Chystáte sa niekto kúpiť projekt Agátky v Stupave?

Profilova fotka
Ahojte, nechystate sa niekto kupovat byt v Stupave - projekt Agatky?
Odpovedať
1
2
25
Ano, kupujem tam jednoizbak. mam v ruke navrh na zmluvu o buducej zmluve.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte,kupujem tam rovnako byt... ;-)
Odpovedať
No zatial nás tam nie je veľa ;-)
Odpovedať
no tiez zvazujem bud nad Agatkami alebo Zipavou... bol som si kuknut okolie tento vikend a teda v okoli Agatky ma to velmi nenadchlo... same vyrobne haly a parkoviskou pre autobusy / stavebnu techniku v okoli... jedine na jednej strane su rodinne domy... a asi vo vzdialenosti 100m schatraly domcek s romskymi obyvatelmi.... Ti co tam uz mate rezervovany/kupeny byt... mate nejake info od develorepa ako planuje riesit upravu okolia? Predpokladam ze tu halu co stoji priamo pred arealom len tak nezburaju a nevysadia tam zelen... Dakujem za info...
Odpovedať
@nameless_one : Zdravim Ťa, No máš pravdu s tým okolím že zatial nie je nijak vábne a zjavne ak máš na mysli tú kopulovitú budovu v tvare hangaru ta asi tiež ťažko zmizne. Za seba čo môžem povedať tak mám informácie že napr. Cevaservis s bude búrať a plocha za Agátkami bude zatrávnená a pripravená na budúcu výstavbu dalsej bytovky. U mna hlavne prevážil fakt že za tie peniaze sa ťažko hľadá iná novostavba a že je to len bytovka. Keby som kupoval dom tak to by už bolo ine kafe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj mi sa chystame tam kupit 1 izbovy byt...stupava je krasne miesto :) ;-)
Odpovedať
@hybrida Už mate zmluvu ? Ktorý blok ste si vybrali ?
Odpovedať
Profilova fotka
pondelok utorok sa ide vybavovat,a byt mame rezervovany blok c ...stupava je krasne miesto :) tesime sa na susedov sme mlady par mame 20 rokov!a neviete v akom stadiu to je lebo na internete su stare fotky
Odpovedať
@hybrida No ja kupujem v bloku A :-) Stupava je fajn len mať este fajn susedov :-) Na strankach Agatiek su celkom aktuálne fotky z konca novembra. Treba to ale brať tak že je zima a davať omietku na steny by bolo sialenstvo... zato ale vo vnutri sa pracuje. Elektrika,voda, kurenie je už skoro dokoncene. Caka sa len na teplo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mi uz sa tesime ,ako vydim tak susedia budu fajn.tak uz nech je to teplo nevieme sa dockat :-D
Odpovedať
ahojte. aj my sme mladi par 25r. a uz mame kupeny byt v bloku A. len nech sa nam bytiky pekne dostavaju a nebudeme vo vecernych spravach ako oklamani ludia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@hruso Tak zdravím susedia :-)
Odpovedať
Ahojte susedia, my tiez mame rezervovany byt v cecku, brali ste hypoteku ? ako dlho ste cakali na schvalenie? Dakujem.
Odpovedať
@anina31 Ja som bral hypo a mal som ju do 24h schvalenu... Vsetko prebehlo bez kompikácii.
Odpovedať
@saliven33 Sorry ze otravujem :-| ale ktora to bola banka, VUB? A este jeden krat dik :-)
Odpovedať
@anina31 Neotravuješ :-) Ano bola to VUB. Boli ste si aj pozrieť ten byt ?
Odpovedať
@saliven33 Ano, boli sme si pozriet niekolko bytov, dokonca sme sa rozhodli pre uplne iny byt nez sme povodne planovali. Preto je najlepsie si pozriet. No jeden sa nam tak zapacil , no teda moc toho nebolo vidiet ;-) ale SMOLA boli sme druhy :-( som myslela ze sa zblaznim :-| Ale nevadi, nech sa len pekne vsetko dostava a sup do noveho byvania :-D
Odpovedať
@anina31 No este donedávna by ste ten byt mali lebo len teraz sa ten predaj rozbehol :-) Vždy je najlepsie si daný byt obzrieť a potom sa rozhodovať... ;-) Jedno odporúčanie... este nie su omietky a tak ked budete mať zmluvu na byt tak si pozrite zastrčky a ci nahodou nechcete este aj inde elektriku.Dá sa dohodnuť s tym elektrikárom... Ja som si takto dal dorobiť viac zastrčiek,pripojku na umyvacku a pod... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,mi ideme zajtra volat tej realitacke a dohodnut sa na obhliadku ..mame tiez byt v C ...ako to vyzera vnutri ?zatial
Odpovedať
No vnutri nie su omietky, tak prvy dojem moze sklamat ale ked si viete predstavit, co, kde, ako, tak to nie je problem :-)
Odpovedať
@hybrida Ani ste tam este neboli obzrieť okolie ?
Odpovedať
Profilova fotka
@saliven33 boli sme vcera kuknut okolie a zajtra komplet vsetko...
Odpovedať
Profilova fotka
dnes sme boli na obliahdke a sme velice spokojny tak ako s bytom tak aj s okolim..pacilo sa nam to aj to ze kolaudacia bude uz v oktobri ;-)
Odpovedať
mate uz niekto kupenu garaz??? my nie.ale v buducnosti chceme......inac mohla byt uz k bytu zadarmo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani mi este nie a casom by sme mozno tiez chceli hlavne v zime..ale ta cena ya nu je obrovska...
Odpovedať
myslim ze v porovnatelnych projektoch su ceny za garaz /garaz. statie/ 6000 euro take standardne... Kolko stoji vonkajsie miesto? resp su na predaj tiez?
Odpovedať
Profilova fotka
2000
Odpovedať
tak to rozdiel medzi garazou nie je az taky velky, ked sme my kupovali byt /tiez kusok od Ba/ tak garaz.statie stalo vyse 8000 a vonkajsie cca 2000 Euro /ale to bolo este v korunach/. Postupne sa rozpredali, ludia maju aj po dve auta a parkovat velmi nie je kde, kedze niektori maju aj tie dve auta a parkovanie ziadne. Takze ak mozem poradit...radsej to rieste teraz,lebo potom sa moze stat, ze uz nebude z coho vyberat.
Odpovedať
No podla mna je 5000 aj tak dosť za garaž.... Vonkajších statí je dosť málo takže tak ci tak sa asi postupne budú predávať tie garaže... Ozaj ludia čo ste nedavno kupovali byt,nehovorili vám že kedy sa asi budu vyberať podlahy a obklady ?
Odpovedať
1
2
25
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?