Byt - Panoráma Košice

Milí budúci susedia z panoramy, ako ste zatiaľ spokojní/nespokojní s bytmi??Za chvíľku sa budú odovzdávať viladomy 1,2. Určite ste tam boli na obhliadke a nie raz :) Čo ste si všimli??čo Vám vadí???aké nedostatky tam vidíte??? Páči sa Vám okolie - trávnik, bránička, preliezky...???
Odpovedať
Profilova fotka
@katika85 ahoj my mame bytik vo VD2.boli sme tam parkrat na obhliadke.nic zasadne sme si nevsimli az na to ze izby su o par cm mensie ako mali byt,jedno okno sa zle zatvara....vo VD 1 dali nivelak no vo VD 2 uz nie :)teraz v auguste mame odovzdanie tak poriadne popozerame.okolie sa mi inak paci necakala som ze tam daju tolko laviciek,hojdaciek,ihrisko...v tomto som spokojna.a vy mate ktory bytik?
Odpovedať
@abika26 aj my sme vo VD2, klucky sme este nemali na oknach tak som este nezistila ako sa otvaraju. uz ste merali vsetky izby???a co na to povedali ked ste si vsimli ze su tie izby mensie???upozornili ste ich na to???lebo ja by som ich na to upozornila....mali sme rozbite okno tak sme to dali do zaznamu. okolie sa aj mne paci.
Odpovedať
Profilova fotka
no neupozornovali lebo v zmluve mas plus minus 2% z plochy takze su kryti ale kus ta to naserie ze to nie je radsej plus :)a ktory ste bytik ak smiem vediet.my sme c.3 :)a tie okna my mame jedno take obrovske a to je len vyklopne co ma tiez netesi. koncom jula preberame bytik tak sa uz tesim :)uz mate predstavu o linke,kupelni atd?
Odpovedať
Profilova fotka
@katika85
Odpovedať
@abika26 vy mate tu terasu??? my mame opacny smer vyhladu, byt c. 14. severovychod. no jasne ze by bolo fajn keby to bolo plus a nie minus...:( my si skontrolujeme steny...lebo jedna stena je veeeeeeeeeelmi zle namalovana...a priatel povedal ze tie peniaze to my nebudeme opravovat...steny maju byt biele, lenze na jednu stenu dali riedku farbu alebo co a teraz tam stale vidiet tie stekance...hrozne to vyzera..stale na to pozeram.... nam uz pisali ze 02.08. mame prist na obhliadku poslednu....tak neviem ako sa mam pripravit ja sa v tom vobec nevyznam. a ano mame predstavu, aky styl ake farby a tak...ale nic kontreknejsie. nebol akosi cas nic riesit do detailov....mali sme hekticke obdobie od kedy sme si kupili ten byt (a tusim ze sme boli medzi prvymi) kde si davas robit kuchynu?
Odpovedať
Profilova fotka
@katika85 Katka, skus presmerovat tuto otazku na skor vytvorenu temu Kto kupuje byt v Panorame v Kosiciach, je nas tam viac tych, co sme kupili byty vo viladomoch a aj postrehy a odpovede na voje otazky tam su:-):-) http://www.modrastrecha.sk/forum/spol...
Odpovedať
Profilova fotka
@abika26 Ahoj, inak tie lavicky, hojdacky a vsetky tie drevene vecicky, co su teraz odparkovane pre VD2, budu prerozdelene medzi 6 viladomiv a rodinne domy, podla slov toho chlapca, co chodieva na obhliadky s namimdo bytu, takze zas az take mnozstvo na posedenie laviciek nebude:-)
Odpovedať
@evitka3 dakujem velmi pekna, ta tema chvilku stala a tak som zabudla ze taka je :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, na stranke panorama card som nasla reklamu na bytovu architektku Ing. Arch. Zofiu Ducakovu firma OUTSIDEIN, nemate s nou niekto skusenosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@katika85 zober si odbornika na tu obhliadku...ako alik sa v ton nevyznas..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Caute, chystame sa kupit byt na panorame pod strechou v tych cervenych viladomoch. Nedavno som pocul, ze tam boli problemy so zatekanim a spadovanim vody zo strechy a odtokov. Viete o tom nieco? Byvate tu niekto v bytovke kde sa to riesilo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?