Kupujete niekto byt v projekte Flat 75 na Čapajevovej?

Chysta si niekto kupit byt v projekte Flat 75 na Čapajevovej? Projekt sa nachadza na mieste este stojacieho modreho domu v blizkosti Jiraskovej.
Odpovedať
DD, uvazujeme nad kupou, mozem sa spytat ci Vy uz ste podpisali rezervacnu zmluvu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@cefalu dobry den, royhodli ste sa nakoniec pre kupu bytu flat75?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Kupil niekto byt v objekte Flat 75? Ako ste riesili to ze pozemok pod stavbou je vo vlastnictve mesta do roku 2018?
Odpovedať
To by ma zaujimalo ake mate vzdelanie.Kupit byt sice na perfektnom mieste ale hned vedla epicentra elektrosmogu.?Alebo ho skoro vsetci kupujete len ako docasne riesenie ci na kseft? Tieto linky by Vas mohli zaujimat. http://www.etrend.sk/technologie/elek... http://www.modrastrecha.sk/forum/poze... http://elektrosmog.voxo.eu/vysoke-nap... http://elektrosmog.voxo.eu/trakcne-ve...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
No to je jedna vec,a druha bacha na developera. Otrasne zorganizovane. Moja znama si tam kupila byt , ale nedavno to velmi olutovala. Zase jeden uspesny developer, ktory rychlo postavit, nabalit sa a klient je mu je potom uplne volny. Otrasna organizacia ohladom standardov bytov, tie najnekvalitnejsie mozne lacne materialy na trhu, otrasne farebne kombinacie. O dodavatelskych firmach ani nehovorim. Ziadny zaujem, otrasna takmer nulova moznost komunikacie s developerom. Budu sa o vas zaujimat iba dovtedy, pokym si nekupite byt. Potom na vas zacnu pekne srat. Neochota dodavatelskych firiem. Napr. taka firma VE-TEX na podlahy. Chceli sme inu ako ponukaju v standarde ( otrasna farebna ponuka a o kvalite ani nehovorim, lacnejsia uz sa nedala vybrat) Preto sme si vybrali nadstandard v domneni, ze zaplatime iba rozdiel materialu, tak nas aj vo firme VE-TEX ubezpecovali. Prisla faktura, kde ziadali este navyse za pracu 400€ a to podotykam, ze standard ma zahrnutu aj cenu prace. V inej firme vam to namontuju za polovicnu cenu a to bez nejakeho cenoveho rozdielu standard alebo nadstandard. Takze zase nieco na slovensky sposob, zase klient taha za kratsi koniec. Dobre si rozmyslite, ci si tam kupite byt
Odpovedať
To ma velmi mrzi.Skoda ze na toto forum chodi malo ludi.Keby si ludia lepsie vymienali informacie mohli by takymto sklamaniam predist.Mna odradilo v prvom rade ta blizkost vysokeho napätia a v druhom rade ta presklena kuchyna ktora sa mohla zmenit na spalnu .Veru nezavidim Vam.Ja som sa dlho rozhodoval a nakoniec som si kupil inde.Faktom je ze ta bytovka ma velmi vyhodnu strategicku polohu ale ako pocujem recenzie tak Vas zial velmi lutujem.
Odpovedať
Sam som tam kupil byt a nestacim sa divit. Komunikacia s nimi ako s malym deckom co sa chce vykrutit z domacich prac, sluby, sluby sluby. Ale hlavne nic konkretne neslubit lebo ani sami nevedia ako to s barakom nakoniec skonci. Planoval som ked ten projekt skonci (a stale este planujem) zaplatit si na nejakom hostingu stranku a popisat ako to cele prebiehalo od zmluvy cez standard az po odovzdavku, reklamacie aby ked budu robit dalsi projekt a niekto si da do googlu skusenosti bsdeveloper (http://www.bsrealestate.sk/) tak mu vyhodi moju stranku ako prvu nech vedia s kym maju docinenia, ... Co sa tyka standardu tak za podlahy doplacam este viac a to si nemyslite ze tam mam nejake super podlahy za tazke prachy (len par eur navyse lebo sa mi nepozdavala ani farba ani kvalita ich standardu). A to nevravim o obkladoch, kupelna, zachod tam je ten doplatok ako keby som si to nechal vylozit kamenom dovezenym zo sarkofagu tutanchamona. Ostatne veci deto, nezaujem o klienta. Mam pocit ze ich klientom je metrostav a nie my co sme si tam tie byty kupili. Dobre to spolu vymysleli, nanutia ti najdrahsieho dodavatela v okoli, ich standard ktory mal byt nadstandard by som nazval skor zaklad. A ked tam chces mat nieco do coho sa nebudes hanbit pozvat znamych a nie akcieove podlahy tak nech sa paci, zaplat si to cele sam a my ti z toho odratame nejaku symbolicku cenu za ktoru to pre nas akoze mali spravit.
Odpovedať
@nastvany123 uz vam nacenili kupelnu a wc? najvacsia supa pre nas bola, ked sme chceli ciastocne zmeny v kupelni, museli sme architektovi zaplatit 420€, podotykam toto este nenacenoval metrostav, to sa este len "zasmejem" uvidim ako to riesit budeme dalej. Pockam si na nacenenie kupelne a metrostavu.
Odpovedať
Este nemam ale aj ta slecna od developera a aj u soukupa povedali ze doplacat sa bude ovela viac ako len rozdiel ceny v materialy. Na jednej strane chapem ze metrostav ma s dodavatelmi dohodnute lepsie ako maloobchodne ceny ale tie rozdiely su vskutku privysoke. Komplet cena podlah od vetexu bola 13E/m2 pricom tam bolo vsetko material aj praca.Podotykam ze maloobchodna cena podlaht v standarde bola cca 12E. Cize metrostav ma dohodnute na projekte super nizke ceny a vetex sa spolahol ze kazdy si to zmeni a nabalia sa na nadstandarde, super kseft pre kazdeho okrem klinta ktory ratal s tym ze standard bude na vyzsej urovni ked si porovnam co dostanem v inych projektoch. Ale toto som nemohol tusit ked som podpisoval rezervaciu. Odrbaval aj realitak aj developer. Ale ako som pisal, postaram sa aby v dalsom projekte uz klienti vedeli s cim maju ratat (ako podakovanie za sluzby developera :( ).
Odpovedať
je pravda ze podlahy sme my moc neriesili, lebo mame male dieta vybrali sme standard,ale na kupelnu som velmi zvedava, tam sme riesili vela. Ano realitak hlavne by som povedala narozpraval rozzpravky, ktore potom pri podpise zmluvy na nas otvarali oci, ze kto nam toto nakecal, nechcem rozpisovat mena, ale pisala som Vam spravu, keby ste mali zaujem tam najdete viac.
Odpovedať
Dobry den, mate niekto mezonet? Ako riesite schody?
Odpovedať
Zdravím, my sme tam kúpili mezonet. Od začiatku nám sľubovali a ako si budeme platil len rozdiely v cenách voči štandardu a podobne. Celý ten projekt je len klamstvo za klamstvom. Napríklad sľúbené parkovacie miesta v cena... Ha Ha Ha...prečítal som si zmluvu a oni nám len zabezpečili možnosť prenájmu od mestskej časti Petržalka. Schody sme riešili tak že nám ich vo Vetexe nacenili aj s podlahou čo je podľa nich "nadštandard" na približne 3000 eur. Za vypracovanie projektu na klientske zmeny sme platili 600 eur pričom som to architektonickej spoločnosti musel vracať približne 10 krát s tým že furt tam niečo chýbalo alebo bolo urobené zle prípadne prerobené bez môjho vedomia niečo čo som ani nechcel. Som veľmi zvedavý na koľko si to metrostav nacení... Po skúsenosti s kúpeľnou ktorá ma vyjde cez 3 000 a to som si ešte vybral lacnejší obklad ako je v štandarde dal preč jedno umývadlo vymenil tú plechovú vaňu za plastovú v rovnakej cene... Tie nezmyslené príplatky za montáž veľkého formátu dlažby, príplatok za vynášku veľkého formátu dlažby do bytu a pod akože je mi z celého toho projektu úplne zle. Proste neuveriteľné. Katastrofálny prístup...Keď som sa sťažoval tak mi bolo povedané že ak sa mi nepáči môžem odstúpiť od zmluvu a nechať im 15%. Skvelé nie? Ale keď bolo treba podpísať zmluvu tak všetci boli super...Keby sa ten byt mohol predávať ako holo byt tak by to všetko bolo asi tak o polovicu lanejšie. Vedieť dopredu čo by ma s tým projektom čaká tak do toho určite znovu nejdem. Naozaj by niekto mal urobiť blog alebo stránku a varovať ľudí pred týmto "úžasným" developerom čo si asi myslí že ľudia sú milionári čo si priplatia ťažké peniaze za to aby nemali v kúpeľni obklad ako z komunizmu a pod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobry den, tiez mam mezonet a rozhodol som sa ze si schody nebudem robit cez ich dodavatela lebo s nimi je to tazko a verim ze aj za tie 3000 co nacenil vetex aj mne by som s tym nebol spokojny lebo oni nemali ani sajnu ako tie schody naozaj vyzeraju a vobec tam napriklad neriesili obklad toho stredoveho muriva. Radsej si potom ked uz budem vediet ako to vyzera a mat to cele rozmerane a nafotene necham spravit ponuku od viacerych kde nebudem vydierany cenou od jedneho dodavatela. S tym parkovanim este uvidime ako to bude, podla nich by mal byt ten najom dlhodoby a za simbolicku cenu, ak nie tak sudnou cestou. Komunikacie s nimi mam ohladom toho pomerne dost tak sa nebudu moct vyhovarat ze som sa to len sam domnieval. S klientskymi zmenami rovnake skusenosti, este teraz ich nemam dotiahnute lebo ocividne tam medzi sebou ti ludia vobec nekomunikuju. Akakalvek zmena aj za lacnejsi material vam navysi cenu, na to si treba dat pozor. Ja to uz riesim tak ze si to aj za cenu vyzsich vydavkov davam do vyzsieho standardu aby sa to potom dalo lahsie predat. Ale to ze budem doplacat za vsetko taku palku s tym som teda neratal vobec. Sak uvidime, uz je neskoro banovat ale zase priskoro sa vzdavat :)
Odpovedať
Presne tak, neskoro banovať no priskoro to vzdať, uvidíme ako to dopadne s tými parkovacími miestami, tiež som sa o to dosť zaujímal ale stále sa mi k tomu nikto nevie vyjadriť ako to dopadlo, hlavne že všetko malo byť doriešené do 20.12.2016 a človek sa mohol aj roztrhať aby to postíhal ale ak majú niečo stihnúť oni, na to termíny neexistujú a tie čo áno aj tak dodržané nie sú. Na základe doterajších skúseností veľmi pochybujem že to stihnú dokončiť v sľúbenom termíne.
Odpovedať
@koloman1 Kazdopadne ma mrzi Vasa nespokojnost, preto navrhujem aby ste ma kontaktoval, pripadne násho predajcu aby sme ukoncili nás zmluvny vztah a vratili Vám celú zálohu. Povazujem to za najlepsie riesenie a Vy si budete moct vybrat z lepsích ponuk. S pozdravom. Kokavec
Odpovedať
@12peter @hp84 @hp840 Navrhujem, nakolko nás este nikto nekontaktoval s touto poziadavkou a nemali sme vedomost o Vasej nespokojnosti aby ste sa kludne odtajnili a kontaktovali bud predajcu alebo koleginu s ktoru ste komunikovali a viem vám slubit ze ak nieste spokojní tak Vám vratime celú zalohu a ukoncime nas zmluvny vztah. Nechceme a urcite ani vy aby ste si kupovali nieco sčím nieste už teraz spokojní. S pozdravom. Kokavec
Odpovedať
Odstúpiť od zmluvy teraz po tých všetkých behačkách a peripetiách? Asi ste to zle pochopili, ale na samotný byt sa tu nikto nesťažoval. Mne osobne sa ten byt veľmi páči, je dobre dispozične riešený, s tým žiaden problém nemám, nenašiel som žiaden konkurenčný projekt, ktorý by sa mu v tomto vyrovnal. S čím ale celý čas problém bol je jednanie a prístup. Človek príde vyberať podlahy a padne mu sánka koľko musí priplácať len keď si vyberie o pár eur drahšiu podlahu za meter štvorcový. Myslím že na začiatku by na to mali ľudia byť upozornení a nemalo by sa im tvrdiť že budú doplácať len cenový rozdiel v materiáloch, lebo to by nebolo pár tisíc ale pár stovák. Keď už ste zareagovali mohli by ste sa vyjadriť aj k tomu čo tu ľudia rozoberajú ako napríklad ako budú riešené tie parkovacie miesta. Budú za rampou alebo nie? Táto informácia sa tiež pár krát zmenila.
Odpovedať
ale, ale pan Kokavec, vy ste zjedli nejako vela mudrej kase, ked kazdemu nespokojnemu klientovi chcete vracat 100% sumy a odstupit od zmluvy. To by ste sa velmi lahko chceli zbavovat zodpovednosti od vsetkych nespokojnych klientov. Uvedomte si , ze niektori kupovali tem byt uz aj pred vyse rokom , a ceny v inych projektoch su uz niekde inde. Takze ludia sratili rok kvoli Vasmu otrasnemu projektu a uz davno mohli riesit kupu niekde inde za priaznivejsie ceny. Pan Kokavec, teraz by ste im mali vratit aspon 120% kupnej ceny, za tie komplikacie , co ste sposobili nehovoriac o tom, ze Vasim zavadzanim, uz mohli kupit nieco ine inde lacnejsie.
Odpovedať
Co sa podlah pyta sme nesuhlasili s tou cenou od Vetexu na nadstandard. Asi trikrat nam potom upravovali cenu o nejake mikrozlavy ( ako na trhu), avsak cena stale bola vysoka. Lebo , ze vraj tam maju naklady aj na dopravu, a vynesenie ako keby standardnu podlahu by tam asi teleportovali. No skratka argumenty na urovni dietata v materskej skolke. Tak sme si povedali dost, nedame sa vydierat, Jednoducho si treba uvedomit, ze sa netreba dat a nenechat ich , aby vzdy zakaznik tahal za druhy koniec. Tak sme povedali dost, nech tam daju standardnu podlahu. A na to predajca nas zacal prehovarat, ze to nam neodporuca, ze to je velmi nekvalitny material a podlaha. Samozrejme, nechce sa mu montovat podlahu v standarde za mizivu cenu od developera na rozdiel od ceny nadstandardu od zakaznika. Napriek tomu sme zostali pri standarde, a radsej si to sami potom casom prerobime. Pan KOKAVEC , asi to stoji za zamyslenie , ked sam dodavatel podlahy neodporuca montaz standarddnej podlahy argumetovnaim jej nekvality a nizkej zivotnosti. Ale to Vam urcite zily netrha , priority mate ocividne niekde inde.........
Odpovedať
@koloman1
Odpovedať
Súhlasím s Tebou. Neviem, či som niekedy bola v chudobnejšom obchode ako je Vetex. mali sme čo robiť, aby sme si z ničoho vybrali.
Odpovedať
Už ste niekto dostali nacenenie klientských zmien? Som veľmi zvedavý na tie "pálky".
Odpovedať
nie este nie, a kedze je az moc velke ticho zacinam mat velmi silnu obavu z toho s cim pridu
Odpovedať
presne tak, už dosť dlho sa nikto neozval tak len čakám že čo, dal som si tam dorobiť pár zásuviek tak som zvedavý koľko si za to budú mať oči zapýtať.
Odpovedať
ja uz mam nacenenie nadstandardu. Pre ilustraciu , montaz (cena prace ) skrinky pod umyvadlo 60€. To hovori samo za seba, pomaly drahsie ako samotna skrinka. Inak zlodej Kokavec sa uz nejako nepridava do diskusie. ze by mu dosli argumenty? Kazdopadne nic im nedarujem, odborne si dam skontrolovat vsetky prace. A ohladom reklamacii, odporucam vsetko s nimi pisomne riesit doporucenymi listami. Aby sa to dalo do 30 dni od nevybavenie reklamacii riesit cez SOI, nech platia.
Odpovedať
Dávali ste si aj nejaké dodatočné zásuvky? To by ma celkom zaujímalo koľko si orientačne dali za jednu. Prípadne za pridaný vypínač.
Odpovedať
ahojte, kupili sme byt v tomto projekte ake mate info, kedy sa budu odovzdavat byty? Myslite, ze je realne leto jul/august?dik za kazde info @hp840 @koloman1 @tanulik14 @andrejuca
Odpovedať
Podľa posledných informácií čo som dostal je kolaudácia naplánovaná na júl.
Odpovedať
@hp840 ja to vidim na oktober podla poslednych info...
Odpovedať
no to nemôžu myslieť vážne, posunúť to dobre že nie o pol roka ale od nás chcú všetko hneď...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?