Cuadro Bernolákovo. Neboli ste tam niekto pozrieť?

Dobry den. Zvazujem kupu bytu v novobudovanom komplexe Cuadro v Bernolakove. Neboli ste sa tam niekto pozriet?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj zuzka. my s priatelom sme dneska podpisovali rezervačnú zmluvu na byt v cuadre.momentálne stavajú takže priamo na stavbu ťa z bezpečnostných dôvodov nepustia ale po ukončení hrubej stavby(koniec augusta) plánujú spraviť pre klientov "deň otvorených dverí" a takisto plánujú spraviť vzorový byt.
Odpovedať
Ahojte, s priatelom sme sa tam boli pozriet, zatial je to len hruba stavba, ale aspon sme videli prostredie, v ktorom je cuadro situovane. Tiez zvazujeme kupu v tomto komplexe. Rada by som sa dozvedela viac o podmienkach rezervacie, viete mi niekto poradit? Kedy je predpokladany termin kolaudacie? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
gabi a ako to tam vyzerá?my absolútne nestíhame ísť to kuknúť
Odpovedať
hlavne nas zaujimalo, kde v obci to je situovane, obytny dom je vsadeny do casti s rodinnymi domami, zatial su postavene len zaklady a mury prveho poschodia, stavba bola oplotena, takze sme velmi nemohli obzerat, ale aku taku predstavu sme ziskali :)
Odpovedať
Profilova fotka
gabi a kedy ste to zhruba boli obzerať?lebo do konca augusta má byť hotová hrubá stavba a to teda majú čo robiť aby to stihli
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, prave stavaju tretie nadzemne podlazie. Ide im to celkom rychlo. Ja byvam kusok vedla v dome, takze to trosku sledujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte boli sme to dneska kuknúť a vyzerá to fajn.je to v tichej časti obce medzi rodinnými domami. pripájam aj aktuálne fotky
Odpovedať
Ahojte, my sme sa boli vcera pozriet na stavbu, vyzera to tak ze dokoncuju 3. podlazie. My mame rezervovany byt v bloku A. Rozhodol sa uz niekto pre kupu?Inak sa nam to paci, vyzera to fajn, tak dufame, ze tam nebudu ziadne problemy.
Odpovedať
len aby to nedopadlo ako Glance House
Odpovedať
Profilova fotka
nany my s priateľom sme rozhodnutí pre kúpu.tiež máme rezervovaný byt v bloku A.od zajtra pomaly začíname riešiť zmluvu o budúcej zmluve. dneska som volala s p.Macekom a ževraj už ťahajú plyna že stavba napreduje presne podľa plánu teda nie je žiaden sklz a "deň otvorených dverí" na stavbe je v pláne tak ako bolo teda začiatkom septembra.
Odpovedať
Mne sa najviac páči to budovateľské nadšenie ako za socializmu. Všetko ide ako po masle a tu znenazdajky.... v Senci si desiatky ľudí trhali vlasy a to boli tie bytovky pri kruháči už hotové. Tri roky trvali konečné úpravy a nočné mory tých čo to vopred zaplatili a napokon ešte raz doplatili. Nezaškodilo by na dnešnú dobu viac ostražitosti ako nadšenia.
Odpovedať
Profilova fotka
Do Bernolakova by som nikdy byvat nesla som odtialto a vraciam sa naspat do Ba HROZA!!!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zamotek máš pravdu v dnešnej dobe je ostražitosť na mieste.to bez debaty.šak byt neni vec za 2€ ale zase nevidím dôvod na to prečo by sme sa s priateľom nemali tešiť na prvé vlstné bývanie(samozrejme s mierou). @natashkaa prečo by si nešla bývať do bernolákova?
Odpovedať
Profilova fotka
No ked som este nemala dieta dalo sa to zvladnut ale teraz rano zapchy tak na hodinu v zime si vies pozkat aj voac v ripade ze snezi sme sa kolko krat vracali naspat domov a cakali sme tam lebo cesta do Ba bola proste nepriechodna a maly mal horucky a potrebovala som ist k Dr. Niesu tu ziadne sluzby konecne po 6 rokoch co som tu tu spravili detske ihrisko ale samozrejme bez pieku :-S no ale aspon nieco. Ked som sem volala k malemu sanitku prisla po 35minutach aj zo Senca nemohla lebo akurat vtedy boli dve havarky na seneckej a kym sa v dedine vymotali...ale dobre to bola aj ich chyba mozno....planuje sa tu stavat brutal obrovske sidlidsko na fore bernolakova sa pisalo ze az okolo 20tis obyvatelov to chcem potom vidiet ako sa ludia dostanu do Ba. Do skolky mi tu maleho zobrat nechcu (beru len tunajsich) skolka napraskana takze predstava ze budem vstavat o 5 8-( ale toto je uz mzno moje nadnesene nechutenstvo ktore tu za dva roky na materskej zazivam. O starostovi ani nehovorim (ale to uz sa opytajte niekoho ineho na nazor) a ano Glance House to je teraz paradicka..To ze tu niekolko rokov vytapalo hlavnu ulicu a hovno s tym niekto nieco robil plno ludi malo vodu v domoch. Kanalizacia sa zacala riesit len tento rok ci minuly? cloveku cez vikend nahodou chyba nejaka potravina a je odkazany len na lidl v ktorom ju ako naschval prave vtedy nemaju lebo bola na nu akcia a to babky hned rano vykupia. ale to len moj nazor. Mnohi su tu stastni aj ked garantujem Bratislavcania sem chodia len prespavat lebo rano vypadnu o 7 a vecer sa vratia tak o 8
Odpovedať
Nikusha aj my mame rezervovany v bloku a na prizemi, vy ktory? My ideme tiez do toho s partnerom, vcera som aj ja s nimi volala, pretoze odchadzame do zahranicia a zmluvu budeme riesit az ked sa vratime zaciatkom septembra. Co sa tyka dochadzania do ba, viem ze to je katastrofa niekedy, ale myslim ze aj v samotnej ba su zapchy pretoze ludi je stale viac a cesty sa same nerozsiria..aj tak myslime pozitivne,preto ze toto nas zaujalo hned na prvy pohlad a nevzniknu ziadne komplikacie a na buduci rok v lete vsetci byvame :)
Odpovedať
Caute, vie mi niekto povedat, ci je v blizkosti tejto stavby vlakova zastavka, alebo dialkovy autobus? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@renkita asi 5 minut chodze je autobusova zastavka, vlakova zastavka je tak 20 minut chodze
Odpovedať
ahojte, prosim vas podpisal niekto uz s nimi zmluvu o buducej zmluve? dakujem :)
Odpovedať
ahojte, som rada ze som objavila toto forum, som tu nova a chcela by som sa podelit o moje doterajsie dojmy. pred tyzdnom sme nasli ponuku bytov cuadro, v momente sme sa "zalubili" do tohto projektu a hned sme konali, boli sme sa na stavbu v priebehu 7 dni uz 2x pozriet (vyzera to uzasne) a dohodli si stretnutie s p. Macekom - avsak toto stretnutie bolo velmi neprofesionalne, cakala som vacsiu pozornost zakaznikovi, vacsi zaujem predstavit vlastny projekt a spolocnost.... vyziadali sme si navrh zmluvy o buducej zmluve aaa "padla mi sanka" - na to aby takuto zmluvu niekto pripravil si vela casu teda nedal, cela zmluva je postavena na stranu spolocnosti (ona nic nemusi a zakaznik je vsetko !!!povinny!!! a ku vsetkemu sa !!!zavazuje!!! - normalne ta znasilnia). no a dalsi krok chceme urobit ze im zasleme spripomienkovanu zmluvu spat a som velmi zvedava aka reakcia spolocnsoti bude nasledovat. na den otvorenych dveri sa tesim a s radostou na obhliadku pojdem, len neviem presny termin, ten nam p. Macek nevedel povedat. kolaudacia je vraj naplanovana na april 2012. Myslime pozitivne a uz si predstavujeme ako si zariadujeme spolocne byvanie v krasnom bytiku. Sme velmi nadseni no dnes je potrebne byt podozrievavy a opatrny v takychto veciach, treba si stanovit vyhovujuce podmienky a vediet co podpisujes. V dnesnej dobe kazdy iba zdiera, nahana prachy a business. Preveroval niekto tuto spolocnost, Greefin pripradne spol. Cuadro?
Odpovedať
ahojte, aj my s priatelkou zvazujeme kupu bytu v Cuadre, tento tyzden sme zaplatili rezervacny poplatok a buduci tyzden nas caka zmluva o buducej zmluve, ale velmi sa v tom nevyzname nakolko nie sme pravnici, tak na co si dat pozor aby sme neskor neznasali nasledky....riesil uz niekto zmluvu o buducej zmluve??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@radoch treba si dat pozor prave na to co pisala @aisha11 - jednostrannost zmluvy a pokuty za nedodrzanie veci len na strane zakaznika, nie spolocnosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aisha11 so zapracovanim pripimienok problem nemaju.my sme mali zopar k rezervacnej zmluve a bez problemov nam ich zapracovali. @radoch v kazdom pripade by som dala pozriet zmluvu pravnikovi.pravnici sice nepytaju malo ale radsej nejakemu zaplatit ako potom kvoli jednostrannej zmluve prist o tych 10000
Odpovedať
s priateľkou (aisha11) rozmýšľame o kúpe bytu v tomto,, komplexe,,. Máme však určité obavy zatiaľ neviem či oprávnené alebo nie. Bohužiaľ v tomto prípade o tom či sme sa správne rozhodli investovať naše celoživotné úspory sa dozvieme až o pol roka. Pátral som po nete a zistil, že konateľ spoločnosti je konateľom v ďalších 12 spoločnostiach, v mnohých prípadoch skoro rovnaký názov, spoločnosti sú s.r.o padol som zo stoličky, keď mi právnička vysvetlil ako jednoducho sa dajú takéto spoločnosti priviesť do krachu a majetok previesť na inú spoločnosť. Nejde o pozitívne zistenie. Neviem či ste už dostali na podpis zmluvu o budúcej zmluve dovolím si tvrdiť že sa jedná o brak, úprimne ľutujem človeka, ktorý v takomto znení zmluvu podpíše. Zmluvu som dal na kontrolu aj právničke jej slová: v zmluve nieje čo opravovať je ju potrebné prerobiť od základu. Čo sa týka výstavby tá napreduje no mám veľké pochybnosti, že pri tempe v ako pokračujú a aké nasadili pri výstavbe do apríla 2012 objekt dostavajú, prípadne skolaudujú. Našiel som ďalšie množstvo pre, proti a vynorili sa aj iné pochybnosti, nemám však čas písať musím pracovať a zarábať na hypotéku, dane. Byt sme si s priateľkov zamilovali, kiež by som sa vo svojich predchádzajúcich vetách mýlil a všetko by bolo v najlepšom poriadku. O kúpe stále uvažujeme. p.s: už ste podpísali niekto zmluvu?
Odpovedať
Profilova fotka
@aisha11 ano, spravne... sro ruci iba svojim majetkom.... do vysky zakladneho imania... budem hadat, to maju nieco cez 6tisic... ]-( jedina moznost, ako takto potom prist k svojim peniazom, je dat na nich trestne oznamenie a dokazat UMYSEL... co je nemyslitelne a veeeelmi pracne dokazovatelne.... takze.... pozor... ja nevravim ze sa to stane, ja len vravim to co ty... byt totalne obozretny....
Odpovedať
@aisha11 len pre vysvetlenie, piseme obaja pod jednym nick-om
Odpovedať
Profilova fotka
chcem sa spytat nenasli ste niekto na nete skusenosti ludi s predchadzajucimi projektami spolocnosti greefin.kolko hladam tolko hladam ale nenasla som nic
Odpovedať
@nikushka1 Ja som nič nenašla, aj keď som usilovne hľadala a nakoniec nás to aj odradilo od kúpy bytu v Cuadro. Podľa mňa je dosť neštandardné, že na stránke je uvedený kontakt, že číslo na mobil a mail, nie je tam konkrétna adresa, žiadne refererencie. tiež keď som si pozrela obchodný register a objavila som tam spoločnosť Greefin s.r.o. vznik 2007, potom Greefin group, a.s., vznik 01.03.2011, spoločnosti Cuadro I, Cuadro II a Cuadro III, založené v apríli 2011, kde je všade spoločníkom Greefin group, a.s., ktorá vznikla len mesiac predtým. Navyše každá zo spomínaných spoločností má základné imanie len v zákonom požadovanej výške ani o cent viac. Mne sa projekt veľmi páči, ale to pozadie mi je veľmi podozrivé. Možno sme urobili chybu, že sme tento projekt ihneď zamietli a všetci budete onedlho mať super bývanie.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem preco tu hned pisete katastroficke scenare s trestnymi oznameniami, firma, ktora to stavia chce 15% a zvysok po kolaudacii. samozrejme, ak by mal clovek prist aj o tych 15% je dost, preto si dajte spripomienkovat pravnikovi tie zmluvy, ak je to seriozny parner, nebude mat problem ich do zmluvy zapracovat. no a co sa tyka datumu zalozenia spolocnosti, je v praxi uplne bezne, ze na kazdy projekt sa zalozi nova spolocnost (-i). nie je to protizakonne a je to napriklad aj kvoli registracii dph, alebo by ste chceli platit o 20% navyse ? mam tiez rezervovany byt v tomto projekte, zmluvy mi spripomienkoval moj pravnik, verim, ze je to solidna firma a nebude mat ziaden problem jeho pripomienky akceptovat. doteraz komunikacia s nimi prebiehala vynikajuco.
Odpovedať
v pripade, ze ta spolocnost novozalozena na ucel vystavby noveho projektu, skonci po ukonceni projektu svoju cinnost...kde budete uplatnovat pripadne reklamacie? A to verte ze nejake sa najdu. Viem, ze dnes najst vhodnu nehnutelnost nie je lahke, ale v tomto pripade treba byt obozretny. Pripadne si dohodnut stretnutie priamo s developerom a priamo ich sa spytat na referencie. Ak su seriozni, nemali by mat co skryvat. Ak predtym obrazne povedane stavali iba psiu budu, mala by som sa na pozore.
Odpovedať
moj znamy je pravnik, a ked mu stavali dom, mal podmienku, aby mu za vlozene peniaze rucil majitel spolocnosti zmenkou (kedze banka ked poziciava s.r.o.cke, tak ma rovnaku podmienku, tak s tym nemal by mat problem pre poctivu s.r.o.). A DOBRE urobil!...sice dom bol ok skolaudovany, no po roku im zatiekla strecha, medzitym s.r.o. zrusena...bol by v keli. no takto pan majitel naklusal a maju to opravene. tot moj prispevok do diskusie.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?