Kto hľadá finančne dostupné bývanie v niektorej z NOVOSTAVIEB v Piešťanoch?

Dobrý deň, cieľom mojej otázky je praktické fórum zamerané na skupinu ľudí a ich pohľad na takéto síce pekné, nízko nákladové no predražené bývanie, ktoré mnohí z nás si nemôžeme dovoliť a tak daľšia otázka môže smerovať pre všetkých projektantov , developerov a stav. firiem, ktor sa chystajú stavať niečo od Piešťan po Trenčín, prečo sú ponúkané realizácie bývania tak nadhodnotené a to všade aj v širšom okolí... Išli by ste do Novostavby typu rod. dvoj - trojdomku s malou predzáhradkou? Najviac 2 až 3 izby, vlastné kúrenie s kondenzačným plynovým kotlom za cenu od 60 do max. 80000eur? Môj názor je taký, že aj nižšou cenou, developeri stále na nás zarobia, po vlastnom prieskume pýtajú za jeden taký obytný byt v dvojdome aj 120000.
Odpovedať
Mensi pozemok je drahsi,ako ten vacsi.Je to smutne ale stavaju sa domy na mini pozemkoch.Lepsie kupit radsej vacsi pozemok,rozdelit a najst kupcu na druhu cast ako rovno kupit od developera mini pozemok s domom v radovej zastavbe.
Odpovedať
@saminka7 Vdaka za názor, máte pravdu, skúsim skôr otázku, kto hľadá bývanie v lacnejšej alternatíve dvojdomu... Prajem pekný a príjemný deň.
Odpovedať
@emanuello bozinku, kolko este zalozis tem a otazok? Uprimne? Do dvojdomu by som nesla ani s pribuznymi, nie to este s cudzim clovekom. To radsej kupim byt v bytovom dome a kaslem na zahradecku velkosti damskej vreckovky, kde nebudem mat ani tolko sukromia ako v panelaku na balkone. Za 80 tisic nepostavi obec ani socialny byt, nie to developrer bytovu jednotku na predaj
Odpovedať
Profilova fotka
@emanuello pozri sa, ked dokazes postavit aspon 3 izbovy "byto-dom" za 60tisic aj s pozemkom, tak smelo stavaj. Potom ho predaj za tych 100-120k (co teda v okoli hlavneho mesta vobec nebudes mat problem) a zachvilu vobec nebudes musiet uvazovat nad malometraznym bytom 8-) Ale take jednoduche to asi nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?