Ale zato nam povedal ze konecne schvalili rychlostnu cestu/obchvat ktory odlahci Rovinku( a cely ten smer), tak sa tesim.. aj ked je jasne ze to este potrvaa.. nemate niekto dalsie info, ako to bude vyzerat a kde budu najblizsie privadzace?
Odpovedať
developer ti naslubuje vsetko, aj to co nie je pravda :-S a zatají vsetko, čo by mohlo negatívne ovplyvniť rozhodnutie klienta kupiť od neho byt... rýchlostna komunikacia mam dojem že už je schválená dávno, otazka je, kedy budú na ňu peniaze a zacnu konečne stavať, mala by isť poza železničnu trat a pripojiť sa pred slovnaftom
Odpovedať
Profilova fotka
hm, netusim kde je zeleznicna trat..:( na ktorej strane v smere z Rovinky do Ba? asi nalavo, ze.. v Rovinke je inak aj zeleznicna stanica? keby ze aj, asi nie je moc vyuzivana ze, ked sa hovori o hromadnej doprave z rovinky tak iba o busoch..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som na OÚ počula že s výstavbou sa má začať v roku 2012 :-)
Odpovedať
Bola tu tema o internete v RNC a uz tu nie je! To zase nieco zmazali?
Odpovedať
Článok sa načítava...
k3zo http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Ludia tuto ste spravili spravnu vec ked to nejde podobrotky tak po zlotky teraz uz len cakat ci dostanu rozum http://video.markiza.sk/archiv-tv-mar...
Odpovedať
alfo, žiaľ niekoľko mesačnú diskusiu, ktora lamparni predchádzala a viedla k nej, adminka uzamkla
Odpovedať
obyvatelia rovinky, rieši sa niečo s tou slepačou farmou produkujucou neznesiteľný, čoraz častejší, smrad? :-( :-S 8-(
Odpovedať
mozem na vas vsetkych jednu otazku? hlavne na tych, co sa stazuju na dedinsky smrad. Nie je prirodzene, ze ked idete zit na dedinu, ze tam je smrad prasiat, moriek, sliepok,..atd? Ako nechcem sa nikoho dotknut, ale ak chcete zit typicky mestsky zivot, chodte byvat do mesta. Na dedine je bezne, ze este aj dnes niektori ludia si nieco chovaju a pre dedinu je to absolutne prirodzene, takze cudovat sa, ze napr. nejaky clovek z vasej ulice ma sliepky, ci bude si chovat nieco ine,..je dost divne.
Odpovedať
alfo 1984 robíš si srandu, veď video 21.3.2010 tam nie je. ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
mima4, ja sama pochadzam z maleho mestecka, kde si ludia chovaju domace zvierata, moji rodicia sami maju sliepky.. ale tie je ledva citit i ked si priamo pri nasom hospodarskom dvore (zvysok zahrady nic), to sa neda porovnat s tym co som citila napr. vcera na obhliadke inak velmi pekneho bytu s velkou terasou.. (fakt zle..)Takze, chod si to vyskusat a potom povedz, ci to je to iste co chov nejakych par kusov zvierat od susedov..co mi bude z tej terasy (ktora sa samozrejme odraza aj v cene) ked na nej kvoli smradu nebudem moct vydrzat.. a to je od tej farmy asi dost daleko (prva odbocka nalavo na ceste do rovinky z Ba, ta farma moze byt tipujem min. 1 km vzdusnou ciarou.. Bol tam s nami na obhliadke znamy, stavbar, okrem toho ze nas upozornil ze pod tou ciernou plechovou strechou to bude dost rozpalene:( este aj ten smrad - podla smeru vetra bud Slovnaft alebo ta slepacia farma.. bola som uz pre ten byt v podstate rozhodnuta, teraz fakt neviem..
Odpovedať
yaninca: chapem, pravdu povediac nepoznam presne tu situaciu v rovinke,...aj ked denodenne cez nu ideme a asi neviem dostatocne porovnat chov 15 sliepok a celu slepaciu farmu. Ja osobne by som do tych novostavieb v rovinke nesla byvat. Dovod? dedina leziaca na hlavnom tahu na BA, velmi husta premavka... aj teraz tam stavaju nieco co je vidno z cesty + vela domov v radovej zastavbe..ako ja by som nemala o to zaujem. Mna skor laka pezinok..aj ked sme skoncili v samorine :)
Odpovedať
Profilova fotka
no, tiez nepovazujem rovinku za idealnu lokalitu.. ( Samorin uz vobec nie:) ) ale z toho, co sa mi momentalne ponuka, vychadza celkom dobre.. hlavne cenovo. Porovnatelny byt k tomu co spominam by stal v Ba mozno tak o 2 mil. viac.. co je pre nas nerealne.. mame moznost kupit aj bungalow 100m2 so 400m2pozemkom v dedinke pri Senci za len o 300tis. viac ako ten byt (ten ma 73,5 obyt. plochu a 43,5 terasu) no tam by bolo potrebne vrazat do exterierovych uprav este a tiez je tam v porovnani s Rovinkou mizive spojenie.. mame sice auto, ale bude narocne sa vzdy skoordinovat tak, aby sme sli s jednym autom, v Rovinke je super vediet ze sa dostanes aj busom hoci po 22.00.. tak vyber si:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ten byt je tiez uplne na zaciatku rovinky, takze v tej zapche by sme stali iba mozno nejake 2-3km kym by sme sa dostali na obchvat co si myslim ze nebude az take casovo narocne - co poviete Rovincania?
Odpovedať
Profilova fotka
rovinka, nevies ci vobec existuje moznost ako ten smrad minimalizovat? nakolko by pomohli tie filtre? ta farma je kde presne? niekde pri rnc? diik
Odpovedať
vraj sa ten zápach už riešil aj cez obecný úrad aj cez TV, ale majitelia farmy sa vraj len smejú :-D a nič s tým nerobia :-S, asi sa to bude musieť riešiť petíciou alebo neviem ako...mima, to s bežným dedinským zapachom nemá nič spoločné, nevadi mi ani ked hnoja polia, hnoj je voči smradu z tej farmy priam vôňa :-p
Odpovedať
k povodnej otazke .. treba si pozriet link na lamparen .. nehovorim ze to tak je vo vsetkych stavbach ale moze byt ze aj v druhej faze vystavby to nebude ine. K tej slepacej farme len tolko .. usmev zmrzne chovatelom vtedy ked nemaju co chovat .. uz bolo niekolko pripadov kedy vymrel cely chov a to nie len tak .. takze ked sa budu dlho usmievat tak sa mozu dousmievat .. no a na druhej strane v Rovinke je taka mafia ze ak je do toho zapletena aj ona co pravdepodobne aj je, tak bohvie co sa realne deje za branami "slepacej" farmy.
Odpovedať
viete nieco o trhovych poliach?...byva tam z vas niekto?...v piatok si ideme pozriet tu radovku
Odpovedať
diddi byvam tam a je to fajn. ktoru radovku ides pozriet? Duhova ulica? Ja byvam v dome v ktorom je kadernictvo. Inak ta Duhova sa nepredava nejak im to stoji a maju tam toho este dost volneho. Je tam aj dalsia radovka hned v prvej ulicke tie domy su vacsie a aj pozemok je asi o trosku vacsi.
Odpovedať
@diddi kupili ste alebo hladate dalej? ja len reku ci budeme susedia :)
Odpovedať
Caute vsetci z Rovinka nove centrum. Neviem, ci ste zaregistrovali, rozbehla sa peticia okrem ineho, na spustenie osvetlenia. Takze, kto by mal zaujem sa podpisat, zbieraju sa podpisy do konca tyzdna, tj. 24.9.2010.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Rovincania.. chcem sa Vas opytat, ci aj vy mavate problem s pravidelnym vypadkom prudu.. konkretne ide o dni sobota/nedela/pondelok okolo pol deviatej rano a dnes cca 11:30.. vsetko su to vypadky na priblizne 5 minut, ale ked si predstavim co vsetko nam moze v domacnosti takymto sposobom "odist".. :-( kontaktovali sme aj ZSE, po telefone nam povedali, ze zrejme je to vypadok sposobeny jednorazovym zvysenym odberom (o takom case rano??? tri dni po sebe??) na mailovy dotaz som dostala odpoved, ze ziadne hlasenia neeviduju... :-( byvame na trhovych poliach a viem ze sa nejedna o problem len nasho domu ale ide o viac domov v okoli...
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?