Dornyk II - rozvody vody a elektriny v kuchyni

Ahojte Co si myslite o takto zrealizovanych rozvodoch vody, odpadu a elektriny. Nie som vodar ani elektrikar ale z tohto som rozcarovany aj ja. Nemyslim si ze toto je standard a ze to je v poriadku. Ďakujem za nazory.
Odpovedať
ruky aj nohy polámať majstrom.
Odpovedať
Profilova fotka
ak je to priestor určený na kuchynskú linku, bude to zakryté nábytkom. To, že sa dá prívodmi hýbať môže byť aj výhoda. Privítal by som viac zásuviek nad pracovnou plochou
Odpovedať
Tiež si myslím že za kuchynskou linkou ich nebude vidieť. Mal by som strach zo zásuviek pod linkou, ak sa z drezu, pece alebo pracovnej dosky vyleje voda. Čí nápad boli tie spodné zásuvky? Nechcem ohovárať, predpokladám že si to bol ty, len poukazujem na to že ak chceš niečo navrhovať, mal by si vedieť všetko, a to si už rovno tie rozvody môžeš spraviť sám. @dirtrider
Odpovedať
@majitel24 a ty si odkial? Predpoklaxam ze ne to v byte ktory ide kupit. Dalej tie zasuvky pod linkou su nutnost a su uplne v kazdom dome. Kde zapojis ruru umyvacku mikrovlnku cbladnicku?a co keby fam aj bola voda nic sa nestane, prosim ta ked chces mudrovat tak netrepni taketo blbosti.
Odpovedať
áno je to novostavba, ktorú kupujem. Je to garzónka a nič som nenavrhoval ja. Toto je stav po kolaudácii ale ešte som byt neprebral, tak preto sa tu pýtam na názory. Jedna horná sásuvka je vyššie ako druhá. Prečo nebolo všetko zasekané v stene? Áno kuchynská linka to zakryje, no ja som chcel dať do rohu chladničku a takto tam musí ísť umývadlo.
Odpovedať
Vaz p Dirtrider co tu vypisujete za blbosti. Kupili ste si byt s prednavrhnutou kuchynskou zostavou, ktorej vykres ste dostali do ruk. To ze namiesto umyvadla chcete mat chladnicku a napr. namiesto WC misy postel je Vas problem. Keby ste vzniesli poziadavku vcas o Vasej predstave mozno by ste boli spokojny. Potom by ste tu asi nic nevypisovali, lebo jednoduchsie je kritizovat ako konat. Preco je to tak - Vam to uz bolo vysvetlene a ked mate s tym problem poradim Vam nepodpiste kupnu zmluvu a co sa stane????
Odpovedať
@2dornyk fuha, takto by sa developer nemal vyjadrovat. pekna vizitka...da sa to aj lepsim sposobom napisat. vy by ste mi teda nepredali ani zapalkovu skatulku :-S
Odpovedať
@2dornyk :DDDDD
Odpovedať
Ja som mal problém len s pracovnou doskou, musel som dať širšiu, aby som nemusel vysekávať zadné dielce zo skriniek - tak pozor na to pri kúpe. Skrinky kúpte zvlášť a dosku širšiu zvlášť. Upozorňujem, že doska a zástena bola tak drahá ako všetky vrchné a spodné skrinky. To že sú tie zásuvky pri vode, to nevadí. Ja som natiahol obyčajnú predlžovačku zo zadu na ostatné spotrebiče. Vrchné zásuvky treba vysekať ak ich chcete mať inde.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?