Čo si myslíte o aktuálnych projektoch v Ružinove?

Rozmyslame s manzelkou o vlastnom byvani, idealne v Ruzinove. Radi by sme sa uz z podnajmu presunuli do vlastneho aj ked skromnejsieho byvania. Najlepsia by bola nejaka novostavba alebo aspon rekonstrukcia. Co nam odporucite?
Odpovedať
Na vyber mate viacero moznosti. Aktualne som si robila prieskum kedze tiez hladam nieco skromnejsie. V Ruzinove je teraz niekolko novych projektov. Napriklad Doprastav na Mileticke je fajn vdaka svojej lokalite ale to je asi tak vsetko. Budova otrasna a jedine co tam budu menit je fasada a uprava metraze. Takze stale to ostane stara budova :( Dalsia moznost je Jegeho alej, fajn poloha ale byty su velmi zle vyuzitelne koli podorysom. Pozerala som este projekt Dornyk, ktory ma oslovil asi najviac. Je to tiez v podstate prerobene uciliste ale kompletne ho prerabaju, cize ostal tam len zakladny skelet a vsetko ostatne bude komplet nove, od stien az po podlahy. Tiez tam palnuju vybudovat detske ihrisko a vysadit zelen. Cize sa staraju aj o okolie. A hlavne sa mi paci to, ze uz teraz mozes vidiet ako ta budova bude v skutocnosti vyzerat. A teraz nemyslim nejaku vyzualizaciu. Ak mas chut, kludne si mrkni ich stranku: http://www.dornyk.sk/
Odpovedať
tannickaa, dakujem za analyzu :) ani som necakal, ze tu dostanem taku komplexnu odpoved. Popozeram si vecer tie projekty a uvidime, mozno bude nieco z toho pre nas. O tej Mileticke som ale tusim od znameho pocul, ze maju nejaky problem so stavebnym povolenim (ak ho vobec maju). Neviete o tom niekto nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si www.mulino.sk
Odpovedať
Pozeral som si to Mulino...je to pekny projekt ale pride mi strasne drahy...a tie malometrazne byty su uz takmer vsetky rozpredane. Ale lokalita velmi dobra, len zas si za nu clovek musi zaplatit :(
Odpovedať
Igor, nemate za co. Zistovala som si aj tie stavebne povolenia na obecnom urade. Doprastav vraj nema este povolenie koli problemu s parkovacimi miestami, Sun Residence tiez nie lebo ma ten isty problem. Tam musi byt vraj dodrzana nejaka kvota parkovacich miest na jeden byt, ci tak nejako mi to hovorili. A moc to nesplnaju, Jegeho Alej povolenie ma.
Odpovedať
Profilova fotka
Som rada ze sa tu rozprudila debata, tiez zvazujem kupu nejakeho bytiku v Ruzinove ale dnes je toho tolko ze sa neviem rozhodvnut. Rozmuyslam nad Sun Residence, Dornyk, Jegeho alej alebo Doprastav START. Stale sa neviem nejak rozhybat.
Odpovedať
Zalezi od toho aku stvrt hladate. Sun Residece a Dornyk su v Trnavke co nie je teda moc dobra stvrt....Jegeho alej a Doprastav su zas blizko Mileticky co je velmi dobra lokalita ale za nnu uz aj platite.
Odpovedať
Na Trnavke zijem od detstva. Radikalne som to tam zacalo menit cca pre troma rokmi. Dnes je to uz uplne ok a to chodim len pozriet rodicov - tak celkom dobre registrujem zmeny. S manzelom sme zvazovali kupu domceku niekde do 15 km od Bratislavy. V reale, je to vsak unreal, lebo by sme travili hodiny v aute. Takze nasa vychodiskova situacia je : cheme od 75 do 90 stvorcov, dve parkovacie miesta a ihrisko pre deti, ktore pridu :) Dornyk je v pohode ak naozaj dodzia sluby a daju do prevadzky ihrisko. Prerabka mi nevadi vobec, skor trosoku zvazujem ci to nie je prilis blizko pri ceste. Toto jedine ma trosku odradza.
Odpovedať
Aha este jedna vec. Pre kazdeho je vyhoda blizkost nakoupnych centier , Ikea, Avion a podobne. Len manzelova mama tym padom bude chodit castejsie. Ta chodi do IKEA tri krat do roka a zrejme sa dotrepe aj ku nam. Jezisi kriste. Este ten Dornyk zvazim(e). :)
Odpovedať
dnes tie projekty rastu ako huby po daždi, kto sa v tom ma orientovat? Zrovna vcera som citala ze niekde pri intrakoch v Mlynskej Doline sa ma nieco stavat. Ale podla mna dnes uz ani tak nezalezi na stvrti ako na kvalite projektu. Ja som zvazovala projekt START pri Mileticke koli polohe, ale ked som to videla tak som to hned zamietla.
Odpovedať
Ahojte som mladá baba, prednedávnom som vyštudovala školu, našla som si prácu a stále bývam u rodičoch. Rada by som sa už osamostatnila. Hľadám si nejaké vhodné bývanie aj s priateľom. Ani o jednom projekte som ešte nič nepočula, lebo som sa nejak o také veci nezaujímala, nakoľko som bývala stále s rodičmi. Lenže teraz by som už prijala aj zmenu. Viete mi niekto niečo poradiť a podať aj bližšie informácie? Ďakujem
Odpovedať
Keďže si aj ja hľadám bývanie pozerám si projekt za projektom. Doprastav je v dobrej lokalite, tam to poznám, ale nemá stavebné povolenie a plánujú prerábať ubytovňu? Tak to som zvedavý kedy začnú :) Sun Rise Residence taktiež nemá stavebné povolenie a ani Jégeho Alej, tak neviem, načo plánujú? :) Do úvahy mi pripadá zatiaľ Dornyk. Som zvedavý ako sa to pohne s ním ďalej.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ako som sa dočítala, tak teda všetky projekty ktoré sú na pláne sú bez stavebného povolenia alebo nemajú ich este schválené, ale uz idu stavat. Je to komicke. Dornyk to má jediný v stadiu riesenia. O vsetkych krokoch informuju zaujemcov ako to vsetko prebieha a ako to pokracuje dalej. Ostatne projekty to maju ocividne na haku. Uz len pre toto Dornyk zatial napreduje zatial sa mi teda urcite najviac paci. Takze keby som mala odporucit niektori z projektov tak jednoznacne Dornyk.
Odpovedať
Ľudia zapnite mozgy... Načo riešite niečo, čo by ste nemali riešiť vy, ale tí čo niečo plánujú? Zbytočne sa zaťažujete niečím, čo vám robí vrásky. Ja si tiež čítam všetky projekty a ani sa nečudujem, že všetky projekty niečo sľubujú 2 roky dopredu a nemajú k tomu nič potrebné čo by mali mať, aby sa pohli ďalej a začali robiť to čo nasľubujú. Ale súhlasím s tebou Kačenka, Dornyk aspoň informuje a ponúka potrebné informácie, ktoré treba vedieť pre rozhodnutie, kde bývať... Tiež sa mi Dornyk zatiaľ páči. Uvidíme aký bude finiš a teším sa na ten finiš deň D :-D .
Odpovedať
Podaktorí to strašne beriete na ľahku váhu. Tí z vás ktorí nepotrebujú súrne nové, dobré bývanie, tak tým je dobre. Ale ja to bývanie súrne hľadám a preto si myslím a súhlasím s komentom od Katky. Mám dcérku, ktorá potrebuje miesto kde sa bude hrať, kde sa vyblázni a nebude neustále zatvorená vo svojej izbičke medzi štyrmi stenami. A Dornyk zatiaľ naozaj boduje. Informuje a snaží sa zaujať priamou cestou a nechodí okolo horúcej kaše ako iné a ostatné projekty.
Odpovedať
Presne tak, Mirka má pravdu, vsetci by sme mali zapnut mozgy a nepozastavovat sa nad tym co nie je nasa vec. My to neplanujeme, my to nestaviame, my nenatahujeme ostatnych a nechodime okolo horucej kase... mozme sa len milo usmiat a povedat: NAS STAT, NEZMENIL SA :D Zaujimali by vsak nejake blizsie info o vsetkych tych projektoch, ktore su naplanovane. Jedine Dornyk poskytuje info, co je fajn. Celkom sa mi paci :)
Odpovedať
Mirka, tiež som veľmi zvedavá ako sa bude Dornyk vyvíjať. No zatiaľ sa mi zo všetkých podobných projektov pozdáva najviac. Musíme len dúfať, že čoskoro dostanú stavebné povolenie a potom už začnem reálne uvažovať o tomto bývaní.
Odpovedať
Ahojte. Pozerala som si projekt o ktorom tu diskustujete a zda sa mi velmi sympaticky. Mam rada peknu modernu architekturu a dizajnove vychytavky a Dornyk to vsetko splna, okrem toho sa mi velmi paci ta zelen, ktora ma byt jeho sucastou. A samozrejme velmi uvitam parkovanie, ktore je sucastou domu, lebo teraz je kdekolvek v Bratislave problem s parkovanim.
Odpovedať
No neviem,ale nezda sa, ze by sa pri Dornyku nejak pohli. Podla mna nakoniec z toho nic nebude, co by som bol aj rad, naco furt nieco stavaju, sak bytov je v Bratislave dost.
Odpovedať
Stale cakam co sa nove udeje oklo Dornyku. Neviete niekto nejake zakulisne info?
Odpovedať
So sestrou si hladame byvanie v Bratislave, ktore nie je velmi vzdialene od centra a Dornyk sa nam zatial velmi pozdava :)
Odpovedať
Mne sa tiez pozdava Dornyk zo vsetkych sucasnych novostavieb v Ruzinove najviac. Dufam, ze sa coskoro dozvieme, ze maju stavebko...;)
Odpovedať
Treba hlavne pozitívne uvažovať, že všetko dobre dopadne a tak to aj bude. Ja verím v Dornyk, zatiaľ som nenašla projekt, ktorý spĺňa všetky moje kritéria ako práve on.
Odpovedať
Moja rec kacenka, pozitivne myslenie je dolezite! ;)
Odpovedať
Neviem, ci ste si uz vsimli, ale na stranke dornyk.sk, blika napis Uz staviame! Ze by uz mali stavebne povolenie? ;-)
Odpovedať
Tiez som si vsimla...to je uzasna sprava! Velmi sa tesim, ze sa projket posunul zasa o kusok dalej.
Odpovedať
Veľmi ste ma potešili s informáciou o stavebnom povolení Dornyku. Ďakujem!
Odpovedať
Mna tiez, kedze stale so sestrou rozmyslame o spolocnom byvani a Dornyk je jeden z nasich favoritov...
Odpovedať
Sice uz Dornyk ma stavebne povolenie,ale to vam nezaruci, ze byty budu aj dokoncene. Ja by som sa na to neposiehala. Bolo uz viacero projektov, ktore mali stavebne povolenie a potom sa nieco udialo a byty nakoniec nedokncili. Ludia zaplatili zalohy za byty, ale k svojmu bytu sa uz nedostali. Ja by som si tam byt nekupila.
Odpovedať
Nie je dovod na paniku. Dornyk stavia developerska spolocnost s vyse 20 rocnymi skusenostami a s kopu dokoncenych projektov. Ja nevidim problem s kupou bytu v Dornyku, preto ze este nestoji, tejto spolocnosti sa da verit.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?