Ako navrhnut kupelnu a wc?

Profilova fotka
Dobry den, potrebujem poradit s upravou kupelne v novostavbe bytoveho domu. Povodny navrh pocita s jednym wc a to este aj spojenym s kupelnou. Ja trvam na dvoch wc, dvojumyvadle, sprchac by potesil, vana maximalne 160, staci aj 150, a musi tam vojst pracka (zpredu plnena 60x40). Orieskom je vsak stupacka. Prikladam obrazok povodneho navrhu. Priestor je 3020x3020, minus stupacka (700x1000), plocha 8,3m2. Este to nestoji, tak viem posunut ostatne priecky, no do kuchyne nechcem, uz teraz je tak akurat, da sa do chodby, ta bola povodne uzka 1080, rozsirili sme ju posunutim inej priecky na 1300. Staci sirka chodby napriklad 1000, pri dlzke 3200? Nie je ukoncena dverami. Budem vdacna za kazdu konstruktivnu odpoved, nazory ze dve wc su zbytocne nepotrebujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Určite stačí 1 wc, veď naraz dvaja hádam nepojdete??? Skôr bidet by som pridala. Nechceš si vaňu a sprchu prepojiť tak, ze nedáš do sprchy bielu vaničku, len ten žľab, tj budeš tam mat podlahovú dlažbu zarovno so zemou mierne vyspadovane a ten priestor bude priamo pokračovať, bude v ňom aj Vana, teda vystúpiš z vane a si rovno v sprche, kde sa osprchujes... Sklene dvierka- zastena budú len jedny otváracie na severnej strane sprchoveho kúta ( sever podľa orientácie obrázka)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula626 tak ale pise tam ze trva natom aby mala dve wcka, tak asi z nejakeho dovodu ich chce
Odpovedať
Čo je to stupačka?Je ten dom poschodový,príp.s obyt.podkrovím?Obytný dom by mal byť prispôsobený požiadavkam ľudí,ktorí tam idú bývať+prírastok bývajúcich.A to ešte nehovorím o hosťoch tam prechodne ubytovaných.Keď vidím tie dnešné nelogické a predražené projekty príbytkov a porovnám ich s projektom môjho RD z r.1980,je mi smutno kam sme to dospeli.
Odpovedať
@bambula626 urcite v dome dve WC. Jedno je malo. Este ste nemali zaludocne problemy a "behacky" na WC v rodine? Podla mna zas bidet je sprostost... Stupacka sa pouziva pri poschodovych domoch. Toto je bytovy dom, co znamena, ze su to byty. Cize stupacka bude /aj ked by nemusela - da sa to aj bez nej.../ Jedine ozeliet vanu, alebo sprchac.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiez osobne myslim ze v dome je dobre mat dve wcka.. z vlastnych skusenosti viem ze rano ked sa chystame do prace tak som vdacny zato ze mame tie dve :-)
Odpovedať
no a ja v byte sa musim uskromnit aj z jednym :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?