Chystajú sa niečo stavať v Martine?

Profilova fotka
Ahojte babenky, neviete mi trochu poreferovať ako to vyzera s výstavbou v Martine, či sa tam nechystajú nejake novostavby. My momentalne žijeme v BA a na buduci rok sa chystame presťahovať do MT, preto ma to zaujíma. Co som pozerala na nete nie je to bohvieco. Dakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, juj nejak tu nechodite. Chcem sa spytat, moja sestricka sa vracia na buduci mesiac domov na trvalo z anglicka, hovorila mi, ze sa jej mam poobzerat po nejakom byte. Ja ako kukam tak kukam, tie ceny su dost vysoke, nasla som len jeden, ktory sme boli dnes aj obkuknut, je na podhaji na Timravej ulici, cenovo je celkom fajn, ale neviem ta lokalita, Podhaj? Pomozte, lebo nechcem sestre hovorit o tom, kym som si neni ista.
Odpovedať
jesenius realitycenter
Odpovedať
pepe/kalnik
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mirmillka, dakujem pekne za linky hned sa idem na to pozriet:)
Odpovedať
Profilova fotka
majkaa, ktorá je tá ulica timravy? ja by som na podháj nešla, ale ceny sú tam práve preto najprijatelnejšie. ak len v okolí tej hlavnej cesty, ktorá vedie na Stráne. teraz, ke´d sme hľadali byt mi neodporučali Podháj a Záturčie.
Odpovedať
bilbao
Odpovedať
Profilova fotka
AHOJTE, no co som pozerala ten Jesenius velmi pekne byty ale tie ceny, no normalne sa pohybuju aku v BA ved taky 4-izbovy byt vychadzal na 6.000.000,- no nieco strasne:( Budeme musiet hladat dalej:)
Odpovedať
My bývame na Podháji a sme veľmi spokojní.Máme tu kĺud ;-) Máme malý byt,chceme sa sťahovať,len tu nie sú 3 izbáky na predaj :-( Hneď by sme tu zostali,škoda....
Odpovedať
...na Podhaj nedam dopustit |-| ...v skutku krasna stvrt... :-) :-D
Odpovedať
myslela si to ....akože...
Odpovedať
...myslela som to smrtelne vazne ;-) ...cele detstvo som prezila na Podhaji...v dospelosti som prezila 3 roky na Ladovni a teraz sme sa opat vratili na Podhaj....oproti Ladovni...jedna VELKA nevyhoda...centrum v keli.....ale autom je tam ryxlostou svetla ;-) ...ale vzdialenost je neporovnatelna s pokojom..ktory tu vladne ;-)
Odpovedať
Tak to máš fakt pravdu,ale zase centrum nie je až tak ďaleko,pešo som sa tam nachodila a ešte oproti Tesco,Tulip..prechádzky okolo Turca....mňa centrum teda neláka...Vrútky,Záturčie tiež eee
Odpovedať
Článok sa načítava...
...mirmi...suhlasim.....Tulip...Tesco...ale najma ventilovacky okolo Turca su nakazlive ;-) ....velmi si poxvalujem.... x-) ...a v konecnom dosledku...ked prasim peso do mesta...okolo Ferony som tam za par dlhsix minut :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky, a nie je na Podhaji vela ciganov? aj to som pocula, neviem ci je to pravda. Poskulovali sme na novostavbu na Podhaji Peral, neviete ako to tam vyzera? su tam aj 3-izbove byty okolo 3.400.000,-. Skusim sa poinformovat aj realitke, len ci vy mi neviete povedat taky vas pohlad na vec:)
Odpovedať
Profilova fotka
je to asi vec zvyku kto, kde byva, potom sa mu tam aj paci, ja som, az kym som sa nevydala byvala na Ladovni a byvalo sa tam super, vsetko bolo blizko,do mesta, obchodu, lekarovi, teraz bavam vo Vrutkach a tiez som si zvykla a aj tu ideme stavat. Ale urcite by som nechcela ist byvat na Podhaj, alebo Zaturcie
Odpovedať
Profilova fotka
aurra: tak Zaturcie som uplne zavrhla, ale nad tym Podhajom stale uvazujem, neviem nikdy som priamo v Martine nebyvala a momentalne zijeme v Bratislave, preto som chcela nejake postrehy tych co tam byvaju. A preco nie Podhaj, mozes mi to povedat? Lebo kazdy hovori nieco ine. Chcela by som pocut iba tvoj nazor, nic viac:)
Odpovedať
Profilova fotka
je tam vela ciganov, stare bytovky, prostredie o nicom, dostupnost do mesta nanic, vyhoda myslim len nizka cena bytov, ja by som rozmyslala jedine o Ladovni, Severe, Kosuty 1, alebo Vrutky, Priekopa, ale nie sidlisko na Nakladnom nadrazi,
Odpovedať
..veva..ak mate neobmedzeny financny rozpocet :-D ...investovala by som do RD na Ladovni...najidealnejsia kombinacia ;-) ...aurra...."romske etnikum" je v nasej rasistickej spolocnosti velkym predsudkom |-| ...z vlastnej skusenosti viem posudit fakt...ze mat za suseda prave cigana je casto vyhoda ;-) ...aj ked sa v jednom vtipe spomina..ze nie je nic horsie..ako ked sa vam rano cigan pozdravi..."Dobre ranko,susedko"...:))) ...ako som spominala vyssie ...byvala som iste dlhdie obdobie na Ladovni...."susedsku populaciu" tvorili sami "bieli"....a kazdodennym scenarom boli ludske vykaly hned vo vstupnej hale....vytahy -kapitola sama o sebe....vykopnute sxranky....oxriaxane zvonceky a pod. "zvieracie vizitky" ]-( ...takze ..."vsetko je o ludox" |-| ...farba pleti...ci ine etniku nam nedava zaruku idealneho byvania ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
expertka, tak nastastie ja som nebyvala nikde, kde by sa taketo prasaciny konali, tak to nemozem posudit, proti ciganom ktori su normalny, pracuju a podobne nemam nic, ale tych co nic nerobia a rozmyslaju co zle by spravit tych nemozem ani citit. Ale to je ina tema, len som pisala svoj nazor preco nie na Podhaj, asi tak.
Odpovedať
...aurra...v pohodicke...beriem ;-) ...ved ja ix nebranim zubami ...nextami...z prace ix mam vyse hlavy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
expertka: no neobmedzeny financny rozpocet nemame:)) uz sme skusali aj pozemky ale ked si zoberiem ze pozemky idu po 1.300,- a ten co sme pozerali by nas vysiel cca 1.000.000,- potom domov najmenej 3.000.000,-+ vybavenie a vsetky hluposticky tak je to 3500.000,- a spolu je to uz pekna sumicka, ktoru by sme asi pri platoch v Martine nedokazali splacat, najhorsie natom je to ze sme stale v BA a nemame ani sajnu kde sa uchytime, kde budeme robit a kolko budeme zarabat, takze je nam tazko sa pustat do stavania domu na dialku. Teraz sa stale pokusame rozhodnut ktorym smerom sa poberieme a zvazujeme vsetky moznosti.
Odpovedať
...veva....my sme riesili podobnu dilemu |-| ...nakoniec sme predali byt na Ladovni..kupili RD na Podhaji... a teraz prerabame ako puci :-N
Odpovedať
Profilova fotka
aurra: dakujem za nazor, mna tiez laka Ladoven, Jahodniky a Sever, Vrutky a Priekopa uz menej. No vobec neviem ako budeme pokracovat. Asi to bude este na dlhe rozhovory:)
Odpovedať
Profilova fotka
expertka: no prerabanie vam nezavidim, to je to najhorsie co moze byt, radsej by som ten dom od zakladov postavila ako prerabat, ale nikdy nehovor nikdy chcem vidiet ako skoncime my :-)
Odpovedať
...veva....sledujes RK v MT??? ...na konci minuleho roka jedna RK predavala RD-hrubu stavbu....bola to zaujimava ponuka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sledujem ale stale pozerame iba byty a pozemky, rodinne domy nas nikdy nenadlo pozriet, no ked tak na to pozeram asi s tym zacnem:)
Odpovedať
...zelam uspesne preklikavanie realitkami ;-) ...niekedy clovek natrafi na taku sancu a prilezitost...ze po prebehnutom obxode len neveriacky kruti hlavou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vy ste natom boli podobne?:))))
Odpovedať
...pisem z vlastnej skusenosti :-) ..mangel daaavno...a vytrvalo "snival" o RD...co mna jeho "rozpravkarske uvahy"...ako som ix nazyvala ja... privadzali priam do nervoveho osialu :-D :-D :-D ...a vzdy som ho odbila zaverom..."snivaj dalej"...az do momentu...ked sme natrafili na ponuku...ktora sa neodmieta....a dnes vyhlasujem..."slpnil sa nam sen" ;-) ...aj vdaka mangelovej vytrvalosti :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to ste potom stastni ludia:) Aj aj som z rodinneho domu a aj by som ho chcela ale vsetko komplikuje ze sme tu a o to je to tazsie, po telefone riesit tieto veci a stale niekoho obtazovat raz za cas cez vikendy ked sme v MT, no neviem je to dost komplikovane:(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?