Bytovy dom Muchovo namestie od VI Group

tuto temu som vytvoril pre buducich majitelov bytov v projekte Muchovo namestie. Zaroven by som vas chcel upozornit aj na FB skupinu "Muchovo namestie SUSEDIA" kt. je urcena na oznamy a informacie majitelov bytov. :-)
Odpovedať
Kúpil niekto byt v novostavbe Muchovo námestie v Petržalke?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Muchovo vi group.
Odpovedať
developer vam predal bazen, nie byt :-D
Odpovedať
tiez sa toho obavam :-D
Odpovedať
Existuje este ta FB stranka? Neviem ju najst...
Odpovedať
@homey Ano existuje. "Muchovo namestie SUSEDIA"
Odpovedať
tu je priamy link na skupinu: https://www.facebook.com/groups/29675...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@manilla bazen uz zmizol :)
Odpovedať
@masterko45 Ano
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte ja som kupil byt na Muchovom. Ten bazen na zaciatku nebol nic moc, ale dal som si to vysvetlit od nezavislych projektantov a povedali mi, ze v podstate cela Petrzalka je na vode a spodne vody tam proste su. Aj stavebnici to vedeli, cize museli vycerpat co najviac tej vody a az potom museli zacat stavat. Proste bolo mi povedane, ze problemy nebudu, tak dufam, ze to tak bude. A je tu este niekto buduci sused? Susedka?
Odpovedať
chod na FB skupinu. Tam najdes kopec buducich susedov. https://www.facebook.com/groups/29675...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
co hovorite na pouzite plastove okna - dvojsklo? je tu setrenie na mieste? Maju predpokladam aj horsie zvukovoizolacne vlastnosti - a prave v tejto lokalite pri dialnici.. Co potom ocakavat od zvysneho vyhotovenia a kvality?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ruky prec od cohokolvek spojeneho s tymto "developerom", usetrite si nervy a peniaze.. Negativnych skusenosti nie je na knizku, ale na celu sagu.. U nas to vyzera tak, ze developer ma vsetky peniaze za byty, pozmenil Kupne zmluvy (v neprospech obyvatelov), mesiace sa natahujeme o pripojenie elektriky v bytoch (chyba "developera"), nekonecnu kolaudaciu (opat pre chyby "developera") ani nespominam, ked uz ma byt vsetko ako-tak pripravene na byvanie, tito slendriani zistili, ze pri tom neskutocnom setreni (na vsetkom, co si aj nedokazete predstavit - vid dvojsklo a pod) "pani" projektantka zle navrhla riesenie odpadu, kde pri splachnuti vznikne podtlak a vycucne v celej vetve vodu napr. aj z vaniciek, cez ktore ide potom zapach do bytov.. K tomu ako vianocny bonus prerusenie vsetkych konani o prevode vlastnickych prav, opat pochybenie "developera" (najmenej zavazna vec tam je chybajuci podpis konatela, ktory je vsak overeny notarom!). Suma sumarum, za byty v patricnej "kvalite" zaplatite, ale byvat ani zdaleka nemozete (radsej ani nespominam odflaknute prace, vyhotovenie standardu, nedajboze nadstandardu, krive steny, zle zapojena elektrina (resp. nezapojena), nenaplnene sluby pri podpise ZoBKZ - parkovacie miesta pre navstevy predali prevadzkam). Po zaplateni celej sumy sa pre vas stavaju nedostupnymi, zabudnite na telefonicky rozhovor, odpoved na vase otazky.. oblukom sa vyhybat akemukolvek kontaktu s tymito fusermi z VI Group!
Odpovedať
@spravca333 mozem sa ta spytat, o ktory projekt hovoris? ja som s nimi dnes mala stretko ohladom matadorky, zdali sa mi seriozni, tak teraz neviem co mam robit...velmi by som tam chcela bytik...
Odpovedať
@spravca333 Vážený nespokojný klient, Je nám ľúto, že ste s projektom na Muchovom námestí nespokojný, ale ako developerská spoločnosť s mnohoročnými skúsenosťami sa nenecháme vydierať systémom, že pokiaľ Vám nebude poskytnutá dodatočná zľava z diela v sume 20% z ceny bytu a viaceré iné ústupky za Vami nedôvodné požiadavky, začnete našu spoločnosť negatívne prezentovať v médiách. Stále platí naša ponuka na vrátenie bytu, pričom my Vám vrátime Vami zaplatenú sumu za byt do troch pracovných dní. Vašu aktivitu vnímame ako nátlakovú a nečestnú, avšak proti takejto anonymnej kampani sa veľmi ťažko bojuje. Čo Vám však vieme zaručene povedať je, že aj napriek Vašej neférovej a zavádzajúcej kampani, budeme aj naďalej prinášať na trh kvalitné bývanie za primerané ceny, tak ako sme to už realizovali pri viac ako 20 novostavbách a 1381 nehnuteľnostiach. Team predaja nehnuteľností, Spoločnosť VI Group.
Odpovedať
Zdravim som tu novy. Spravca333 mas na mysli Projekt Muchovo ? Dost negativ bolo , aj viem ze tam boli dlho problemy s Elektrikou. Elektrarne nechceli pripojit bytovku do distribucnej siete ( vraj cele ...... amaterska robota rozvodov ? ) viete niekdo viacej ?
Odpovedať
@rudinko2 ano, presne ten projekt, tieto problemy.. nedomysleny a nedotiahnuty projekt nielen z pohladu p. projektantky.. a ludia platia a cakaju a cakaju ta elektrika je len jeden z ovela viac problemov.. :-( skoda.. developer bol v zaciatkoch dobry.. ale tusim sa Sutmi pokazil a odvtedy to je ken horsie s kazdym projektom
Odpovedať
Profilova fotka
@team_predaja_vl_group "...budeme aj naďalej prinášať na trh kvalitné bývanie za primerané ceny..." Kvalitne byvanie hovorite? Skuste sa viac zamerat na kontrolu prac zhotovitela a jeho subdodavatelov prilozene fotky hovoria celkom zretelne o kvalite prac... Podla Vas je uplne normalne prichytavat geberit zavitovou tycou a matkami cez steu do spalne ked sucastou balenia su originalne uchyty? Podla Vas su tie PPR spoje vyhotovene v sulade s technickym postupom? Co sa tyka elektroinstalacii, odovzdavat byt s prehodenymi fazami na niektorych zasuvkache je tiez v pohode? Pdlahu v kupelni pri stupacke som si musel dobetonovat aby som tam vobec vedel osadit sadrokatonove profily tak ako sa osadzat maju, teda cez skrutky a nie na kusok lepiacej malty... O krivosti podlah a omietok uz vobec nehovorim... Umelecke dielo od robosov je tiez vizitka...
Odpovedať
@vsixer toto sú fotky z projektu Muchovo?ak áno tak sánka dolu to je des
Odpovedať
Profilova fotka
@ateista Ano je to Muchovo. Bral som to ako holobyt. Jedine co tam bolo osadene bol geberit a aj ten som musel vysekat von a spravit ho nanovo. (Viac vo fotoblogu) Pravouhlost v rohu kde je prchovy kut tiez nesedela. Na jednej strane stena, respektive skor zle spravena omietka, spravila 15mm fugu od vanicky. Musel som to prekryvat tou Ravak listou. Nad geberitom omietka ako tak spravena a smerom k podlahe, v mieste kde je priestor pre pracku, teda vedla toho geberitoveho odskoku uz presvitali tehly... tiez som to tam musel dorabat. Zbytok bytu bol ako tak prijatelny ale ta kupelna ma fakt zabila.
Odpovedať
@vsixer Tak to Vás čakala kopa roboty, po všetkých týchto recenziách sa človek bojí ako odovzdajú Panonku vlastníkom aj keď pevne verím, že keď Panonku nerobila Skanska ale Assyx tak to snáď dopadne dobre inak budeme mať podobné starosti ako vy.
Odpovedať
Profilova fotka
@ateista snat Vam to dopadne lepsie nez nam nech nemate tolko starosti. Osobne nechapem kde nastal problem. Skansku som povazoval za celkom schopnu firmu ale tato stavba zmenila moj nazor. Bohvie ci to je na zaklade budgetu ktory im VI Group vyclenilo alebo to povazuju naozaj za svoj standard... tazko povedat.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Dobrý deň všetkým. Viete mi prosím niekto napísať niečo o projekte Vila Zuberec? Ma niekto s týmto projektom vlastnú skúsenosť? Ďakujem pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
zdravim vas, uvazujem o kupe bytu v matadorke, ale zacinam byt znepokojena tym co ste tu popisali :( Matadorku by mal vraj stavat Assyx, nepoznam vobec tu firmu... Ono vo vseobecnosti je v dnesnej dobe tazke zohnat stavebne subdodavky a robotnikov a tym padom to dostanu aj vselijaki fuseri. Avsak malo by zalezat developerovi na dobrom mene a nedovolit odovzdat stavbu s takymi prisernymi nedostatkami... je tu niekto , kto sa pre matadorku rozhodol a veri v tom?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?